Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(nem tudom, honnan vettél dûznit, de én régebben egy baleset után kiadtam érte 4-4500Ft-ot, viszont eBay-en lehet kapni kb. 300Ft-ért!)
Azt hiszem, kész a festés a Cobrán:
Ennek is lockolt már a bootloadere?
De munkád minõsége többet nyom a latban mint egy-két melléfogás. Lehetne "what if" is. Ha hibátlanul megcsinálod akkor sokat fejlõdtél.
Elég porosnak tûni, ha kap egy por réteget mondjuk fújva (buff) akkor sokat visszavesz az erõs színekbõl. Olajfolyást itt nem látni.
makett.tk
A konkrét példányról csak ennyi:

makett.tk
Szerinte nem a legjobb repülõkön alkalmazni a technikát, mivel a legtöbb felület sima.
lol
azok mind szürkék voltak
haha
Lehet, hogy sötét, de nekem így most nagyon tetszik. Meg hát ahány OD gép volt, annyi féle árnyalat látszott rajtuk, ahogy elnézem a képeket... 😊
Sajnos a többieknek egyelõre nem nyerte el a tetszésüket. Sem a színe, sem maga a festés. 😞 Még jó, hogy ez csak teszt makett...
Szépek a színátmenetek.
Igaz a gyors fotókon nem lehet majd a hibát észrevenni, csak ha majd kész van akkor. Fura ez a logika.
Nem sötét egy kicsit?
makett.tk
(Bár ilyen méretben nem túl szépek ezek a gyors fotók... Majd ha kész, csinálok rendeseket!)
Jöhet minden vélemény, akkor is ha negatív!
Ami még tervben van, az a kontraszt növelése a szürke árnyalatok közt, a zöldbe pedig még szeretnék egy kis változatosságot vinni (fõleg eltérõ árnyalatú panelekkel), illetve még pár helyen világosítok is rajta.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
És mivel hígítottad?
Marci: van benne minden! Az alapokat megcsináltam lidl-s akrillal, de túl gyorsan szárad ezért csíkos lett. Vallejoval átmostam inkább, de igen bevált. Jól takar és szereti a higítást, mint a revell enamel. Jó vele dolgozni, csak úgy mint a Lifecolorral, mert azt is használtam itt. Ezek mind jól ecsetelhetõek.

http://kepkezelo.com/images/47p3nranajbnxxy1q6.jpg
Kíváncsi vagyok, hogy a páncélzat textúrájából mennyi fog alapozás után átjönni. Lehet a kép csalóka de mintha a kipufogón meg a kapaszkodókon maradt volna egy kis sorja.
Szépen néz ki! Várom a folytatást.
Ez a terv aztán meglátjuk mi lesz belõle <#whatever>#whatever>
Hamarosan én is "visszatérek" képekkel együtt, ma érkezett meg az új fényképezõ. 😊
Jó vásárlást 😊