69149
-
#65979 Köszi, örülök, hogy tetszik :)
Az orrmány egy utcai Fujimi készletből van, még régen vettem valakitől egy összerakottat bagóért.
Ebből a készletből van:
A házasítás lényegében úgy történt, hogy a képen is látható részt kivágtam a fujimi készletből, majd a Tamiya WRC orrát leműtöttem úgy, hogy a szélesítés részek megmaradtak, és ráillesztettem őket az új Fujimi orra. Aztán egy csomó Epoxy putty, csiszolás, ismét putty, csiszolás, stb, és megszületett az új orr :)
Pár kép a műtéti folyamatról :)
-
#65978 És honnan szedted az új órrmányt?
Régebben én is agyaltam egy ilyen játékon, de úgy gondoltam, hogy 2 makettből lehetne királyul összerakni.
Van a wrx sti makett ami már a face liftes, de ugye abból nincs wrc és van a wrc ami nem faceliftes.
Egy kis csavarral meg lehet csinálni a wrx sti-t öregre a wrc-t fiatalra viszont baromi költséges, hiszen mind a 2 makett kb 10000 huf.
Szóval érdekel, hogy milyen folyamatok voltak, hogy csináltad? Egyébként baromi szép! nagy grat! -
#65977 Újra gyártottam a láda fedelét peremesre és próbálkoztam a zsanérral:
-
#65976 Újra gyártottam a láda fedelét peremesre és próbálkoztam a zsanérral:
[img width=900 height=675]http://farm8.staticflickr.com/7327/11032861024_4b7e1a0227_b.jpg[/img]
[img width=900 height=675]http://farm8.staticflickr.com/7323/11032709415_d6a85e24b3_b.jpg[/img] -
#65975 És még mindig bőven van mit csinálni -
#65974 Húú szép meló! -
#65973 Hali!
Hoztam nektek egy kis autót :)
Több napos puttyozás, csiszolás, ismét puttyolás, csiszolás stb. után nagyjából megszületett a facelift, avagy 1 évet fiatalodott az autó :)
De még mindig nem teljesen kész..
Az alap makett ugye a 2005-ös WRC, ami még a békalámpás verzió volt
Én viszont a 2006-osat szeretném megépíteni, ami már a facelift verzió.
Számomra egyébként ez a legszebb Impreza WRC a 99-es után :)
-
#65972 nagyon szépek srácok, közbe itt is készül valmi nade mi?(ma még dobok fel képet hogy állok)
Ahol hull a forgács.....
[off ]ott van gesztenyepüré is...
-
#65971 A tároló dobozt mindenképpen ki akartam nyitni, ugyanis a sárvédőkről leszedett szerszámokat bele szeretném tenni és még 1 benzines kannát is. A nyitás legegyszerűbb módja egy új gyártása, ami még közel sem kész.
-
#65970 -
#65969 Tuti olcsóért vetted, magas minőségű a készlet! Linked van az eladóról?
Zrínyivel mi van?
-
#65968 Mivel nem tetszettek a rövidebb rácsok, így úgy döntöttem eltakarom őket. Ehhez le kellett operálnom a kipufogókat, hogy rendesen hozzá férjek a területhez:
-
#65967 Ujj szerzeményem Meng Merkava 3D
Nem is tudom mit mondjak. Amikor kibontottam a dobozt a lélegzetem elállt.
Baromi jó minőség!! Sehol egy beszívódás, nem láttam rajta szinte semmi hibát! Esetleg abba belelehet kötni hogy a modern harckocsikon megszokott csúszásgátló réteg nincs eleve öntve, DE! szerintem jobb is így én már ki is találtam hogy lehet szépen megcsinálni. :) (A torony úgy néz ki mint egy ufó.) Simán elmenne egy sci-fi ben.
Talán amit érdemes cserélni (de azt se lenne muszáj.) a torony hátsó málhatartójának alján lévő láncok és golyók, a páncéltesten lévő rácsok, és a hátulján elhelyezett tárolódobozok lemezei.A lánctalp sajnos nem a működő féle, de cserébe ez is szépen öntött és nem sok takarítani való van rajta. Akinek van ideje kifúrkálhatja ha akarja. Én ezt inkább kihagyom. Amúgy is szoknya takarja a nagy részét.
Egyszóval király! e-bay-en szereztem be postával 9600ft-ért!! Nézzetek körül itthon mennyibe van! Megérte!!
