Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezt usolnam en helyedben...vagy nem?! <#crazya>#crazya><#vigyor3>#vigyor3>

de rég láttam a filmet...ennek örömére meg kéne szerezni valahonnan!<#idiota>#idiota>
szerezd be ezt a könyvet:
Hobbim a makettezés
Az ötlettõl a gyûjteményig
Modell és Makett könyve
Szal a vege fele en mar nem fogadtam el tole ajandekot! Pedig mindig probalta dugdosni a zsebembe a penzt is, mert ugy erezte hogy adnia kell...de akkorban kb 5x anyi keresetem volt mint az o nyugdijja...es beteg volt (cukor)...es kellett a penz a gyogyszerre....mi adtunk inkabb neki...de unnepekkor mindig megprobalt adni, de mi (4 unokaja volt) megbeszeltuk hogy nem fogadjuk el, vagy ha nagyon eroskodik, utana visszacsempesszuk a dobozkaja par +10000-es tarsasagaba....
Szegenyt a cukor vitte el, 96-ban...<#rinya>#rinya>
[/cserf][/fülünyúl]
nem bántom a grószt,csak sajnos öreg már,így nem biztos,hogy megjegyzi,hogy mondjuk a 13456 kódszámú tamiya király tigrist kértem...ha papírra írom,akkor meg azt nem találja...ez van sajna
[/cserf][/fülünyúl]
nemhogy ki mit kér karácsonyra<#idiota>#idiota>
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
lol, végén kiderül fél Maketttezés topic Szhelyen lakik xD

idióta ötletem támadt ezzel kapcs...fölé kéne tenni egy pár B-17-est ahogy épp bombáznak!:ASDASDASDASD
Szhelyen egyedül a Borostyánban tudom, hogy még van makettjük. de az nem olyan bót'... esetleg van arrafelé máshol is?