Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

greg benz
hy skacok! lenne egy nagy gondom! a modell és makettbolt-ból rendeltem még kb 1 hete festéket,és kaptam egy mailt amiben ez állt:

Köszönjük megrendelését.
Kérjük, hogy ezt a levelet változatlanul küldje vissza számunkra, mert csak akkor tudjuk a csomag küldését elindítani.
Amennyiben visszaküldött levelét megkaptuk rövidesen tájékoztatjuk a szállítás várható idõponjáról.

(meg még más is de ezen van most a lényeg)
na én ezt a evelet úgy küldtem vissza,hogy továbbküldés,és beírtam a címüket,de nem kaptam azóta se vlaszlevelet amit ígérnek,pedig biztosan kellett volna még aznap kapnom! olyan érzésem támadt,hogy én csináltam vmit rosszul,ezért most újra végigcsináltam,de megálltam egyenlõre ott,hogy megkaptam ezt a bizonyos mailt! a kérdésem az lenne,hogyan küldjem nekik vissza a levelet,úgy ahogy kérik,hogy jó is legyen?

Kata
A fartükör tekintetében mondhatni igen. Egyfajta átmenet az eredeti és a jelenlegi között. :) De ha csinálsz nekem egy mai állapotú változatot, azt megköszönöm. :)

[/cserf][/fülünyúl]

DJ Skyline
1/33 Paper Model A-10(Z) <#idiota>

DJ Skyline
1/48 Monogram P-39 Airacobra

DJ Skyline
1/72 Revell Tornado Gr.1

DJ Skyline
1/72 Academy Republic P-47D

DJ Skyline

DJ Skyline

DJ Skyline

Punker
igen

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Punker
<#eljen>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Punker
nem fiktív, csak a Katáé :)

Seaweed
Yepp..megjot Gerohoz a karclapom ;))
hehehe

DJ Skyline
akkor ez egy fiktív hajó lesz?:))

Thx, veri

Kata
Igen, rosszul ismered, mert a kép, amit belinkeltél, az a Constitution jelenlegi, újjáépített változata, ami nagyon sokban eltér az eredetirõl, amirõl nekem is vannak fotóim. A maketthez az eredetileg épített hajó fartükre van.
Ráadásul én is csalok a festéssel, mivel az eredeti hajónak csak az ablakai fehérek, a mintázat egytõl-egyik aranyozott, ráadásul pár díszítõelemet le is csiszoltam róla, hogy némileg megközelítse a mai, puritánabb változatot, de nem építettem hozzá teljesen új fart, erre nem terjed ki a tudásom.

[/cserf][/fülünyúl]

Jó lesz! <#eljen>

DJ Skyline
végülis nem volt nehéz...félbevágtam mind2-t,majd a gyárit felraktam a helyére...majd beragasztóztam a TRD tetõt,majd odaraktam a gyárihoz...így tul.képp a helyén volt...majd alul felül pillanatragasztóval bekentem egy kicsit megdöntöttem,hogy az illesztéshez is befollyon' a ragasztó,így 2 féle ragasztó illeszti!:D a pillanatragasztó képezte a tömítést,így nem kell tömíteni,csak lekellett csiszolni a felesleget,és jó is...lehet festeni!:))

DJ Skyline
na ilyen lett:
még nem a végleges,kicsit még kell rajta csiszolni,reszelni...megnagyobbítottam a beömlõket...

DJ Skyline
a williams f1?:) <#merges2>

Punker
sokat, az én gagyi ajndék elektromososm megy kb 50-et (parkolóban mérték úgy hogy mentek mellette rendes kocsival:)

Ez durva lehet!! Mennyit mehet?<#wow1><#eljen>

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

Punker

Punker
<#eljen>

Punker
RC modell fórumot ismered? ott kérdezõsködj, vag yitt SG-n küldj privit Random-nak õ RC-zik tud neked segítei a kezdésben.

Kata sztem jól nézki.

AMD Athlon 64 3200+, 1,5Gb Ram, Ati Radeon HD 4650 1GB steam: gallhun

DJ Skyline
tegnap én is elvoltam...nem passzolt túlzottan jól az új motorháztetõ,ráadásul le is tört az egyik sarka,így kitaláltam,hogy mind2 tetõt félbevágom,és összeragasztom a gyárit az új tetõvel...így már passzol,már csak csiszolni kell,meg esetleg tömíteni!:)))

DJ Skyline
szerintem tök jól néz ki!<#eljen>

I.C.ram
Találtam is egy jó képet:

I.C.ram
fura ez a hátsó rész. Én tök máshogyan ismerem a Constitutiont, lehet rosszul... Mindenestre nem rossz a festés.
Kata
Eddig nem valami szép, de ennél pontosabban képtelen vagyok kimázolni...

[/cserf][/fülünyúl]

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

DJ Skyline
sok sikert!:)

DJ Skyline
1/48 Revell PBY Catalina by István Hevesi

Kata
A fartükör mintázatát és reliefjeit festegetem. Kb. ilyen fejem kezd lenni: <#idiota>

[/cserf][/fülünyúl]

thx, ezt megveszem!

