Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aztakurva.
Jó képek <#eljen>#eljen>
Habár pont téged nem látni,de olyan jófejnek tünsz,mint amilyennek eddig is tüntél <#smile>#smile>
Köki a képekt 😊
Jó képek <#eljen>#eljen>
Habár pont téged nem látni,de olyan jófejnek tünsz,mint amilyennek eddig is tüntél <#smile>#smile>
Köki a képekt 😊
nah en...1997 nyar vegen:
szembol jobb szelso, me!...
Repulesre visszuk a kedvencem, a 23-ast...(vontatas elott)
Nah jolmegnezni..ujabb kepet ugyse adok..+9 ev, + min 20kg, fejemen alig van mar haj, bar a bagorol leszoktam, szal budos mar nem vagyok....<#vigyor5>#vigyor5>(jah igen..itt is a kedvencemmel<23>23>)
"Koko" pozol a kabinban..sok nem latszik belole...
Kopterek takarjak a gepet..
detto..
ez utobbi kepek mar leszereles elott par nappal az utolso szolgalatokon keszultek...kepen a kabala kutyank "Dongo" 😉) Szegeny ugy felt hogy hiaba mutattak neki hogy ott az a marha geppel a kezeben oda nezz...nem mert csak le a foldre nezni 😉)
termeszetesen akkor se voltam mar sovany...a job bszelso boszme barom vagyok en...epp a kabinban ulo kopter kerdezgetett ezt azt a geprol mi mire valo..
surcitarsakkal..egyut a 96-os vonulas..
nah egeszsegetekre...aztan tobbet meg ne haljam hoy kepet Seaweed-rol..ezt is par nap es leszedem a tarhelyrol..szal tessek jol megnezni 😛
szembol jobb szelso, me!...
Repulesre visszuk a kedvencem, a 23-ast...(vontatas elott)
Nah jolmegnezni..ujabb kepet ugyse adok..+9 ev, + min 20kg, fejemen alig van mar haj, bar a bagorol leszoktam, szal budos mar nem vagyok....<#vigyor5>#vigyor5>(jah igen..itt is a kedvencemmel<23>23>)
"Koko" pozol a kabinban..sok nem latszik belole...
Kopterek takarjak a gepet..
detto..
ez utobbi kepek mar leszereles elott par nappal az utolso szolgalatokon keszultek...kepen a kabala kutyank "Dongo" 😉) Szegeny ugy felt hogy hiaba mutattak neki hogy ott az a marha geppel a kezeben oda nezz...nem mert csak le a foldre nezni 😉)
termeszetesen akkor se voltam mar sovany...a job bszelso boszme barom vagyok en...epp a kabinban ulo kopter kerdezgetett ezt azt a geprol mi mire valo..
surcitarsakkal..egyut a 96-os vonulas..
nah egeszsegetekre...aztan tobbet meg ne haljam hoy kepet Seaweed-rol..ezt is par nap es leszedem a tarhelyrol..szal tessek jol megnezni 😛
nem is értem,hogy hogyhogy nem kaptunk még büntetõ pontokat punkertõl spam,flém,off miatt!😄DDD
nyugodtan!😄
volt a topikban már mindenrõl szó szerintem...igaz közös mars ekszpedíciót még nem terveztünk,de már mindenfélérõl volt itt szó!😄
volt a topikban már mindenrõl szó szerintem...igaz közös mars ekszpedíciót még nem terveztünk,de már mindenfélérõl volt itt szó!😄
😄DDdd
Több önbizalamt !
Nem recskázni akarok rá bazz....
Ha te küldesz,én is,na ? <#vigyor>#vigyor>
Már elég rég ismerjük úgy-ahogy egymást,ahhoz,hogy ne röhögjelek ki,ha három fejed van .
Több önbizalamt !
Nem recskázni akarok rá bazz....
Ha te küldesz,én is,na ? <#vigyor>#vigyor>
Már elég rég ismerjük úgy-ahogy egymást,ahhoz,hogy ne röhögjelek ki,ha három fejed van .
rolam nem! randa vagyok..es nem szalon kepes..ha adok is olyat ami regen keszult mikor meg -20Kg, volt hajam , es buktak ram a nõ....nah azok nem csak a legyek leptek akkor is mar max....<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Azta! <#wow2>#wow2> Micsoda elbuvolo sexepil! <#szeret>#szeret><#smile>#smile>
<#banplz>#banplz>
<#banplz>#banplz>
Nah bazz ha igy haladsz ahatara is rafer mar toled a vegen egy kis prém?! <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Mindenhol? <#wow2>#wow2> uuu bazze.. Skyline el fog cseppenni ennek olvasatan! <#idiota>#idiota>