Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#puszis>#puszis>
te aztán aranyos arc vagy mondhatom<#wilting>#wilting> érdekes skyline-al el tudtam beszélgetni normálisan
És? Az még nem jogosít fel arra, hogy szétspammeld a topicot.
Egyébként az MG feljavítása (mint a célzógömböcske) miylen kit-bõl származik?
az a lõszer tartó teteje, ha a heveder be volt fûzve akkor az nem volt rajta.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
tudom,hogy nem cset,de fontos dologról volt szó<#vigyor3>#vigyor3>és csak úgy eltûnt<#fejvakaras>#fejvakaras>
Biztos, lõszerrakaszként szolgál.
de beszéltem vele priviben,most pedig eltûnt<#mf3>#mf3><#vigyor3>#vigyor3><#zavart1>#zavart1><#wow3>#wow3>
Ne nyávogjá' má' annyit
egy kérdés
az amit megnyilaztam az szerinted mi,tölténytartó? nem nagyon akar összeállni a kép

az amit megnyilaztam az szerinted mi,tölténytartó? nem nagyon akar összeállni a kép

Hajrá, 😊
na én meg felviszem a köv rozsda megfolyás réteget a sturmra
Bár nem ártana hozzá új higító, mert a mostani elég régi, nem éppen a legjobb 😄
na én meg felviszem a köv rozsda megfolyás réteget a sturmra
Bár nem ártana hozzá új higító, mert a mostani elég régi, nem éppen a legjobb 😄
A Jászain van egy Lush v. Loosh nevû bolt, ha semmit nem tudzs venni, akkor ott van minden szar..😊)
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
figy...meg kéne pontosan beszélni,hogy milyen festékrõl is van szó,és hogy mennyibe kerül,na meg mennyi lenne a postaköltség<#worship>#worship>
Majd összedobunk neked vmi szép nagy karácsonyi makettcsomagot! 😊 <#puszis>#puszis>
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
tudom én,hogy nem gondolod komolyan,mi itt már mindent mondtunk egymásra,persze csak hülyülünk!😄 <#puszi>#puszi>
Nem kell megsértõdni a piszkálódásaimon, egyáltalán nem gondolom komolyan. 😊
[/cserf][/fülünyúl]
Ja hogy szétmentek? Akkor inkább nekem vegyél. <#crazya>#crazya> Én úgyse kapok senkitõl.
[/cserf][/fülünyúl]
Ez ilyen búcsú-ajándék,szal iyleneket nem kap,mert úgyse látom már 😄
Palacsintasütõt fogok anyámnak venni,mert vagy 10 éve halgatom tõle,hogy de szar ami otthon van,de újat meg nem vesz,mert akkor használni is kell. 😄
Barátnõdnek egy szexi kisestélyit, úgyis februárban jön a báli szezon, sztem örülne neki. Vagy csinos cipõt, vagy csábos fehérnemût.
Anyukádnak nemtom, tudni kéne mit szeret, mije nincs, stb.
Anyukádnak nemtom, tudni kéne mit szeret, mije nincs, stb.
[/cserf][/fülünyúl]
hát 5en vagyunk abból 2en makettezünk!😄
a hulladékokkal öcsém játszik....ilyenek,hogy titanic,meg konkord' !😄 az x-winget is odaadtam neki...
a hulladékokkal öcsém játszik....ilyenek,hogy titanic,meg konkord' !😄 az x-winget is odaadtam neki...