Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seaweed
nyovany nyah...nyem kejj itt ejjbul aztat neznie hogy hulye-e seaweed!!<#idiota>
Glpetyus
jaktájon ? :o)

Seaweed
oks.. (en is beszeltem epp vele...en hozatok vele egy hasegawa karclapot 😉)
DJ Skyline
most beszéltem gero-val,hogy 12-ért megtudja szerezni...most egy fillérem sincsen,így is lógok neki 15k-val...a tomcat bizniszbõl szvsz már csak jövõ januárban lesz valami,de azért thx...még nem tudom mi lesz...

Punker
ja és jótanács, postára semmit ne bízzatok!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Seaweed
Hitelkaryta a legjobb, leveszik a penzt (kb 1 het mulva terhelik valojaban) es 2-4 nap itt is van (alt Fedex vagy UPS hozza). De lehet paypal-alk is fizetni. Az is jo. (en fizettem mar azzal is kulfoldre)
Punker
futárral olcsóbb 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Seaweed
Nahmost ha nagyon akarod meg tudjuk csinalni azt hogy ha elutalod a kinezett (es van is rajktaron) makett arat a szamlamra akkor bele tudom venni az en rendelesembe (most epp 192€-nal tartok 😛), de nekem innen fel kell azt meg neked adnom, es hiaba konnyu, ha beallitok apostara egy felmeteres dobozzal, amit ugye csak ertekbiztositva szabad feladni mert szetbarmoljak..szal ugy kb lesz kecskemet-pest szallitas 2-3K (ha nem tobb!!)...es akkor detto ugyanott vagy...
Punker
nekem London-ból 5 font volt a postaköltség.

DJ Skyline
17500...nem is rossz,hogy 2 nap alatt itt van!<#eljen>
ha lesz pénzem lehet beruházok ebbe...lehet megint lenyomizol!:SAD ,de az ilyen netes bótokban' hogy fizetsz? utánvétel aztán a zsét kipóstázzák,vagy hitelkártya?

Seaweed
Onnan 10€ barhova az unioban (enyi penzert (2 napon belul!! mert ott enyi am!) pestrol nem hozzak le kecskemetre....)
Áhh 😄

DJ Skyline
15.000,- durván...arra rájön még a pósta az nem tudom mennyi...
amúgy thx

Glpetyus
<#idiota>

Seaweed
sejtettem 😄
Glpetyus

képet !

Punker
Szombathely? ott vettem elsõ makettem 😊

Seaweed
<#idiota>
Glpetyus
Válasz 'Seaweed' üzenetére (#30306)

És akkor még nem látátok az én fejem <#banplz>

Glpetyus
😄Ddd

Glpetyus
mért,már ott is körözik ? :d

Seaweed
tudom..de nem akartam durva lenni...pedig elszor beirtam hogy:
"..es Elmor ezt te fel merted rakni anetre?! Ez az emberiseg ellen imerenylet!!"

De aztan kitoroltem
<#banplz>
Szombathelyen laksz ???

Glpetyus
Elmör,Magyarország :c

Seaweed
Hubbaze <#idiota>
Glpetyus
hát,el kellett szívnom egy cigit 😄
Szeretem a horrort,de ez még nekem is sokK :c

Seaweed
Kulfodrol rendelni?!

Holland webshopban van pl, (ami bordo az nincs raktaron ami fekete az van)

Mindig is így volt....de azért az durva, hogy itt Szhelyen hogy megszûntek a boltok, csak 1 maradt, de hát ott sem hiszem, hogy ilyet lehet kapni.

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

DJ Skyline
1/48 hasegawa tomcat is kéne,de azt nem is láttak még...:SSSS
"jó" hely kishazánk makett téren

Na akkor még kétséges. Én meg a Hondával vagyok így. Akksit kell szereznem mert ez már kuka és van valami kehéje még.<#confused>

Pletyus úgy megijedt, hogy inkább eliszkolt!<#hehe>

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

DJ Skyline
nem még nem...elvileg jövõhéten jön szállítmány,lehet lesz benne,de nem tudják az eladók még

Zimmerited lett?

Igazad van, túlzásba vittem a hüleséget. <#banplz> nekem.

DJ Skyline
pázdmeg!<#banplz>

Még nem tudtam nekiállni Subarunak.<#shakehead><#help>

Glpetyus
feleségûl ne vegyelek ?

PrasCo
gipsz is jó... csak vastag legyen.
Be kéne zimmeritezni a robogó(ma)t, sosem lehetünk elég biztosak. 😄
Látom pörög a fórum!

Ja, hellósztok!

<#wow1><#nyes>

Marsi néni...ááááá, emlékeztek amikor még máshogy nézett ki? Hát<#wilting>

DJ Skyline
ahogy elolvastam az összetevõket szakmai órán össze is tudnék állítani egy kis zimmeritet ha nagyon akarnék!😄
fûrészpor a mûhelybõl,okker-sárga festék meg a bótbó'...a többi meg a szertárból vagy honnan!😄

DJ Skyline
"Zimmerit: Anti-magnetikus anyag amellyel a német harcjármûveket borították 1943 nyarától kezdõdõen. A zimmerittel bevont jármûvekrõl a mágneses aknák egyszerûen lehullottak. 1944 szeptemberétõl a zimmerit bevonatot elhagyták, mivel a mágneses tankelhárító aknák állandó feészerelésként szinte csak a Wermacht fegyverzetében szerepeltek és felhordása és száradása napokat vett igénybe" Link
Bõvebben

Kata
képt!

[/cserf][/fülünyúl]

Glpetyus
egy réteg amit a jármûvekre vittek fel.
Ne tapad rá a mágneses akna.
Amelyik tankon kockás "izé" réteg van,az a zimmerit 😊

Glpetyus
ebben is van vmi...

Kata
núb kveszcsön: mi az a zimmerit?

[/cserf][/fülünyúl]

DJ Skyline
hogy biztosan meglegyen!😊) pl emlékszem amikor suprát kerestem...fabulisnál azt mondták,hogy nem hozatnak be mert nincs rá kereslet!<#wilting>
akkor inkább porosodjon a polcomon amíg elnem jutok addig,hogy összerakjam,minthogy nincs már rá kereslet,stb

Biztos nekem akarja <#lookaround>

Glpetyus
Te meg hülye vagy. Otthon figyel egy fél makettbolt,minek akarsz újat vanni ? :d

Glpetyus
szép.
Én japánra csinálnám.

DJ Skyline
úgy látom 1/72-ben a Seahawk jobban elvan terjedve mint 1/48-ban...de fogadjunk ezt az Italeri 1/48-ast itthon majd jövõ nyáron lehet kapni...csóka mondta,hogy az eduard szállítmányt már másfél hónapja várják,és nem tudja,hogy lesz-e benne zimmerit...1/48 hasegawa tomcatet meg nem is látott még...LOL?!?