Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most kiállításon vannak az övéi, nem tudja megmutatni õket, essetod? :c
ez lényegtelen! te olyan nagyfiú vagy mégis azt gondoltad,hogy le kellett volna fújni azt a részt is!<#idiota>#idiota>adja magát,hogy hiányzik még róla a nagyobb küszöb
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Kiviszed a mezõre rallizni hóban-sárban-vízben, belelõsz pár 45-ös wolfrámot, és kész a koptatás. <#idiota>#idiota>
egy kérdés... nemtudja valaki hogy egy katonai jármûre hogy lehet megcsinálni a festékkopást mert nekem fogalmam nincs <#vigyor2>#vigyor2>
na ebbõl látszik hogy egy kis 16 éves fasz vagy !
Attól hogy ott nincs eg ydarav kibaszott übegszál,azt még ugyanúgy küszöbnek hívják,mint ahogy 30 éve is annak hívták,te tini sucker...
Attól hogy ott nincs eg ydarav kibaszott übegszál,azt még ugyanúgy küszöbnek hívják,mint ahogy 30 éve is annak hívták,te tini sucker...
szerintem inkább az a pfff,hogy nem tod,hogy ott lényegében nincs küszöb....tavasszal kap küszöböt!pfffffffffffffffffffff
:AS_D😄😄😄DDDDDDDD
mondjuk tényleg úgy néznek ki mintha a szélcsatornában ráhánytak volna szembõl!<#idiota>#idiota>
mondjuk tényleg úgy néznek ki mintha a szélcsatornában ráhánytak volna szembõl!<#idiota>#idiota>
tõled mindig olyan szépet és jót hall az ember<#wilting>#wilting><#hehe>#hehe><#idiota>#idiota>
Pedig azt reméltük,hogy abbahagyod a makettezést :d
..a középsõ undorító,de a többi is egy kalap sz*r szvsz.
..a középsõ undorító,de a többi is egy kalap sz*r szvsz.
merci <#bdead>#bdead>
na megterveztem kövi áldozatomat😛 egy crx lesz... a bal felsõ sarokban az alap állapot,a jobb felsõben pedig az autó amelyikrõl vettem az 5letet😛 õ is harkányi srác!

Impreza
Supra
Tiger I
Sherman
CLK DTM Merci
Flakpanzer Ostwind
Willys Jeep
Második vh-s figurák
Opel Blitz Radio Truck
asszem nem hagytam ki semmit!😄
Supra
Tiger I