Képek ITT -
#65966 Feribácsi. Visszamostam a port ahogy tanácsoltad, aztán ahol hó van bekentem egy kis vizes faragasztóval, szórtam bele porcukrot, vízzel és még cukorral addig pakoltam amíg jó nem lett. Aztán megszórtam a tetejét egy picit szódabikarbónával. Végül körberajzoltam fényes lakkal. meg persze ahol a víz elfolyik ott is.
Adóba Laci könyvében szépen le van írva minden. Mindenkinek ajánlom! Szerintem kötelező darab. -
#65965 A Picassán fent van mind.Ott meglesheted.
-
#65964 Odabasz! A jó munkához idő kell :)
De legalább van időd fotózgatni. :) -
#65963 Mc Frost. Ok vettem. Lesz még finomítva.
-
#65962 Sikerült 3888×2592 felbontásban feltölteni, lassú netesek szeretni fognak -
#65961 -
#65960 De ne keeljen már szólni! :D -
#65959 Lassan elkészülök a döggel (így 3 év után )
A beltér most lett kész, a kasztnin már csak apróságok vannak, legközelebb szerintem a kész gépet postolom már.
-
#65958 Mindjárt rakok :) -
#65957 Mi pedig örömmel néznénk több autót! -
#65956 Abszolút nem értek és vonzódom a repülőkhöz, de ez még nekem is tetszik :)
Mindig irigykedve nézem az ilyen repülők/tankok/egyéb harcjárművek festését, én sose tudnám ilyen jól megcsinálni..mert ugye autónál sokkal egyszerűbb a helyzet, lefested a színnel, matrica, aztán lakk :) -
Kferro #65955 Köszi! :)
Nem, a komplett motort vettem ki, mert az egyszerűbb volt, mint az összeállítási rajz által javallott, s általad már beragasztott területet kioperálni. -
#65954 Imádom!
Motorról lekaptad a sallangot? -
#65953 Jó lesz nagyon!
Hó imitálási szép lett.
Annyi gondom van, a tároló dobozok oldala be van ziknizve, és a kosz ott áll meg először, nálad meg majdnem szüzek.
Annyi tanács még, hogy nem kell ide +6 megás képeket feltenni, mert lefossa a szerver a bokáját! -
#65952 Nálam nem jönnek be a képek. -
Kferro #65951 Pisti!
Nagyon jól néz ki a kis műgyanta csoda! Azok a házi scratchek nagyon feldobják!
Ahhoz meg külön gratulálok, hogy nem lett semmi baja a leeséstől. Azért az infarktus megvolt? :)
Zsolti!
Tetszik az olvadó hó imitációja, különösen a 3. képen tűnik nagyon jónak! Leírnád, hogy miként csináltad?
De hogy én se maradjak le, haladtam a Messzerrel. Képek:
-
#65950 Kivételesen én is haladtam. A t-90 tornyát koszoltam és próbáltam olvadó latyakos havat rátenni, meg törmeléket. A pigment néhol sok lett. azt majd még visszamosom. Szerintem egész jó.
-
#65949 Jó lett. Tetszik a szellőző.És ezek szerint strapabíró is.
-
#65948 Folytattam a munkát ezekkel: löveg tuning, szellőző hiányzó csavarjai, zsanérokba is az összes szegecs bekerült.
Majd leejtettem az egészet. Ám nem hiába van már benne 2 tubus zselés loctite ;D semmi nem esett le róla ami rögzítve lett.
-
#65947 Jó lesz nagyon, örülök, hogy szerető gazdát kapott. -
Kferro #65946 Igen, ez egy olló. Angolul: Yes, this is a scissor.
Kb. ilyesmiről beszéltünk. Ez ívesen vág, de van belőle egyenesen vágó is. Neked melyikre van inkább szükséged?
Viszont ha már valamelyik nap érdeklődtél a Messzer iránt... Tegnap elkezdtem a festését. Egyelőre csak az RLM02 került fel a géppityukhoz, és a kabintetőre, valamint az RLM65 a gép hasára.
Remélhetőleg ma folyt. köv... -
#65945 Feri! Ez az amiről beszéltünk?
-
#65944 Tényleg sok javítani való van rajta, de legalább te haladsz vele. Nekem mostanában nincs sok időm építeni. Pedig szó szerint hiányzik. Most is dög fáradt vagyok. -
#65943 Összeállítottam az egyik futóművet, hát ennél bonyolultabb már nem lehet....
A görgők full buborékosak, és deformálódottak, ezért átcsapoztam az egészet így mozog minden. A laprugó kötegről még hiányoznak az összetartó pántok.
-
#65942 Uram! Védj meg, nem akartam beszólni!
-
#65941 Mi a helyzet Feri bácsi gombáztunk? gombáztunk?
-
Marci7 #65940 :D :D :D