69149
-
#66019 Itt lehet látni hogy kell diorámát csinálni.
-
#66018 Fa alapra hungarocell domborzatot javasolok, fa ragasztóval rögzítve. -
strabo1515 #66017 üdv,
azt szeretném megérdeklődni, hogy dioráma alapjául milyen anyagokat lehet használni, illetve főként hogy miket lehet kombinálni. A környezetemben rendelkezésre áll: bútorlap, modellező gipsz, hungarocell. Pl. kétségeim vannak afelől, hogy a fa alaplapra gipszből lehet domborzatot kialakítani úgy, hogy az ne váljon el a laptól. Van erre valami jó módszer, hogy mit mire és mivel? -
#66016 Másik oldal:
-
#66015 Szépen alakul, énmeg kicsit festegettem (kitűző lesz, még egy piros 88-al a közepén)
-
#66014 Megtörtént az első köténypróba:
-
Marci7 #66013 Nagyon szép munka! -
#66012 -
#66011 Végeztem a lövegpajzson a csavarok cseréjével.
-
#66010 H!
További ápdétek:
-csavarok cseréje a lövegpajzson
-általam ápdételt vontató szem tovább finomítása
-
Freeda Krueger #66009 link
M103A1 -
#66008 mi a probléma?:D ellenőrzi hogy nem nyúlt e meg a lánctalp XD -
#66007 Szegény bácsi :(
-
#66006 1:1 diorama
-
#66005 Jó lesz! :-) Hajrááá! -
Kferro #66004 A Humbrol maszkolófolyadékát én nem használnám, mert egyfelől rettentően büdös, másfelől a festett felületet elszínezi. -
#66003 Elkészült a Subaru orra, most már teljesen késznek nyilvánítom :)
-
#66002 Feljövőben a Humbrol:
-
Kferro #66001 Ja tényleg! De akkor miért nem kulcsoltad be a lakatot? Trehány! :D -
#66000 Benne van, nem látod? Akkor hitetlen vagy! :D -
#65999 Apránként én is haladok a bubuval.
Sok apró változtatás van a karosszérián a 2006-os modellen a 05-öshöz képest, most az első sárvédőt alakítottam át eszerint. A 05-öshöz képest a későbbi autón az az eltérés, hogy a sárvédőt egy kis részen "behajtották", gondolom aerodinamikai szempontból fontos a dolog.
Bal oldalon látható a már átalakított sárvédőív, jobb oldalon pedig a még kezeletlen. És egy kép az igaziról ahol valamennyire látszik hogy is van ez az igazin.
-
Kferro #65998 Kiváló!
Nem semmi meló lehetett ezt megcsinálni!
A lakathoz a kulcsot is megcsinálod? :)
-
#65997 Befejeztem a láda újra gyártását. A melóban van egy hasonlóan nagy ládánk, tűzálló ruhát tartunk benne, a békazár méreteit onnét vettem. A lakatfül egyik részét levágták/letörték a kezelők.
-
#65996 Elég atom süti! :-)
-
#65995 Kis haladás, már az utolsó simításoknál járok, lassan tényleg kész az arcplasztika :)
-
#65994 Ok, köszi -
#65993 vedd ki belőle a lámpa testet is és mondhatod ,hogy ott van a turbólyuk XD -
#65992 Lefosom, nekem nagyobb szükségem van rá -
#65991 negatív ! :D egyszer talán én is összeépítem,nem csak a dobozát csodálom majd -
#65990 Nem, nem fog világítani, feladtam a próbálkozást.. :D
Igen, a folt helyére megy majd az antenna.
Ha van egy fölös búrád igazán elküldhetnéd :DDD -
#65989 szép! és a vilács működik benne végül? ja és mi van ott a tetőn a légbeömlő mellett,az a folt az az antenna helye?
remélem a búra nem célzás volt! nem küldök több alkatrészt az enyémből át :D -
#65988 -
#65987 Nem, tényleg kevés meló van már :D Kellene egy bal első fényszóró búra, mert sikerült átmennem rajta a székkel.. tükröket kell felragasztanom, antennákat és csókolom -
#65986 fél óra? azaz makettező időszámításban jó fél év?:D -
#65985 Már majdnem kész, igazából kb. fél órányi munka lehet még rajta -
#65984 és mi lett a 99-es bubuval? a vilácsossal -
#65983 Köszi, lesznek képek feltétlenül :)
Én is régóta tervezgetem ezt az építést, kb 1-2 éve, mert láttam már ilyet, csak igazából az építő ott annyira nem ment rá a részletekre (igazából dobozból épült, semmi maratás vagy hasonló), és én kicsit szebben is szeretném kivitelezni. Ha újként kellett volna megvenni ezért egy fujimi imprezát valószínűleg én sem fognék bele, így viszont teljesen jó :)
Itt egy kép arról a makettről ami az ötletet adta:
És pár kép az én készletemről és a hozzá vett extra részletes maratásról :)
-
#65982 Nahh én pont így gondoltam:-)) Amikor agyaltam a dolgon ezek szerint megvalósítható. Így hogy volt a fujimi-s készleted, nem drágán megéri, de igazából én pont ezért nem vágtam bele, mert egy majd 10 rongyos maketett csak azért megvenni, hogy szétvágd.. Jajjjj:-)
Nagyon szép! Várjuk a képeket a készületekről! -
#65981 Angolok csak Scratch-Build-ként emlegetik :)
Köszönöm! -
#65980 ez a makettezés kérem!