Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seaweed
Igen. Ez a verzio addig allt szolgalatban mig a Longbow meg nem jelent. Azota mas a feladatkore es sokkal kevesebb all szolgalatban, hogy az Apache kepes elvegezni a feladatat.
Glpetyus
de,ugyanaz a cucc van rajta.
(jó,lehet,hogy eltér kicsit)

Amúgy ez a Kiowa milyen szép heli,mindig is ez volt az egyik kedvenc az uh-1 mellett 😊

DJ Skyline
de az apacs' is hasonló elven mûködik,nem? hogy a domb mögül lesasolja a terepet,hogy mi a helyzet odaát...vagy keverem valamivel?😄

amúgy thx az infókat petyuzs' ,seaweed

Seaweed
Kamerak (infra, tele, hokamera), erzekelok muszerek vannak benne. Ez a gep ugy dolgozik hogy pl egy tereptargy mogul csak azt a felso reszet "tolja" ki es azzal kemleli a celt..pl megvilagitja az Apachoknak hogy a Hellfire raketak celba talaljanak.
Glpetyus
Hát ugyanaz ami a Longbow Apache -on van,teh..
Kamera,infra,egyéb okosságok.

modellmaker
<#nemtudom>

meg nem mondom így hirtalen de mindjárt megnézem neked

szerk: megvan

Rotoragyba épített érzékelõk

Az OH-58D legfontosabb érzékelõit a McDonell Douglas-féle célzókészülékbe szerelték, melyen két ablak található a tv-érzékelõ részére, ami bármilyen fény- és idõjárási viszonyok között kitûnõ tájékozódást biztosít. A rendszerekkel egybeépítve lézeres távolságmérõ és célmegjelölõ is található a rotoragyban. Magát az irányzékot olyan felfüggesztésre szerelték, amelyet nem befolyásol a helikopter rázkódása. Az egész célzóberendezés körkörösen, függõlegesen pedig +/-30° os szögben elforgatható.

rem kielégítettem kíváncsiságod 😊

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

DJ Skyline
szép!<#eljen>
mi az a nagy cucc a tetején?😊)

modellmaker
hagyjad már..

ezeket nem azért kell nézegetni hogy de jó ilyet úgy se tudok..

szerk: a PS-hez sem így álltál hozzá sztem 😊

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Glpetyus
ugyanmár ... :o)

úhhhh <#eljen>
el is ment a kedvem a huey építésétõl

Seaweed
<#eljen>
Glpetyus

<#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1>

modellmaker

Seaweed
<#integet2>
Glpetyus

hi 😊

Glpetyus
😊
nem

Seaweed
Peeerssszeeeee!! Sot! A felloeros dizelt mikor beroffentem a kornyekbol mindenki a csodaja jar <#idiota>
szasztok nektek a harckocsiknál forog a lánctalp?

MikX
köcce

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

MikX
aham...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Glpetyus

<#eljen>

Jagi
Ötlet még nincs de majd kialakul, meg a kit-tõl függ, hogy mennyire nem tetszik ami az eredetije... : )

MikX
Akkor természetesen RX-7!!
Moddolva lesz?

Jagi
Ja, tök véletlenül ilyen felni kapok majd Geró-tól

Jagi
Valami ilyesmi csak feketében. Természetesen a pálya Nissan meg a Skyline-ok után <#eplus2>
de már most megveszem.

Jagi
Csóró a Jézuskám : )

Jagi
Jóvan. Végeredmény: NYERT AZ ERIXHÉT! 😊 Tádá!

MikX: természetesen alapbrutál utcai szörnyetegek! 😊

MikX
Még mindíg ezen gondolkodol?
Alap mindkettõ, vagy tuning?

DJ Skyline

RX-7

Jagi
Szerinted Supra vagy Rx-7 (1-2)?

MikX
tom, is olyan vagyok, hogy szeretem moddolni õket, de gondoltam ez most ilyen lesz, kell ilyen is néha! 😄D

DJ Skyline
szerintem egyedibb az ha nem matricázod ki,és beleviszed a saját ötleteidet...néha uncsi a neten 10x megtalálni ugyanazt a versenyautó makettet...hiába csinálta 10 különbözõ ember!😄

MikX
én is gondolkodtam, hogy megcsinálom ilyen kékre az egészet, meg utcai felnivel, gumikkal, de geró meg KBX lebeszéltek róla, és szerintem jó ez így...
Majd a köv. lesz valami átalakított verda, ez alap lesz...
Bár ha elba**om a matricázást, akkor utcai lesz 😄D

Jagi
Sötétkék rlz! : )

Jagi
Na így már...

Jagi
Én békákat látok... : (

MikX
hoppá elfelejtettem...
akkor így

MikX
Azért így sem lesz rossz:

Bár ahogy látom, a srác lefestette az alváz tetejét matt aluval, én nem, csak azt ami látcik...

Jagi
Én sem matricáznám le...

DJ Skyline
vagy valami más színûre a fehér helyett...mind1 a lényeg csak annyi,hogy nem matricáznám ki!😊

MikX
jahh, egy kis kék, a többi meg fehér?

DJ Skyline
jól néz ki!<#eljen>
én így hagynám,mármint nem matricáznám le majd a kasztnit...

MikX
Hi minenki!

Ittvannak a képek NSX-emrõl:

Glpetyus
😊

Glpetyus
^.^
Most hívtak,hogy hétfõn szállítják a csomagot ^J^

DJ Skyline
LOÁL!😄

Seaweed
<#vigyor>
Glpetyus

Váááá,köszíííí

Sziasztok!

Valaki keresett itt OPEL ASTRA GSI-t...

1:43-as létezik,mûgyantából! Kicsi és nagy elsõ lökhárítós is van...

http://nemethdekor.fw.hu

MikX
Nahh, megvagyok NSX "Belivel"
Nyomok majd asszem holnap képzt róla!
Meg a Kerekeket is megcsináltam, lassan már csak a kasztni matricázása van, az lesz még egy sz**ás asszem!