Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
makett.tk
Még annyit, hogy sok makettet a Revell ragasztóival ragasztottam össze, de mióta Tamiya Extra Thin-em van, azóta gyakorlatilag nem használom a Revell cuccait, pedig van még belõle itthon.
Bár a grafikája nem ilyen jó, de én maradok az Il2-nél...
Szerintem mindenképp nagyon jó, gyorsan szárad, nem fogy belõle sok a használattal (csak el ne felejtsd visszazárni a kupakot, mert gyorsan párolog... 😊 ), egész erõsre köt (ha ragasztottál valamit, azt késõbb nem, vagy csak nehezen tudod szétszedni), és az ára sem vészes, 1000-1500Ft között mozog. (én a Luckymodel-rõl rendeltem, kb. 1200Ft volt postával!) Kicsit erõs a szaga, érdemes nyitott ablaknál használni. 😊
Eddig mindig revell csõrös ragasztót használtam de látom mindenki a tamiya zöldkupakosat részesíti elõnyben. És lassan kel vennem valamit mert fogy, és arra lennék kiváncsi hogy a két ragacs miben tér el egymástól: csak kiszerelés? vagy száradási idõ? erõsség? kémia?
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
makett.tk
Ennek is lockolt már a bootloadere?
tök feszes a lánc szerintem egy kis hasának kell
lennie a hatókerék alatt! "A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
A hegesztések nekem kicsit nagynak tûnnek (fõleg német jármûhöz képest), bár lehet, csak a képeken tûnik így, mert ugye ez egy egész kis méretû jármû.
A görgõket és a láncot ugye nem ragasztottad fel megint?
Ha nem, a görgõket én még átcsiszolnám...
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Felraktam a szerszámokat és a baloldali láncot!
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! 😊
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Tiszta béna vok.<#rinya>#rinya>
Azt olvasgattam hogy nagy mennyiségben megmarja a festéket.
De hogy a lakkot is? <#confused>#confused>
Mcfrost. A plexit utoljára akarom rátenni nehogy azt is eltosszam.
Mindezen kívül még jó sok hiba van rajta. De hát gyakorlat teszi a mestert nem igaz? 😊
A szöszösségen vajon nem segítene, ha átpolíroznád? Mondjuk vizes 2000-es csiszolópapírral.
Úgy látom, a foltozást kicsit hígabb festékkel és/vagy kisebb nyomással kellett volna fújni, mert kicsit köpködõs lett.
A felsõ színek szerintem szépek lettek, de a sárga nagyon citromsárga (inkább olyan kellene legyen szerintem, mint a 2-es az oldalán), az alsó kék meg nagyon szürke... Ezekkel még esetleg kezdhetnél valamit. Milyen festék ez, Gunze?
Az enyém ilyesmi volt:
A festés csúnya lett 😞 Az nem tetszik (szöszös). De nem szeretnék vele többet kínlódni olyan amilyen. Éppen matricázok ezért még nincs kész.

A motorburkolat problémája Stultus barátunknál is elõjött. Volt szerencsém élõben megsasolni, s valóban hihetetlen, hogy egy minden ízében nagyszerû makettnél ezt a problémát nem tudták megoldani.
Én tuti megveszem majd, bár ha jól sejtem elég borsos ára lesz...