Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
alul érdemes végignézni a 1/72nd Fujimi A-6E With a Verlindin Resin Catapult set diorama-t..."Verlindin" ?!?<#wilting>#wilting>
na skacok ma (tegnap😄) csak annyit zavargok,hogy megmutatom mire sikerül szert tennem!nem makett de nekem kellett összeraknom és elszórakoztam vele mire készlett😛 nekem nagyon teccik
itt együttest alkotnak a murci-val😛
http://www.kepfeltoltes.hu/051208/picture030_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

itt együttest alkotnak a murci-val😛
http://www.kepfeltoltes.hu/051208/picture030_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Ez marha jo!
nem jöttél játszani 😞
azért a Char-t ma is kilõttem, szal megbosszulom hogy nem tudtok kibombázni õket 😊
azért a Char-t ma is kilõttem, szal megbosszulom hogy nem tudtok kibombázni õket 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Petyus nem lattam...de most lepek is...majd hajnalban visszajovok meg...tusolok, aztan makettezeke kicsit (A-7E Corsair II)...
😄
Honnan?
Honnan?
Ja,azthittem csak az öregek hajthatták fel az ingújját 😄
Én megúsztam a sereget 😊
(asszem ha elvittek volna,ott is maradtam volan,amilyen hülye vok) 😊
Én megúsztam a sereget 😊
(asszem ha elvittek volna,ott is maradtam volan,amilyen hülye vok) 😊
Nem, miert?! (Csak durva hogy milyen barna a kezem..emlekszem hogy irtora le volt sulve..de az evek elhalvanyitjak az emleket....mikor eloveszem a kepet akkor dobbenek ra hogy mint egy benszulott busman olyan fekete volt a kezem! 😄D)
Nah jah.en meg Mig-29-est sikaltam a tuzo napon 😄DD
(Harmadik kepen durva ahogy ingujjig (felhajtott zubbonyig) kokszor bantufeka szinre vagyok barnulva a sok szabadban toltott ora miatt....ma is meg lep ez a kep ha megnezem 😉))
(Harmadik kepen durva ahogy ingujjig (felhajtott zubbonyig) kokszor bantufeka szinre vagyok barnulva a sok szabadban toltott ora miatt....ma is meg lep ez a kep ha megnezem 😉))
96-ban még általánosba jártam,szvsz :c
Bár már 8.-kos voltam <#idiota>#idiota><#hawaii>#hawaii>