Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
21k az tényleg sok... azért, 2 Hasegawat veszek a jobbikból :_)
de nem tudom... lóvés a jézuskád?
-Bf-109 G-10-hez feljavito keszlet(48). Mely tartalmazza a kabin es a kulso pl huto es aknakhoz a maratott rez lemezeket.
-Mirage 2000C-hez (48), kulso belso full csomag:
-Su-15TM-hez (48) ugyanilyen pakk:
kulon a hajtomuhoz:
-Mig-21F-13 keszlet(72):
-...es a 35-os OH-6-hoz egy keszlet..(nincs kep, pdf-et meg nem linkelek)
..es itt nem arrol van szo hogy ki hogy viszonyul a fotomaratasokhoz, hanem arrol hogy en ugyerzem nekem szuksegem van ezekre a dobozban a polcon varakozo kittek megepitesehez!
Én ahányszor maratást használtam,a végeredményben nem sok különbséget láttam :I
Eduardra gondoltam/neztem ki mert nagyon jo a weblapja, es konnyen felemerheto hogy mi kell/mire van szuksege az embernek...(jo kepek, es letoltheto az osszeallitasi utmutato(pdf-ben) minden cucchoz, igy latszik pontosan hogy mirol van szo..)
Nah ha a gyartotol az epp aktualis szarnyalo dollar arfolyamot nezve, ugy 23 ezer pezo lenne a "pakk"...hollandiabol, euroban (ami most stabilan 250Ft (251 a kozeparfolyam) kornyeken van) bennefoglalt 10€-os szallitasi koltseggel 21 ezer pezo lenne (es van is raktaron! ami nem mind1 tenyezo)...
De meg igy is szivbevag hogy ezek "csak" fotomaratasok(6db)....
....es akkor meg szeretnek uj matrcica/festesi lapot (Decal set), meg uj makettet is venni ha mar az ember odajut hogy kulfoldrol rendel..(jah meg ugye igertem ha rendelek szolok ha masnak is kellene onnan valami)....
DE most megtorpantam hogy tenyleg akarom e???! <#pardon1>#pardon1>
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
De ilyen pici méretaránynál már nem biztos,hogy jó ötlet a panelezés,sztem.
elõre is köszi
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Aszfaltot polírpapírból lehet csinálni, guminnyomot meg festeni kell.
Ha utcaira csinálod az NSX-e akkor azon nem mutat jól a tõcsavaros felni, ráadásul slick gumival. Szóval én arra is javasolnék másik felnit meg utcai gumit. Van egyébként a dobozban lévõ hatküllõsbõl utcai verzióm is utcai gumival. (Volk TE37)
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

igaz Óbudai vagyok,de nem vagyok annyira jártas arra felé!😄
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
http://fabulis.hu/
de a fõoldalon alul írkák is futószövegben,hogy:
"Figyelem! Domain-nevünk hamarosan meg fog változni! Az új címek várhatóan www.start-modell.hu és www.pro-startmodell.hu lesznek! - Pro-Start Modell Kft - Budapest, III. kerület, Huba u. 6. - Tel.: (36-1) 439-0888, Fax: (36-1) 439-0889"
Akkor már megyek is! <#conf>#conf><#vigyor3>#vigyor3>
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Oda meg egyszerûen nincs idõm elmenni, ki szentendrére!
pedíg kellene onnan A-4 es matricalap nyomtatható!
ebben mi a nehéz?
vagy megosztaná vki vhol õket? mert nekem nem akarja az igazságot...
Kanyarban az egyik megelõzi a másikat úgy, hogy közben faral kicsit...
Ez a koncepció, csak utána kell néznem, hogy mibõl lehetne aszfaltot, guminyomot, füstöt csinálni, meg nemigen csináltam még dio-t!
Apropó!
Milyen matricafeszítõt érdemes venni?
Az NSX hez kellene, mert az egész kasztni festése marricából áll, csak az elsõ, hátsó spoilerek kékek, a többi matrica...?
Elõbb be kéne fejezni az NSX-et legalább!
Matrica gondolom nincs még Skylinéhoz!?