Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Glpetyus
jóhogy 😄

Jagi
Graaah! Igy is 40 cm! 1:200-nak jobban örülnél mi? 😄

Glpetyus

Ezzel szemezgetek most :o

Kár,hogy nem nagyobb méretarányú egy kicsit :I

Glpetyus

^.^

Jagi
Dio-ra! 😊

Jagi
jah...
jóvan...
zsír! 😊<#eljen>
Már láttam ilyet készen. Azt nem tudom, hogy milyen volt vele boldogulni, de a végeredmény egész jó volt.

Glpetyus
flamerPUG
Tudom hogy carok, én a Focussal is copkáztam, dee van, és ez a léyneg, legalább van valamiböl kiindulopont...
Amugy ha lehetne akkor inkább már Tamiya vagy Fujimi ezt osztom én is!

TéDéIi Inszájd :D diesel power semmi más :)

geronimo77
A Fujimi Civic jó csak mint szinte minden Fujimi autónak kicsi a kerek.

Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo

geronimo77
A Revell Civic az egy rakás sz@r.
minden alkatrész fes. Talán a motor ér benne valamit

geronimo77
Tuning rulez!!

geronimo77
Itt van pont ez:

Ha gyorsan döntesz. jövõ héten már itt is lehet. 7e píz

Hát, alig merem õket belinkelni <#zavart1>
http://www.sg.hu/galeria/10856732431133104104.JPG
http://www.sg.hu/galeria/10856732431133104135.JPG
http://www.sg.hu/galeria/10856732431133104165.JPG
Bár annyira nem fontos, hisz a belseje úgy is alig látható lesz, az ecset fonások pl egyáltalán nem fognak látszódni.
Na ez mán jó: <#vigyor>

kbx
Van 180 paripás, csak az az 5 ajtós változatból, ami egy kicsit a Rovert formavilágát idézi...

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

Sziasztok!

Keresek megvételre maketteket, újságokat, kiegészítõket! Nézzetek be hozzám! És van pár nagyonjó eladó háborús könyvem. Ha lehet oda írjatok mert azt igen gyakran nézem! Hajrá!

Veszek! Eladok! Katt ide!

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

MikX
Hát ez van, ha álmos az ember!
Pedíg nem is figyeltem ,hogy ekora baromságot írok! <#wow1>
jahh, van de nemtom pontosan mikori.
A legutólsó Type-R meg már 210 Lovas
Azért mondom, nem igen láttam itthon legalábbis.
Az Automotive-on láttam egyet ami megtetszett, azon lambo ajtók, kiszélesítés, spoilerek is átalakítva, motorháztetõn kivágások, meg egyebek lesznek, na én vmi ilyesmit szeretnék, csak az én ízlésem szerint alakítva, mondjuk piros, fehér lánggal az oldalán, matricázva, olyan igazi "Import racer" stílus!

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

flamerPUG
Szasztok!
Lurdyban van 1/24 vagy 25 most igy nem ugrik be pontosan, Revell többféle is, van 3 ajtos csapott faru, meg 2 ajtos coupe is! aszem olyan 4400- 5500 között,ha jol rémlik!

TéDéIi Inszájd :D diesel power semmi más :)

Helló! És köszi!

180 lovas? Az mikori? Mert úgy tudom, hogy 160 lovas a gyári összes, legalábbis 2000-ig. És nem V-tech (az egy zenekar<#idiota><#nevetes1>) hanem V-tec a kocsin is így van. Mint ahogy a Type-R sem TypR <#nevetes1> Persze ezzel meg egyszer én égtem be.<#unalmas><#hehe> Örülök, ha ötletet adtam! No és milyen lesz?

Van Civic makett, de én még nem talákoztam vele sehol.

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

modellmaker

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

üdv all, össze szeretnék rakni még1 350z-t😊
Hol lehet kapni + cuccokat?
Body kit, féktárcsa, felni stb... utána tudok valahol nézni milyenek vannak?
elõre is köszönöm szépen az infot

MikX
Már megint támadt egy 5letem...

