Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.tankmodelshop.com/dvd_konyv_74
makett.tk
Ha vásárolni akartok a TankModelShop.com-ról akkor egyeztessünk elõtte.
makett.tk
Ha a debreceni különítmény ilyet rendelne abba én is beleszállnék.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Lehet (sõt, valószínû), hogy csak a képeken tûnik ilyen aránytalanul vaskosnak a bokor, de akkor is azt mondom, hogy olyasmi jobban nézne ki ott, mint amit a felülrõl második képeden láthatunk.
Figurafestés hogy megy? Valamit már láttam az orgon, de ha jól emlékszek, még nem "színeztél".
Mint a nyomokból kiderül és a hó mivoltából, olvadásban vagyunk.
Nekem tetszik a növény, olyan igazi husángos bokor.
Szerintem nagyon jól alakul! Én a sárra némi (fél)fényes lakkot fújnék a helyedben, mert ha így rátapadt a görgõkre, akkor nem igazán lehet fagyos a föld, mert gondolom a nagyja leverõdött volna.
Én továbbra is javaslom, hogy a patak melletti növényeket helyettesítsd valamivel, rontja az összképet...
De tényleg egyre jobb az összkép, különösen tetszik a lánctagokra tapadt saras hó! A figuráktól pedig biztosan "életre kel" majd az egész. :) Szóval hajrá, nagyon jó lesz ez!
(Off: Sanyi, láttad a mail-emet?)
Szvsz. valami hiányzik a Hetzer-rõl, hogy 'belesimuljon' a dioba. Tervezel valamit vele? Valahogy mattabbnak tûnik mint a dioráma.
makett.tk
Emiatt nem kell ilyen stílusban ide irkálni!
Úgyhogy megkérnék mindenkit fõleg a támadó szekciót hogy inkább ne Fõleg ne ilyen stilusban ok??!!
Fõleg nem az én munkáimon!!

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
"Hallod Garand fiú vegyél már vissza az arcodból hát nem igaz, az ember hányingert kap ha utóbbi 8-10 hozzászólásod elolvassa a topikban, ha meg valami nem tetszik akkor told el a biciklit .."
Én azt se tudom ki vagy szóba se állnék egy ilyen bunkóval, te jöttél ide a haveroddal és belém kötöttél!
Te kezdtél el személyeskedni, hogy nem vagyok normális.
De már rendeztem a sorsodat! :)
makett.tk
Makettes topick szóljon a makettekrõl!
Én egy ilyen kis érdekesség megépítésébe kezdek majd hamarosan bele.
Mostanság gondolkozom azon, hogy építek egy Tiger I.-et, szigorúan early változatot és minél nagyobbat szeretnék összerakni. Kutatgattam a neten és ez a készlet volt az, ami megragadta a figyelmem : link
Találtam továbbá róla egy fórumot ahol elkezdték az összeépítést : link továbbá youtubeon egy videót ahol kicsomagolják, talán ez szemlélteti legjobban, hogy mekkora is a cucc : link. Érdemes beruházni rá majd 25 ezer forintos árcédula mellett? <#miaz>#miaz>
Akkor ezt minek minõsítenéd?
Ebbõl 2 MIG videó ami nagyon hasznos, a többi pedig építõ jellegû kritika illetve saját vélemény semmi sértõ nem volt benne sõt még bátorította, hogy neki tetszik illetve tanácsokat adott hogyan lehetne javítani a maketten. Érthetetlen számomra, hogy miért gurult el nálad ennyire a gyógyszer mert rajtad kívül senkinek sem szúrta a szemét garand hozzászólásai. Hosszú ideje ír ide és mindig segítõ szándékkal.
@Jeffjohnson : Az amit garand csinált minden csak nem segítés. Nem tudom, hogy lehet ilyen minõsíthetetlen hangnemben beszélnie mással. Régóta olvasgatom a topikot, igaz hozzá nem nagyon szóltam, de amit az utóbbi 8-10 hozzászólásával lemûvelt eléggé kiverte nálam a biztosítékot .. és itt nem én vagyok aki mást rendreutasít hanem éppen Õ.
Mit képzelsz ki vagy te, hogy mást rendre utasítasz mindenféle indok nélkül?
Ha nem vagy képes kulturált hangnembe hozzászólni a topichoz akkor javaslom, hogy ne is írj ide! Ez nem az aktuális flamewar topic ahol az ide írók eltûrik ezt a viselkedést!
Amúgy ez mind baráti jó tanács. Úgyhogy a lackoka25 és az én beszélgetésembe ne UGASS bele!
De ha megnézed 65528 írtam, hogy tetszik és utána lévõ lépésnél csúszott félre a dolog.
makett.tk
makett.tk
Kettõbõl lehet lesz egy kis dioráma.