Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Nemtom jó helyen kérdezem meg, de megkérdezem:
Szeretnék magamnak venni (új) egy távirányítású sportautó, olyat amivel versenyeznek is... Milyet érdemes venni, max 30 péz! Külön kell venni a gépet és külön a távirányítót? Ezek akkusak, benzinesek, elõször sak a vázat vegyem, stb?Egyáltalán nem értek hozzá, LÉCCI OKOSÍTSATOK KI... Lehet hogy bugyuta a kérdés-sorozat, de tényleg nulla vagyok! De szeretnék!
Esetleg egy linket ha tudtok:...
Jóljártam!
Lefújtam a Skyline-t (véglegesen), a tetején mint mindíg lett egya kis szöszmösz, mondom, jó, polírszalaggal felpolírozom, csak nagyon felkapta a festéket, mondom semmi baj, megoldom, hogy ezt a kis részt újrafestem!
Igenám, de le akartam szedni a festéket, de felkapta az egész eddidi 6-7 réteget egyszerre a higító!
Mondom akkro mind1 lecsiszolom, azt lefestem!
Igen ám, de nincs kedvem a pisztollyal festeni, mert mindíg hagy egy kis dszuvát, nemtommér? Lehet, hogy a tartályból jön vmi?
Akkro ecsettel megpróbálom! De csíkos lett és nem istudom megcsinálni úgyszépre!
Akkor jött az 5let, hogy az oszolokat, meg a tetõt más színre fújom, mondjuk van otthon TS-15 sötétkék, csak nem tom, hogy az hogy állna rajta! Sztem inkább fekete lenne, mert a Metál kék, meg a Sima kék sztem nem igen passzol össze, ez meg talán...
Na csak ennyi lett volna, mondom megosztom veletek, mit gondolok róla?
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Mi a fedélzetén az a sok gerenda bakokon?
[/cserf][/fülünyúl]
Kicsit lemostam,portalanítottam,azt egész szalonképes lett.
Totál elfelejtettem,hogy ez is megvan :o
Figy, ha nekem elõbb jön az enzo, akkor mindenképp értesíts ám!!
És Jöv. héten, ha akkor jön, akkor is csak du7 körül jó?
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
A P180-as biztos, hogy durva...
Nekem P2500-ös a legfinomabb, az télleg finom!