69149
-
#66179 Hali :)
Ne haragudj :)
Most ráérek. -
#66178 Mivel ilyen sűrűn jársz ide, :D, tárgytalan.... -
#66177 Az építési útmutatót be tudnád nekem szkennelni? -
#66176 Javítás folytatódott:
-hátsó sárvédőket rövidebbre szabtam, oldalsó lemezkét módosítottam, majd tömíteni kell
-lövegpajzs hiányzó részét pótoltam (körmeim nullára reszeltem ;D), tömíteni kell
-első sárvédőt készre gyártottam
-Király a helyén (nincs ragasztva)
-
#66175 Hát mert ehhez pont nem tudom odaadni a matricákat. -
#66174 Ez most miért is kár? :D Inkább örülök neki, csak már látnám! -
#66173 Az a gáz hogy nekem is ez a festés tetszik legjobban. :( -
#66172 Marci láttad amikor csináltam?
Feltekertem a drótot egy ceruzára és levagdostam a kis "rugókat" majd egy vékonyabb dróttal összefűztem és pillanatragasztóval rögzítettem.
Ennyi az egész.Örülök ha tetszik. -
Marci7 #66171 Én arra tippelek, hogy valamire, ami kör keresztmetszetű, rézdrótot tekert, majd ezt megismételte párszor és egymáshoz ragasztgatta őket. :) -
#66170 #66150 ?
ha nem szakmai titok -
#66169 Igen! Ezért kellenének a matricák, mert nem sikerült még szereznem:(
A HAD forgalmaz komplett matrica ívet, de nem szeretném megvenni 3500 + postaköltségért 5-6 matricáért.... -
#66168 jó ez a fotó. Ezt a festést akarod rá? -
#66167 Komolyan nem akartam trollkodni, sry ha így jött le, az eredeti üzenetet is azért írtam, hogy ha véletlenül átsiklottál felette, akkor tudjad, hogy csak ott vannak a málhák egyelőre, nem is biztos a maradásuk. -
#66166 Pláne úgy, hogy személyesen ismerjük egymást egy darabig még egy makettklubba is jártunk..... -
#66165 Azt áruld el, hogy a makett topicban miért van erre szükség és te mit élvezel ebben? -
#66164 Csak így történhetett. De te is folytattad, nem? :D -
#66163 nem te szimplán csak trollkodni akartál mint, ahogy most is azt teszed, ha nem így lenne akkor nem folytatnád még mindig.... -
#66162 Nem kötözködtem. Csak felhívtam a figyelmedet, hogy még nem biztosak a málhák. -
#66161 Amit ajánlottak milliputy-s málhát arról találtam videót:
http://makett.tk/makettbarat-tomitoanyag/ -
#66160 Kettő málhát épp, hogy levágtam az öntőkeretről.
Csak azért tettem fel, hogyan is mutatnak, mert az eredeti fotón ott van valami málha, de nem kivehető, hogy mik is azok.
Az is kiderült, hogy az eredeti fotón a jobb első/szélső sárvédőn egy Király géppisztoly támaszkodik.
Az orgon már felhívták a figyelmem több apróbb hiba kijavítására.
-
#66159 Akkor meg minek kötözködsz? 6hsz elmegy arra, amire semmi szükség, egy makett fórumon....kötözködni egy hsz-en... na, ez a "Holy fuck" -
#66158 Holy fuck. :D Ez egy nyilvános fórum, azt írsz amit szeretnél, azért amiért szeretnéd. -
#66157 Én meg csak segítő szándékkal írtam...vagy azt itt nem lehet? -
#66156 "... lehet ..."
Nem úgy ismerem McFrost munkásságát, hogy ilyen bakit elkövetne, ezért bátorkodtam odaírni, hogy a málhák még csak mutatóban vannak ott. -
#66155 "....bár málhából lehet felhasználok párat...." -
#66154 "... málha csak mutatóban van ott ..." -
#66153 Gratula! A kitartásért már eleve megérdemelsz egy külön kitüntetést! Arra figyelj, hogy a hálózsákokon még van sorja. Ha majd kiállításra viszed a makettet mindenképpen rakd ki azt a képet, ami az alap állapotot mutatja, hogy lássák miből kellet várat építened. -
#66152 Oldható erős savban
viccet félretéve ha figyelmesen megnézed akkor még a biztosító pöcköket is megtalálod mindkét láncon. -
#66151 a lánctalp oldható,vagy így fogod festeni(gondolom nem) ?
Még nem használtam fém láncot -
#66150 Szia
Szép lesz! A matrac maradvány hogy készült ? -
#66149 Ma fotóztam, előtte szabaddá tettem a vezető ablakát, a kötényeket feltettem végleges formájukban, a két kanna és az első sárvédő majd oda kerül végleg, dobozból kiálló lemezek és a málha csak mutatóban van ott, bár málhából lehet felhasználok párat.
-
#66148 A ház tényleg pöpec, az útra a gép elé tegyél havat, az összkép kellemes, gratulálok! -
Marci7 #66147 Nagyon jó! A kiégett épület belül teljesen élethű lett így havasan! :)
Egy dolog tűnt még fel: A kötényzet hátsó lefolyásait egy kicsit visszamattíthatnád, vagy mehetne még rá kosz, mert ha ilyen sáros (vagy inkább poros) felületre folyik valami, az nem sokáig marad ennyire nedves hatású, mert a környezete felszívja, és inkább max. félfényes lesz. (persze a nagyon saras részeken maradhat így)
Képet nem találtam, de biztos tudod, mire gondolok. :) -
#66146 Elkezdtem felszórni a hót a dióra is. Este fojtatom a részletekkel.
-
#66145 -
#66144 Én ilyenkor azt mondom hogy ami a nyári felújítás alatt az ablakra folyt festék azt takarítottam le mert nagyon zavart :)
-
#66143 Ez válóok :) -
#66142 Ehh.
Párom hétköznap d.u. 3 körül ér haza.
Én szabadnapos vagyok,reggel 8-kor már lefújom amit akartam. (!)
Utána 4 órán keresztül (!) keresztül az összes ablak/2 erkély ajtó nyitva,kereszthuzat,0 fok,minden ami kell. Ezek után 2 füstölő elégetés + "spricnis" illatosítóból fél flakon kifújás.
Később még +levegő beengedés.
Asszony hazajön : Mi ez a k*rva hígítószag?!
-
#66141 Már láttam, többször is! Igazi látvány cucc. -
#66140 Aki még nem látta felkerült Mig Jimenez: AFV Acrylic DVD-je: