Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
[/cserf][/fülünyúl]
hajóorr: galleon (az a fekete tûzhelyizé, így hívják állítólag), pad, és a két kiálló fityfiritty mint kötélcsörlõ hivatott majd szolgálni
hajó közép: két vízpumpa (jó pepecs munka volt), és a fõfedélzeti csörlõ folytatása (egyszerre lehetett kezelni két fedélzeten is a csörlõt), pad
A hajó hátulsó részén csak két pad még ami kiegészítés, meg a tiszti kabin toldása, de az már mutattam.
Viszont a figyelmes és rutinos makettezõk biztos észrevették a fedélzetelemek toldásánál a sötétlõ részeket. Nos, tamiya összegyurmázós tömítõvel lefedtem a réseket, megszáradt, lecsiszoltam és ráfestettem. Ahol a tömítõ volt, ott csillog a festés, és kicsit sötétebb tónusú lett de nem tudom miért. Megpróbálom majd még egyszer átkenni, hátha. De ha erre van valami más orvosság, várom sok szeretettel.
[/cserf][/fülünyúl]
Írtam neki, de nem jött válasz sem tegnap, se ma...
pedíg kéne beszélnünk...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
be is tomtem a buramba <#finom>#finom>

(uborkaszezon van....Gerotol nem jott meg a cuccom..igy nem haladok..varom a pisztolyt...😄...szal el kell utni az idot valahogy 😊)))

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!