Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
makett.tk
Ennek is lockolt már a bootloadere?
BTR-80A:

(a régi kitekbe még bennevolt mindkét torony, enyimbe már csak az új :/ )

Hátha valaki örömmel tudná itt használni a továbbiakban:
Eladó egy TIP BS 170 fûrész gépi lombfûrész kis asztali szalagfûrész
további infó itt:
Gépi lombfûrész , szalagfûrész
Köszi, Üdv: Péter
ELADÓ MODELLJEIM: http://picasaweb.com/rallymodels
Piros 5mm led és 2x1+1mm es fénykábel (optikai kábel)
https://lh4.googleusercontent.com/-wcjCVFdweGs/UWQiL8Y7oaI/AAAAAAAAAfs/Rw5FlFSh7rY/s898/DSCF0648.JPG
egyik fele ablak felé fordítva is világít, leddel majd mutatom 😊
Èrtem mit akarsz mondani. Majd nézek képeket hogy pontosítsam.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Csak idõm nem nagyon van.
A messzer is halad kijavítottam az illesztési hibákat. A futómû és a szárnyak teljesen kész vannak. Kabintetõ és festés van hátra.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Viccet félretéve, nagyon tetszik, amit csinálsz. A részletekbe nem megyek bele, Marci elég alaposan kielemezte, de az összhatás nekem nagyon bejön.
Külön öröm látni, hogy csak rátetted a macit. 😊
Törmeléket még festem akkor, megégett tapéta és a parketta nekem is eszembe jutott már dolgozom rajta,lefolyások rendben lesznek ha felraktam a hót. Kormon még igazítok fekete pasztellkréta porral.Ha a gép is rajta lesz akkor látom majd igazán mi kell még rá.Kösz a tippeket.
A föld színe nagyon tetszik, de a törmelék "világít" rajta, szerintem inkább fesd még azt is. Aztán mehetne rá sok por, mivel ugye leomlott a fal.
Belül is jól néz ki, csak még kissé egyhangú, a törmelék biztos dob rajta. Esetleg megégett tapéta darabok, bútorok vagy ilyesmi?
Felülre szerintem mehetne szintén tapéta, itt-ott kiégve, a padlóra pedig törött parketta, meg oda is törmelék.
A falon a nedves részek nagyon élethûek! Esetleg egy kis zöldes lefolyás is mehetne ide-oda, meg erõsebb barnás is (mint amilyen volt, csak nem annyi). A korom is nagyon jó lett/lesz, látom kicsit szürkítettél rajta. Én a közepét visszafújnám feketével, hogy csak a szélén maradjon egy kis szürke, esetleg sárga/barna is mehetne a szélére, de csak minimálisan.
A falat mondjuk sajnálom, hogy nem sárgán hagytad, szerintem sokkal, de sokkal jobban mutatna!
Figurák is lesznek?
Gratulálok, eddig nagyon tetszik!
Mintha gyári új lenne😊
Ötlet , észrevétel jöhet.

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
A törmelék rögzítve van olyannyira hogy akár csiszolhatnék is vele 😊
A törmeléken csak átmosást tervezek, pasztellkrétával reszelek rá pár árnyalatot és annyi. majd meglátom hogy néz ki.
Akkor a kormozáson még javítasz, ahogy a képen látszik, vagy így marad? Így sem rossz.
A törmeléket már fixáltad és így fogod festeni, ugye?
Várom a folytatást! 😊

A törmelékes rész is elég jól néz ki, kíváncsi leszek a festésére is... 😊
Hajrá, szép lesz!
Mikoyan
olvasd ezt el! 😊
Az ecset makettezõecset legyen.
Elõször nézd meg,hogy milyen színûre akarod és a makettes oldalakon tudsz festéket is vásárolni.(minta van mellettük a képen)
A makettezés nagyon jó hobbi ! <#whatever>#whatever>
új hobbit keresek és a makettezés mellett döntöttem, szeretnék elõször egy kisebb léptékû makettet építeni. 1/72-es méretarányban gondolkodok ezen belül egy Tigrist szeretnék elkészíteni. Ebben kérném a segítségeteket, hogy milyen festéket(kódú) és milyen ecsetet használjak? Mivel teljesen tudatlan vagyok a témában, így 1-2 linket is elfogadnék, meg tanácsot, hogy hogyan kezdjek neki, meg mire figyeljek az építés közben.
Esetleg Tigris tanknál, milyen festési variációk vannak?
Válaszotokat elõre is köszönöm.
Eddig ez tetszik legjobban. Az oldala megint sok lett de valahogy fakítok rajta. Majd meglátom.
A korom nem rossz, de tényleg kicsit túl sok. Az oldalsó falnál nem tetszik a "lefolyás", mert ott ahhoz szerintem nagyon sokat fújtál. Ha újat csinálsz, szerintem ne legyen ilyen széles a folt, de amúgy jó lesz!
A T-90 mikor lesz festve?
Túl sok a korom. Kicsit nézegettem mivel lehetne megcsinálni a lefolyásokat a falon.
Egyedül az ablak alja meg a bal oldali fal felsõ része lett jó.
Az alapszín sem tetszik igazán.Nem elég paneles.
Bal felül az oldalfal elõre nézõ része kormos, viszont a kidõlt elsõrész meg nem.
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI