Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
hy

DJ Skyline
5000 ftért meglehet venni eredetiben...nem is sok

greg benz
hy all<#wave>

DJ Skyline
újabb off!:D
Seaweed! A lock on-hoz van már "vezethetõ" F-14? repülõzhetnékem támadt,gondoltam beszerzem megint a Lock ONt...tényleg a másolt verzióval lehet multizni?
igaz Joystickom még nincs,de lehet "kérek a jézuskától" <#idiota>
on

DJ Skyline
nincs kizárva!:DD

Seaweed
Vagy atobbi orult Tomcatrajongo letaposna a foldbe mert ok is igy gondoljak <#hehe>
DJ Skyline
bárcsak a magyar repülõnapra is eljönnének!:D
elsõ sorban lennék,és mindent videóznék,fényképeznék!:D
thx az infót!<#eljen>

Seaweed
Nyugi, par elkotelezett regi Tomcat pilota es szerelo, (elukon egy volt tabornokkal) eletben akarnak tartani(civilben) egy (vagy tobb de inkabb egy, mert bazi draga az uzemeltetese!) Tomcatet az USA-ban, ahol repulonapokon repulnenek is vele!
DJ Skyline
nem mondasz hülyeséget,sõt pont ellenkezõleg!<#eljen>

modellmaker
Nem tok most közel 200 hszt kommentálni szal csak az uccsókra hogy: nem is lehet egy jó társaságban mindig egy témáról beszélni még akkor sem ha mindenki szereti azt az egyet. :) plusz ha másról is beszélünk egyre jobban mgeismerjük egymást. :D

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

DJ Skyline
ill 1 marad...az Irániak tomcate!<#idiota>

DJ Skyline
hmm...ha jól értemleztem akkor jövõ év szeptemberében vonják ki a maradék tomcat századokat!:(((
<#shakehead><#sir>

Jagi
Nemtommi vs avacs... valyon mi jön ki a többi alkatrészbõl?

kbx
Repülés köben lenyelt egy frizbit:DD

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

PrasCo
Mintha egy Fieseler Storchot kereszteztek volna egy palacsintával. <#nyes>
kbx
Diszkosz légcsavarral:DD

kbx
Én is nagy kutyás vagyok, nekunk 17 évig volt egy kutyusunk, tavaj elõtt kellett elaltatni! Szörnyû látni, hogy egy kutya aki a családod része, (ovodás voltam még amikor hozzánk került) a szemed elõtt altatják el!! Anyukám 2 napis sírt utána, akkor én is a könnyeimmel küszködtem...
Szóval veled vagyok Seaweed<#papakacsint>

DJ Skyline
<#fejvakaras><#kerdes><#conf>

Jagi
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>
["isten"tisztelet]

DJ Skyline
<#eljen><#worship><#eljen><#worship>
köszi!!!

Seaweed
Hat nem ujkeletu nalunk a rendszeres off..de azert foleg (80%) makettezesrol beszelgetunk...ha valakit zavar: "nyajja meg a makkom" <#ticking>
Punker
jó ez itt, nyugi vigyázok rátok :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

DJ Skyline
átkéne rakatni a topikot a saját fórumokba,így nem lesz benne a top10-ben,és az offért se kapnánk ki...igaz eddig nem szóltak

Jagi
Ub*ssz*tokme'!<#idiota> Sorry, nem hittem, hogy egy "ökörségbõl" ilyen lesz.
Egyébként én is szeretem az állatokat és picsán rúgok mindenkit ha látok olyataki ártani próbál nekik.
Ha már mi "uralkodunk" a földön, tiszteljük a többi élõlényt is, ez a legkevesebb mivel romboljuk lefelé az élõhelyüket.

Ennyi volt az "ige" mégegyszer sorry az offért. : )

DJ Skyline
én is offolok!:)
most kreáltam össze(háttér + ikonok)
ON

Seaweed
jaja ilyen...de foleg tavasszal van igy nyirva mert akkor se hideg se meleg nincs....telen meghagyjuk neki hosszura a szoret hogy ne fazzon, nyaron meg megnyirjuk mert a kutya se birja jobban a meleget mint az ember...
Seaweed
OFF:
itt nyolc honaposan a tengerparton, nyaron..meg volt nyirva nagyon hogy ne legyen melege..(igy is kivolt szegeny a 40 foktol ;))..most szep nagy hofeher teli bundaja van <#smile>

ON:
DJ Skyline
az a kis fehér pamacs?:D
képz
aranyos!:)

Placebó
Szegény kutyák..:(

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/

Seaweed
Tarsashazban lakunk szoval eleve nagy kutya nem johetet szoba!

