Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Glpetyus
Szép munka,ügyes vagy <#eljen>

f2d
Csak most ugrottam be a topic-ba szétnézni, mert akarok csinálni a mostani és a volt autoimról egy-egy makettet. Mondjuk egy 4 ütemû Wartburg kombi makettet nemtudom, hogy honnan szerzek. Régen egy-két repülõt én is építettem, de inkább abbahagytam, úgylátom jól tettem. Az én munkáim ehez a PZ IV-hez képest esztétikai környezetszennyezés.

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE

Seaweed
nem feher hollo az ilyen szintu makettezes itt a topicban is van jopar idejaro aki ilyen szinten uzi es versenyekre jar makettjeivel
f2d
Hogy lehet így megcsinálni, lehet hogy a nagyon ügyesen fotózta, de az alulról a második kép az igen, meg összeségében az egész munka nagyon tetszik.

Seaweed
jah a kotenyek valoszinu rez maratasok, meg lehet a lanctalp szemenketi feherfem..es lehet van rajta mugyanta feljavito is
Mûanyag,ahogy Seaweed is mondja. De pluszban sztem vannak rajta fém javítások is.

Seaweed
de az
f2d
Ez ugye nem mûanyag makett?

nem

f2d
Ez nagyon állat. Te csináltad?

LSL
Ledbekötés topik prohardveren.

Azt ugye tudod, hogy egy led lesz vagy akkora, mint egy fél emberke(méretarányban)? Vannak sokkal kisebb ledek(smd), de azok kézzel való beforrásztása idegölõ munka.

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

LSL
<#wilting>220V? 12V-os laposelemmel hónapokig fogja bírni.

Ez most csak hirtelen találtam, de hasonló kell neked is. Írd le pontosan hány led megy hova

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

MikX
mostmár semmi, a brazil oldal címe kellett volna, de megtaláltam
fórumkeresõ RulZ! 😄DSAS

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

kbx
Nem, de ez is Gerotól van...
minek a címe kell?

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

MikX
huhh, ez is ott volt?
nem is figyeltem, akkor én is rendeltem volna ilyent, vmire!
Mondjuk a Nismo miatt igazán csak Nissan-ra jó, de lehet lesz egy R33-as motorral, akkormár ugy lesz egy R32-es is csak az motor nélkül! SDASDDD

szerk: vki nem tudja annak a címét? nincs már meg, átlapoznám a kínálatot 😄D

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

DJ Skyline
nem néz ki rosszul!<#eljen>

kbx
Ha megjön a brazil cucc, én is akarok egy Z-Tune Skylinet motorral, nekem ilyen matrica lesz rajta:

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

DJ Skyline
azt csinálom épp...a #31658-ben lévõ link is google álltal,csak hátha tudja itt közületek valaki!😊

Seaweed
google?!
DJ Skyline
kösz,így már csak 2 szín kérdéses!😊

MikX
jahh, hasonló, csak a hátulja, meg a motorháztetõ marad kék

MikX
18 (Orange) - 1527
1322 (Clear orange) - ezt nem találom
173 (Light blue) ez nem kék, legalábbis az én átváltóm szerint, hanem track colour

így hirtelen ennyit találtam

DJ Skyline
nem lehet rossz..én a suprát akarom majd megcsinálni ilyenre

DJ Skyline
nem tudja valaki,hogy ezeknek a humbrol színeknek mi a model master megfelelõje?

18 (Orange)
1322 (Clear orange)
173 (Light blue)

nem találom a humbrol átváltó papíromat

MikX
ahh köszi, ilyent kerestem én is, amin minden rajta van!

Egyébként már írtam ,hogy a Skyline tetejét és az a,b,c oszlopokat lefújtam fényes feketével, majd ha megszárad, dobok képet róla, sztem jó lessz, fõleg ha megjön a brazil nonfigos matrica!

DJ Skyline
én most épp a színeket váltom át...az impreza színeit...átváltottam humbrolra,majd ami nincsen megnézem a testors állományomat is!😄 találtam egy jó kis színátváltós oldalt
ezt

MikX
Jahh, amúgy nem bírtam ki, és csak elkezdtem az Enzo-t is, de csak összeragasztottam a motort, meg lefújtam matt alu-val!
Állat, hogy milyen részletes, pedíg a motor magy része nem is látszik igazán!

