Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
wow, nekünk csak 2 volt de meghaltak pár éve, úgyhogy most újítottunk😄
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
nem cseszem meg mert ez életem ásodik makettje,és ahhoz képest szerintem jól sikerült! és ha már száraz a festés nemtom mér nem mind1 h poros-e vagy nem!
Még nincs neki, nem tudtunk megegyezni😊)
Tegnap hoztuk haza!
Tegnap hoztuk haza!
amúgy meg más fórumok nem ilyen kakik,hogy berakják ahogy van,hanem szépen leméretezik maguktól<#shakehead>#shakehead><#szomoru2>#szomoru2>
Egy kis off:
Anyukám most kapta karácsonyra, 7 hetes 😊)))

Anyukám most kapta karácsonyra, 7 hetes 😊)))

nekem 5.2 megapixeles!😄 mindjárt lefotózom a megszáradt alvázakat,meg egyebeket,amiket félórája fújtam
elõfordul😄 egyébként nincsen...voltak itt rokonomék és az õ 5mp-es digitjével csináltam pár képet ami elég durva lett😛 minnyá mutatok egyet-kettõt
akit esetleg érdekelne több kép a mercimrõl (mondjuk nem úgy tûnik,mert harmadszor raktam be és 1x sem kapott semmiféle értékelést:S) az kattintson ide
majd ha eltakarodtak a másik géptõl akkor majd azt is!😄 gépemnél nincs elég megosztás,hogy DC-zek
Hi,
Azóta nem haladtam vele, nem volt idõm, majd holnap...
Lámpa: nyalókának a pálcájából csináltam, kifurtam a 4 lyukat, aztám beleragasztottam a kis pálca darabokat. Holnap veszek tömítõ pasztát aztán rendesen befejezem a lámpát...
Nem tudjátok, a Ho-Ki nyitva van 2 ünnep közt???
Azóta nem haladtam vele, nem volt idõm, majd holnap...
Lámpa: nyalókának a pálcájából csináltam, kifurtam a 4 lyukat, aztám beleragasztottam a kis pálca darabokat. Holnap veszek tömítõ pasztát aztán rendesen befejezem a lámpát...
Nem tudjátok, a Ho-Ki nyitva van 2 ünnep közt???
elkezdtem az imprezát...alváz kész,levan fújva matt feketére...most szárad,majd egy fél óra múlva lefényképezem...akkor a supra alvázát is lefújtam,lefújtam az impreza felnijeit is,meg a supra motorháztetejét is...mind matt fekete!😄
Há' persze hogy van raktáron :o)
Van is raktaron vagy varsz ra 6-8 honapot?! Mert akkor lehet jobban jartal volna kulfoldrol rendelni ..es jovoheten kezbekapod..<#rolleyes>#rolleyes>
Nah,kész, megrendeltem<#vigyor5>#vigyor5>