Egy harom eves West Highland White Terrier azaz Westi.
DJ Skyline
hát ja...pl ahol én lakom itt 60 és 30(kb) négyzetméteres lakások vannak...na az egyik 30 nm lakásba nem rég vettek egy magyar vizsla,és egy boxer kölyköt!<#wilting>

Placebó
OFF

ON

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/

DJ Skyline
én lassan már írok egy listát,hogy mi kell,mert elfogom felejteni!:D

Placebó
panelba egy kutya sem ideális szvsz

DJ Skyline
milyen kutyád van?
én mindíg is németjuhászt szerettem volna,de panelba nem a legideálisabb
de tetszik a rotveiler,magyar vizsla,labrador is!:))

Seaweed
hmmm yess..kell egy ilyen!
Seaweed
nem mellekesen en is allatvedo vagyok...kutyam is van...es bar nem tartottam szuksegesnek oda irkaljak a topicba (attol meg mukodik a dolog nem kell azt bizonygatnija)...az en kutyam is fel a petardatol...es aki megilyszetne annak en tekernem ki anyakat ott helyben az tuti.... (volt mar ra pelda hogy anyam elvitte setalni es ugy jott haza hogy a kutya remegett a kezeben o meg csak kapkodta a levegot, mert egy poraz nelkul szabadon lofralo Boxer kirohant a sotet parkbol es megharapta...nah en mar ugy mentem vissza a parkba felbaszva magam hogy verekedni (verni <#vigyor>) fogok...de addig elhuzta a belet az a szarhazi...csak a tobbi kutyas volt ott...de azokal is orditottam egy kort hogy kosseg meg a dogoket ha nem tudnak viselkedni...)
szal okosan bantani a kutyakat mert jovok es szejje vagok mindenkit!
PrasCo
Woooho! SiG33. Édes. 150-es gyalogsági ágyút felraktak egy PzI alvázra, és csókolom. Rejtõzni meg minek vele? Csak lõni... <#idiota>
Egyébként tetszik a makett. Csak EGY ilyent tudnék összehozni, már boldogan halnék meg. <#buck>
Seaweed
hogy ezzel hogy rejtoztek el a csatateren azt nem tudom....

DJ Skyline
egy olyan topikot nem nehéz ami bevan zárva!:D

Jagi
Ja és még a PC-sek is lenyomták az állatvédõket! :) (sry2off)

Seaweed
top10 1 grat
Seaweed
<#nyes>
kbx
Modjuk ez már tényleg a makettezés csúcsa!!!

kbx
Igen télleg jó!! De ha egyszer eljut hozzánk biztos vagyonba fog kerülni...

kbx
nm.

Seaweed
De nezd meg milyen jol lehet veluk sarat, havas felrakodast, es port imitalni! Eszmeletlen jo!
Seaweed
Nah bevetettem eloszr a Tamiya polipasztat es amulok hogy milyen jo cucc!! (halam uldozzon kbx <#worship>)
Az A-7 kabinteteke mar le volt maszkola mikor nezem hogy ez csak nem lesz olyan mint amilyet en szeretnek...maszk letep-kuka, eloszor 600-as papirral es reszelovel egybecsiszoltam a ket kabinteto felet, ami termerszetesen azt eredmenyezi hog az egesz kabinteto bemattult, karcos lett...aztan 1200-es papiral, majd 2000-essel is adtam neki majd mikor mar opalos volt a 2000-estol johetett a Tamiya polirpaszta...es lam olyan bazi fenyes es sima lett hogy kivulrol latom hogy belul a gyari felulet atlatszo de gorongyos!!<#merges2><#vigyor> (Nagyon szep lett!)
kbx
:DDD
Smink makettezõknek...
Végülis valahogy ki kell nézni a versenyeken:DDD

kbx
Jó képek<#eljen> A kutyus aranyos!!