Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de mind2 autó isszonyat!<#eljen>#eljen><#wow2>#wow2><#wow2>#wow2><#wow2>#wow2><#wow2>#wow2><#guluszem1>#guluszem1><#help>#help>
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo
Ez egy állat!
ezt a motrot...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
amúgy láttam ezt az autót automotiveforums-on...nagyon durva,pláne a motor!<#eljen>#eljen>

Az NSX Verseny lesz!
Skyline meg veszek lehet egy D1GP-s Silviát, hozzá vmelyik felnit tõled!
De lehet csak késõbb lesz vmi belõle, mert venni kell hozzá még 2 csákót aki vezet, meg egyebeket is!
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
bye
Vmi enyhén hullámzó vizet megpróbálok csinálni,ragasztó lesz az alapja,aztán szin,és jó vastag réteg fényes lakk (nme modellfesték,hanme igazi hajópadló lakk,vagy mi),az van is otthon vagy 3 kiló ^.^
Márpedig ehhez a kis járörhajóhoz szeretnék vmi dokkot építeni. :I
(...bár van szárazdokk is <#idiota>#idiota> )
Csak bekéne fejezni a Sturmtigert meg a Panda hueyt, mert a végén olyan szituba csöppenek mint Skyline barátunk: azt se tudom majd hogy melyiknek álljak neki. <#vigyor5>#vigyor5>
Azthittem makettet akarsz venni,hisz azt írtad,hogy sok jóval meglepnéd magad <#gonosz1>#gonosz1>
(márcsak azért is mert rendeltem piros festéket is,azt' addig nemtom befejezni a bmp-t,amíg nem jön meg ^.^)
<#ravasz1>#ravasz1>
sok Phantomot lattunk mar...dogunalom...de ennek a festese szot erdemel:

<#eljen>#eljen>
ez se kicsi :D
hehe a hires angol mesefilmbol:

-"Dolgozol oszt veszel!"
<#vigyor5>#vigyor5>