Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jagi
Ja, nem olvastam figyelmesen csak átfutottam rajta.
21k az tényleg sok... azért, 2 Hasegawat veszek a jobbikból :_)
de nem tudom... lóvés a jézuskád?

Seaweed
<#nyes>
Seaweed
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>
DJ Skyline
ez sem egy kis darab!😄

Seaweed
A makettek megvannak amikhez kell, es mint irtam szeretnem ezeket megvenni, de kicsit hatrahokoltem a 21 ezer pezos osszarcedulan, ugy hogy meg amit zseretnek az nincs is hozzacsapva....
Jagi
Ejh, de nagy! <#eljen>
Ez neked mind lesz/van/jön? Nem gyenge. : )

Seaweed
Hinnye vazze...bar ne 2500-3000 forint lenne nalunk (bar csoda az is hogy kapni!(lattam))...meg is vennem minden honapban...
Seaweed
Megjelent a trombitasok (Trumpeter <#bee1>) 72-es Tu-160-asa!!! Ez is megy az "Egyszer tuti vezsek ilyet" kosarba... <#vigyor>
Seaweed
Megmutatom mikrol van szo:
-Bf-109 G-10-hez feljavito keszlet(48). Mely tartalmazza a kabin es a kulso pl huto es aknakhoz a maratott rez lemezeket.

-Mirage 2000C-hez (48), kulso belso full csomag:

-Su-15TM-hez (48) ugyanilyen pakk:

kulon a hajtomuhoz:

-Mig-21F-13 keszlet(72):

-...es a 35-os OH-6-hoz egy keszlet..(nincs kep, pdf-et meg nem linkelek)

..es itt nem arrol van szo hogy ki hogy viszonyul a fotomaratasokhoz, hanem arrol hogy en ugyerzem nekem szuksegem van ezekre a dobozban a polcon varakozo kittek megepitesehez!
Jagi
Hányas? (évjárat)

Seaweed
Nalam ez nem kerdes.....az anyagi vonzattal van bajom...
Glpetyus
Hát nem tudom.
Én ahányszor maratást használtam,a végeredményben nem sok különbséget láttam :I

Seaweed
Ehheh....osszeszedtem hogy milyen feljavitokra van szuksegem a jovoben...
Eduardra gondoltam/neztem ki mert nagyon jo a weblapja, es konnyen felemerheto hogy mi kell/mire van szuksege az embernek...(jo kepek, es letoltheto az osszeallitasi utmutato(pdf-ben) minden cucchoz, igy latszik pontosan hogy mirol van szo..)
Nah ha a gyartotol az epp aktualis szarnyalo dollar arfolyamot nezve, ugy 23 ezer pezo lenne a "pakk"...hollandiabol, euroban (ami most stabilan 250Ft (251 a kozeparfolyam) kornyeken van) bennefoglalt 10€-os szallitasi koltseggel 21 ezer pezo lenne (es van is raktaron! ami nem mind1 tenyezo)...

De meg igy is szivbevag hogy ezek "csak" fotomaratasok(6db)....
....es akkor meg szeretnek uj matrcica/festesi lapot (Decal set), meg uj makettet is venni ha mar az ember odajut hogy kulfoldrol rendel..(jah meg ugye igertem ha rendelek szolok ha masnak is kellene onnan valami)....

DE most megtorpantam hogy tenyleg akarom e???! <#pardon1>
modellmaker
vw beetle

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Glpetyus
képt !

fifi
pont most próbálgattam nagyon híg festékkel, és nem lett rossz...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Glpetyus
nagyitó + 1 szálas ecset talán.
De ilyen pici méretaránynál már nem biztos,hogy jó ötlet a panelezés,sztem.

DJ Skyline
wow<#wow2><#eljen>

Glpetyus
<#guluszem1>

Seaweed
A nagy B-1 temahoz epp idevag...es raadasul magyar...
fifi
1:144-es AH-64D Apache helikoptert milyen módszerrel lehetne szépen panelezni? mert nagyom kicsi, és az eddigi módszereim nem mûködnek...
elõre is köszi

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Jagi
Hi!
Nájsz. Ez minek-e az ajja-e? 😊

geronimo77
Gunze matricafeszítõ az egyik legjobb. A Bajcsy Zs. úton a Megamodellben lehet kapni. Elég nagy az üvege, egy életre elég.