MikX
ha gondolod, de csa kholap leszek, most go sleep!
Korán lesz reggel 10!!

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

DJ Skyline
van egy cikkem a 98-as Ezermester hobbi c újságból,ami az RC Autók tuningolásáról szól...ez 98'-as ár,úgy tessék értelmezni:
"Az én könnyûfém csodafelniejimnek párja pl. 13 000Ft körül mozog, és ugye ebbõl két garnitúra kell egy autóhoz."...azaz akkori árviszonylatban egy komoly felniszett 26K volt...és ez csak a felni...

MikX
Nahh, én léptem
Holnap fel kellen kelnem 10 körül, mert megyek az Enzo-ért!!

Bye all!
<#wave>

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

MikX
hát ja!
nekem egy ilyen bõven elég lenne!

MikX
És az mit tud?
Csak úgy érdeklõdésképp mondom, mert sztem kardánhajtás, benzinmotor, fém karosszéria, ezek már elég komoak, persze gondolom, hogy egy versenygép azért nagyobb cm3, meg methanolos...
Ezek mennek is mint álat nem? vmit egyszer olvastam, hogy 100 környékén is van a végseb.-ük?

DJ Skyline
szvsz hobbi ként is lehet használni!:)
igaz 30k-n kívül van egy "kicsit" :D
de akkor nézzünk mást:

1/18-s méretarány
KIT
bordásszíjjas 4 kerék hajtás
közvetlen hajtás a differenciálmûvekre
14 golyóscsapágy + lila színû komponenesek
gyárilag feltöltött lengéscsillapítók
Ár : 29.990 Forint
Választható karosszériák : Dodge Viper, BMW M3, Nissan Skyline, Porshe 911, Chevrolet Corvette, Dodge Stratus, VW Beetle, Ford Mustang Cobra, Mercedes CLK DTM, Honda Civic Coupe, Honda NSX
Szükséges kiegészítõk :
két csatornás távirányító, szabályzó, akkumulátor, töltõ

ez 30k pont...de írja,hogy szükséges kiegészítõk...szal ez csak a kocsi,ha jól értelmezem!:)

Seaweed
Ami "nem hobbi"...az akar tobb szaz ezer is lehet vagy akar meg tobb..ezt meg boven jatek kategoria....
MikX
vahh, ez már azért nem hobbi, nem?
legalábbis komolynak tûnik...

DJ Skyline
vagy ez az oldal is jó lehet eligazításnak

DJ Skyline
pl:
HPI RS4 Nitro 3
õbb jellemzõk:
1/10-s méretarány
gyárilag összeszerelt
kardános 4 kerék hajtás
nagyteljesítményû 2,5 cm3 motor
teljes golyóscsapágyazás
eloxált fém alváz
Ár : 79.990 Forint
Választható karosszériák : Acura NSX, VW Beetle, Dodge Stratus, BMW M3, Subaru Impreza, Nissan Skyline, Dodge Viper, Lamborghini Diablo, Mercede-Benz S osztály,
Szükséges kiegészítõk :
két csatornás távirányító, izzítókészlet, vevõakkumulátor, üzemanyag

DJ Skyline
elõszõr is nem vagyok szakker,szal azt mondom amit tudok róla,de nem biztos,hogy igaz
létezik aksis,és benzines...egyértelmû,hogy árban a benzines az ütõsebb...30k-ból nem kapsz benzinest...aksisat talán,de ha jól tudom ebbe még nincsen benne a távirányító...ha jól tudom a kasztni az egy átlátszó mûanyag...tehát neked kell lefesteni,matricázni...festeni belülrõl,hogy ne kopjon a festék...mindent magadnak kell összerakni,ha jól tudom...aztán van a bevásárlóközpontos féle,pl Nikko...
van egy autó,hozzá irányító,akksi,stb...ezek álltalában kijönnek 30-ból...most karácsony alkalmából biztos nagyobb a készlet is...ha ütõsebb,komolyabb cuccot szeretnél,akkor nem ott kell keresni!:D
de nem biztos,hogy kijön 30-ból,sõt...
Tamiya nevû cég elég jó cuccokat készít RC terén is,és elég nagy a választék...a pálya autóktól kezdve a kamionig minden van!:D
persze magyarországon is lehet kapni...de nem tudom hol,érdemesebb ezügyben egy szakboltot felhívni,hogy kik forgalmaznak Tamiya RC cuccokat,vagyis hogy hol lehet kapni...pl ezen az oldalon vannak távautók,és neten is tudsz vásárolni...nézd végig az oldalukat az RCmodellek résznél,aztán ha van valami akkor hívd fel õket,esetleg árulnak-e Tamiya cuccokat

MikX
jahh, csa kmert írtad, hogy "olyat amivel versenyeznek is" , és azért gondoltam...
Hogy mennyi, azt nem tudom neked így megomndani, de nézz körül! Sztem 30e bõl olyan ami hobbira kellene, az simán megvan!
De ezek nem benzinmotorosak, hanem elekrto!

?Ft kellene? Ne gondolj olyan annyira komolyra, hogy versenyezni akarok. Hanem csak hobby.. Milyen ár szintek vannak?