MikX
ok

DJ Skyline
ja,megfogom csinálni...ma,vagy holnap

MikX
Hi all!
Sky!
Amit ígértél, hogy beszkenneled azt a cikket, azt megcsinálod vmikor?

Kata
Tojok rá. Az ütegfedélzeten lesz kettõ égõ, a tiszti kabinban egy. Legalább látszani fog belõlük valami, mert ahogy rárakogattam a fõfedélzetet, olyan sötét lett hirtelen, hogy semmi nem látszott benne. A másik három égõ meg az árbócok tövében lenne, mint az igazi hajókon is volt, ezeket persze valami kis lámpás formájában szeretném megcsinálni. Sõt, majd valszeg a parton is lesz világítás.

[/cserf][/fülünyúl]

Seaweed
pfff ... elkepzeltem mint giccset az ejjeliszekrenyen 😄DD
(nem igazan ugralok a "nintendositasert"...ha motort raknak bele az meg csak csak..mondjuk egy fenykep elejeig...de mar az is gagyisztan ha jol belegondolok...jon valaki es "Nezd! "...kicsit "bovli" erzesem van..vagy olyan mint valami lenygelpajszeres ocskasag...persze izlesek-es-pofonok' 😉)
Kata
6 led kéne, lehetõleg kapcsolóval, táppal, 220-ról mûködtetve mint "éjjeli lámpa". 😊

[/cserf][/fülünyúl]

LSL
Dwhogy melegszenek, pont az bennük a jó!. már pár száz hozzászólással lnetebb részleteztem. mondd meg hány ledet akarsz és összeütök egy kapcsolási rajzot neked, ha lesz idõm.

LSL
De szeretnék így tudni 😞 Az ien gyönyörû õszi kamuflázst mivel csinálják? csak mert nekem ecsettel nem ment. igaz már több mint egy éve nem is makettoztam. Az egyetem elveszi a szabadidõm. Najó a inkább a bulik, piálások, meg a csajok 😊

MikX
És tervezel rá vmi kiegészítõt, vagy alap lesz?

MikX
Hát 10e ért vettem ,ez nem sok sztem azért amit kapsz, sõt!
Mondjuk boltban 14e, na ott nem venném az biztos!

modellmaker
Még nem kezdtem el. Szlovákiában annyira nem durva az ára sem..

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Neked is megvan? És elkezdted már? Vagy készen is van?
Biztosan durva, csak hát az ára is az.<#nyes>

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

Seaweed
thx
modellmaker
Ez meg van nekem is! Nagyon ott van ez a készlet.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

modellmaker
Igen. Minél nagyobb annál finomabb.

MikX
Hi All!
Nah, végre itt a legújabb szörnyem!

Nagyon állat! El leszek vele egy darabig asszem!
Big thx Gerónak!!

Jahh, geró! Bejött az amit gondoltam, vettem egy levegõpalackot, azzal fújtam le, és király lett!
De nem kékre, hanem fényes feketére, mert mondom, úgyis tetszett régen a Type-S Zero NSX, aminek is így volt festve a teteje, vagyis az a,b,c oszlop, meg a tetõ!

Seaweed
Kerdes:
Gunze Surfacer szamozasa is azonos elvet kovet mint a csiszolopapiroke?!
modellmaker
Hi all!

Jók a képek! most nincs kedvem közel 1000 hszt végigolvasni szal csak képket néztem. 😄

Kata: nagyon jól nézki!! csak így tovább!!

Hát én amit írtam annyit tudtam segíteni.<#nemtudom>

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

DJ Skyline
well...én próba ként az egyik ledet rányomtam egy 9v-os elemre!😄
bevilágította a fél szobát,és pillanatok alatt felforrósodott...tehát ha jól kötöd be,jó elemre stb,akkor nem melegszik fel annyira,hogy csöpögjön a mûanyag!😄

greg benz
segítsetek pls mert fontos<#wilting><#guluszem1>

Kata
Ledezni én is akarom majd a hajót. 😊 Nem melegszenek fel annyira, hogy megolvasszák a mûanyagot?

[/cserf][/fülünyúl]

DJ Skyline
sajnos nem tudom megcsinálni neked!😊
egyenlõre örülök,hogy összetudtam kovácsolni a 2 motorháztetõt...meg még sok egyedi cucc vár...ledek meg minden egyébb