Aszfaltot polírpapírból lehet csinálni, guminnyomot meg festeni kell.

Ha utcaira csinálod az NSX-e akkor azon nem mutat jól a tõcsavaros felni, ráadásul slick gumival. Szóval én arra is javasolnék másik felnit meg utcai gumit. Van egyébként a dobozban lévõ hatküllõsbõl utcai verzióm is utcai gumival. (Volk TE37)

Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo

Glpetyus
<#eljen>

Glpetyus
áááá 😄DDddd

fifi
ja ez egy /Revell/ Queen Mary

fifi
kész

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

modellmaker

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

DJ Skyline
kis off:
<#idiota> smilie hegyek---> link
😄DD
on

Uhh, szép, tetszik. Nagyon.

Seaweed
mostanaban a soviet-airforce.com is nevet valtott es keletiblokk a neve mar...
Seaweed
Hat szerintem ez megmarad amblock Fabulisnak mindenkinel akinek eddig volt veluk dolga...nalam is 😉)
modellmaker

DJ Skyline
én is!😄D

DJ Skyline
jou!<#duhos2><#duhos2>😄
igaz Óbudai vagyok,de nem vagyok annyira jártas arra felé!😄

Pff, én örökké Fabulisnak fogom õket hívni 😄

MikX
De ha pontosabbak akarunk lenni, akkor Csillaghegy!<#nezze><#duhos2>

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

DJ Skyline
habár most felnéztem az oldalukra,és már nem fabulis néven futnak,vagy csak én értelmezem rosszul!<#wow3>
http://fabulis.hu/
de a fõoldalon alul írkák is futószövegben,hogy:
"Figyelem! Domain-nevünk hamarosan meg fog változni! Az új címek várhatóan www.start-modell.hu és www.pro-startmodell.hu lesznek! - Pro-Start Modell Kft - Budapest, III. kerület, Huba u. 6. - Tel.: (36-1) 439-0888, Fax: (36-1) 439-0889"

MikX
dejó!
Akkor már megyek is! <#conf><#vigyor3>

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

DJ Skyline
téveszme!😊
Fabulisék nem Szentendrén tanyáznak,hanem Békásmegyeren!😊

MikX
De gondolom csak fabulisban van...
Oda meg egyszerûen nincs idõm elmenni, ki szentendrére!
pedíg kellene onnan A-4 es matricalap nyomtatható!

modellmaker
Gunze Sangyo Mr. Mark Softer

MikX
erre nem is gondoltam, de jó az "álló" nak is szvsz.

-letölt- klikk->download now klikk-> egyik szerverre klikk(amelyiknél a legkissebb a wait time arra)-> vársz annnyit amennyit ki ír-> és a klikk a megjelenõ linkre

ebben mi a nehéz?

fifi
elmagyarázza vki, hogy a FAQ-ból a pdf-eket hogyan lehet leszedni?
vagy megosztaná vki vhol õket? mert nekem nem akarja az igazságot...

DJ Skyline
meg forgó kerekeket imitálni!😄D

MikX
Azon gondolkodom, hogyha kész lesz a Skyline, akkor csinálok egy HKS Genki Sylviát, aztán lesz belõlük egy kis dio...
Kanyarban az egyik megelõzi a másikat úgy, hogy közben faral kicsit...
Ez a koncepció, csak utána kell néznem, hogy mibõl lehetne aszfaltot, guminyomot, füstöt csinálni, meg nemigen csináltam még dio-t!

Apropó!
Milyen matricafeszítõt érdemes venni?
Az NSX hez kellene, mert az egész kasztni festése marricából áll, csak az elsõ, hátsó spoilerek kékek, a többi matrica...?

MikX
A 2. v a 3. naon ttetszik a köv. autóhoz kellene majd vmelyik, csak nemtom mi lesz még??
Elõbb be kéne fejezni az NSX-et legalább!
Matrica gondolom nincs még Skylinéhoz!?

Seaweed
akrilhigito szeritem jo hozza...de meg nem probaltam en se