Vki találkozott már itthon civiccel?

Konkrétan erre gondoltam, csak sedan-ban!
Elmõr civicje adott egy kis 5letet!

na meg persze ez, lambo ajtók, meg minden, amúgyis szeretem a civicet, lehet elkezdek egy ilyent, majd elszünnyögök vele egy darabig, de lesz párhuzamosan más is...
persze, ha találok vhol ilyet...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

MikX
Télleg eddíg nem is figyeltem ,hogy lakk van-e spray-ben, mondjuk tamiya, vagy mittomén mi a jó!?? Mert azt a rohadt festékszóró pisztolyt nem haszálom mégegyszer az biztos! Kidobon a faxba! le akartam fújni az NSX-et feférrel, bekevertem a festéket, beüzemelem a festékszórót, aztán higítóval fújok kicsit ahogy kell ,aztán elkezdeném fújni, és ilyen fekete dzsuvákat köpköd a pisztoly!
Aszt hittem meggyújtom az egészet! pedíg mindíg kitakarítom ahogy kell!
De ezzel még nincs vége!
Le akarom szedni a festéket, nem is figyeltem ,hogy szintetikus higítót veszek elõ, az ugye meg megmarja a mûanyagot, meg is marta, mondom fasza! Órákon át csiszoltam 800-1000-es papírral, 'hálistennek jó lett, de azthittem megölök valakit akkor!

MikX
Jahh, hogy ez VTi, nem is figyeltem!
Jó verda, én is valami Hondát akarok majd venni, mondjuk egy 180 lovas V-Tech VTi-t, de ez kicsit odébb van még!

Eh...3 ajtósat nem is láttam a neten VTi-ben. Örülök, hogy ez van, az a 160 lovacska azért megy...<#worship><#nyes>

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

kbx
Szép<#worship> de mé nem 3 ajtós??

kbx
Fú wazz, tiszta "níd for szíd", szép hanga vót naon!!!

DEXTER92
Na van egy kis csapatod! <#eljen>

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

DJ Skyline
<#wow2>
mennyi vót'?

Szerintem is zsír!

Megvan az új verda! Képek galériámban!<#wave>

DJ Skyline
nemrég fotóztam le!<#zavart1>

itt egy 5 másodperces videó is róla!😄 hangot kicsit tekerjétek fel,mert lehet halk...

kbx
Jól alakul, szerintem mindeféleképpen tedd rá a matricákat!! Így olyan üresnek tûnik az egész!

kbx
Ilyesmit gyárt is az aoshima, C-westre hasonlít az a fehér...
Amúgy jó válsztás<#papakacsint>

modellmaker
<#ijedt><#puszi>

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Glpetyus
Erre gondoltam én is. 😊

Glpetyus
apám,milyen fényezés <#wow2>

Seaweed
A haromcsovu Gattlinghez vezeto loszerheveder...erdekesseg hogy csak a gep oldalan kivul fert el es hogy a tar hatul van.
modellmaker
Ferrari 250 GT

Érdemes végignézni mindet..

Glpetyus
nahát,de hasonlit <#wow2>

modellmaker
ja. de az enyém nem az. ez egy mangusta

Glpetyus
Glpetyus
pont azt néztem én is 😊
Na,majd Seaweed,...tán tudja.

modellmaker
mi az a cucc végig az oldalán ami a géppityutól jön?

Glpetyus

óójjeee <#worship>

Glpetyus
<#buck>

modellmaker

tudom hogy az csak nekem meg ez bejövõs

Seaweed
Glpetyus

Glpetyus
hát ezek joak is 😊

Én nekem a kedvenc harcigépem az apacs mellett a Roivalk (vagy hogy kll leírni)
Asszem dél afrikai fájterkopter'
Az marha jól néz ki szvsz.

DJ Skyline
én sosem voltam annyira helikopter fan,de nekem ezek a bejövõsek:
mi-24 (Top Gun Fire at will-ben ismertem meg!😄DD)
ka-52
hjui'
apacs'

Glpetyus
kussmá <#gonosz1>