Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

xDD
azt tudom csak nem ugrik be melyikkel <#szomoru1>#szomoru1> de monnyuk ha én emlékautót építenék egy rally versenyzõ emlékére és már megvan vmelyik autója akkor olyanra csinálnám meg amilyennel ment eredetileg... de ez csak az én véleményem<#idiota>#idiota>
Pár hete olvastam egy cikket,hogy 86' után mennyi "furcsa" gyerek született.. :I
Te hanyas vagy ? (te disznó <#idiota>#idiota>)
Te hanyas vagy ? (te disznó <#idiota>#idiota>)
<#szomoru1>#szomoru1>
Richard Burns...külföldi fórumokon mondták,hogy miért nem olyan autót építek amit vezetett...jó ötlet,de akkor már rég megrendeltem az imprezát...
ÁÁÁÁÁ, én biztos nem fújtam volna le azokat a szép arany felniket<#falbav>#falbav>
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
enyém meg 4<#bohoc>#bohoc>
ariii :o)
well
tetõ...fos...karcos meg minden...van mit rajta csiszolni meg minden,aztán majd újra festeni
supra alváz
impreza alváz
impreza felnik...kapnak még 1 réteg feketét és jó is lesz
tetõ...fos...karcos meg minden...van mit rajta csiszolni meg minden,aztán majd újra festeni
supra alváz
impreza alváz
impreza felnik...kapnak még 1 réteg feketét és jó is lesz
szerinted te tudod jobban,hogy bele van-e ragadva valami kosz vagy én?elárulom neked,hogy semmi csin beleragadva! apró kis pöttyök vannak a kasztnin (elszórva,és csak kevéske) ami állítólag szilikonbuborékocska vagy mi...ez azért van mert spray-el csináltam!;)