Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem meg tök jó lett ilyet akartam úgyhogy nem ronjátok el a lelkesedésemet 😊
Ha öntött felületet szeretnél, azt javaslom, hogy sûrû Surfacert egy darab szivaccsal vigyél fel a felületre. Ha megszáradt, helyenként csiszold át, máshol kend át ecsettel, és néhány helyre kenhetsz egy kis folt pillanatragasztót, aminek (legalább) az egyik oldalát hagyd meg kontúrosnak, ilyeneket is látni az öntött felületeken. Én így szoktam, a T-34-emen már láthattál hasonlót. 😊
Viszont ha hengerelt felületet szeretnél imitálni, akkor arra a legjobb módszer ha etil-acetátot (ha ez nincs, jó lehet a Tamiya ragasztó is, de ez jobban meg fogja marni!) felkensz egy lapos ecsettel kb. 1-2 négyzetcentis részre, majd mielõtt teljesen megszáradna egy fogpiszkálóval áthengergeted. Így egy durva felületet kapsz, ezt csiszold át mondjuk kb. 400-600-as csiszolópapírral, majd újra kend át etil-acetáttal. Nem kell nagyon sokat használni, de ha túl kevés van akkor meg egybõl elpárolog, szóval rá kell érezni, kigyakorolni.
Ezek a technikák leginkább a szovjet jármûvekhez használhatóak, mert a precíz németek azért finomabban dolgoztak, ezt biztos láttad már... 😊
Én most azt mondanám, inkább ne foglalkozz az ilyesmivel, még a Jagdpanther festése elõtt vegyél 1-2 olcsóbb, de mégis jó Tamiya makettet, rakd össze dobozból, és koncentrálj a festésre!
Gyakorolgattam az érdes felület megjelenítést!vélemény?
EnglishRussia
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Tudom, írtad, hogy még nincs kész a sarazás, de ugye a lánctalpra teszel még valami sötétebb, a föld színével egyezõ sarat? A kötényzetre meg én ilyen felfröccsenõ, esetleg néhány helyen felülrõl lefolyó típusút tudnék elképzelni (ez mehetne még elõre és hátra is), a mostani kissé furcsán néz ki. A meszelésbõl maradt fehéret meg remélem eltünteted a lánctalpról... 😊 Ahol a lánctalpnyom kezdõdik a dió szélén, oda még tehetnél egy kis sarat, mert furán néz ki szerintem, hogy hiányzik egy kis anyag. 😊 A latyakos rész gondolom tervben van, na az még biztosan sokat fog rajta dobni.
A patak melletti vastagabb ágú növény továbbra sem tetszik, ha jól emlékszek ezt az .org-on is írták, én levenném/cserélném... A nád meg kissé elüt a környezetétõl, minimálisan nem szeretnél rajta olajozni vagy valamit csinálni vele?
Szép lesz, gratulálok az eddigiekhez!
A lánctalpak alatt és mögött is csinálsz valami latyakot?
Ennek is lockolt már a bootloadere?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
igazából gondolkodtam rajta, hogy kéne sarazni vagy ilyesmi, de lehet hogy nem kéne, elsõre, hanem inkább a következõvel megcsinálom😊
jó ötlet a feketés szerszámfestés, megfogadom😊
!Forza Ferrari!
Gondolom látod, hogy messze még a vége, próbálom nem feladni 😄
Amúgy tetszetõs!

makett.tk
Na mindegy közben lassan készül a jagdpanther!
Tervben van most nyárra, valami csak még nem döntöttem el, hogy mi lesz az

!Forza Ferrari!
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Még az asszony hiányzik hátulról, ahogyan félmeztelenül tereget 😄