Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
hogy tudsz betenni 10-nél több képet? én nem tudok

Seaweed

Punker
nem értesz hozzá.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Jagi
sejtettem... : )

DJ Skyline
nem,csak 2 szem világított,mint a képen

Jagi
Nekik volt arcuk? Már nem emlékszem.

Glpetyus
épp nincs nálam SW 4 :d

DJ Skyline
dede,nézd csak meg a negyedik részt amikor megjelennek a kapucnis tagok!😄

Glpetyus
szerintem nem :o

Jagi
kiki.

DJ Skyline
az utinit az izék mondták...a sivatagban lévõ kapucnis barnaruhások!😄

jawa-k vagy kik!😄

Glpetyus

Jagi
Eznaonnagylesz!<#worship>

Glpetyus
😄DDD

úútíííniííí <#idiota>

Buci
hol? <#fejvakaras>

carpe diem

Seaweed
"Jomunkahoz ido kell! A rosszhoz meg megtobb, mert ki kell javitani" <#nyes><#smile>
kbx
ÁÁ, csak évek kérdése😊)

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

Seaweed
Jo lesz!<#eljen> Nemsokara? <#nevetes1>
kbx
Kösz!!
A motorhoz volt, gyári Tamiya..., de a végei még le lesznek festve ezüstre.

DJ Skyline
jó lesz!<#eljen>
a toronymerevítõ az honnan van?

kbx
Hi evribádi!

Kicsit haladtam az RX-7-el, itt egy kép:
Lefetettem a totonymerevítõt, megcsináltam az intercooler csöveit + az intercooleren betömítettem a sok kis légbuborékot, megcsinátam a fékszervó vezetékeit, meg annak a másik izének is amirõl nem tudom, hogy micsoda😊)
Lassan már kész lesz a motortér, úgyhogy nemsokára befejezem az autót<#vigyor>

MikX
nm, bármikor...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Punker
akkor várunk

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Kata
Köszi! <#puszis>

[/cserf][/fülünyúl]

MikX
Azért van 3, mert mindegyik állásba lehet kapcsolni vmit.
Két egymás mellettire tedd, és az utolsót hagyd szabadon, hogyha be-és kikapcsolni szeretnéd csak az áramkört...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Kata
Nem kaptam választ, az elsõ levélben ott van, hogy ha nincs raktáron, 7-14 napon belül küldenek levelet vagy mi... Úgyhogy várnom kell gondolom. De ha akarod elküldöm azt a mailt neked, hátha okosabb leszel belõle.

[/cserf][/fülünyúl]

Punker
mail-t kaptál a kiegészítõkrõl?

Kata
Megvettem a világítást és cuccait a hajóhoz. Most már csak be kell majd forrasztgatni. Kaptam két picike kapcsolót, de három lábúak. Nem tudja vki, hogy az minek, vagy hogy kell bekötni? Nekem csak két láb kellene belõle, gyakorlatilag egy szálat szakítana meg.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Nem tudom mi van a kepfeltoltes.hu-val, most csak úgy mûködik, hogy a kép url-jét bemásolod böngészõbe.

[/cserf][/fülünyúl]

MikX
Akkor így-e:

MikX
ezdeszar, sehogy nem megy...

MikX
Ezt mûveltem mostanában:

ohh, fuck, nem jóa kepfeltoltes.hu

na akkor link:

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

MikX
Én meg tegnap felhívtam, és igen, megvan még! 😄SSAASSAD

DEXTER92
lol

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

Seaweed
en ma irtam neki..remelem megkapta/ja es nem vesz el az sg fekete lyukaban 😄
MikX
fura...

LSL
Nálad van, minek vittem volna el?

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Seaweed
nah ezek mar nem tetszenek
DJ Skyline

kissebb már nem lett volna!<#idiota>

<#idiota>

😄

Jagi
Fuezeknaonjók! Fõleg a droidos + a Hulkos (jó a króm)

DJ Skyline
ezen az oldalon mazsolázok az events részben...leginkább sci-fi cuccok vannak rajta,de akadnak ilyen érdekességek mint lejjebb voltak

DJ Skyline

fejnélküli lovas

Hulk vs Terminator

Klingon vs Predator

beteg<#idiota>

vannak ám itt ötletek!😄D

Jagi
képáradat. A "szubmarin" nekem, is tetszene! 😊

DJ Skyline
csak ez a 2 kép volt sajna!

Seaweed
A dokk allat! kozeli kep nincs?!
DJ Skyline
<#wow2>

😄

Seaweed
Feltudtad adni a csomagom? 😉)
Jagi
Pedig fürödtem... : )

geronimo77
Nem is jött privi tõled 😊

Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo

Én is, nagyon. A papírzsepi gyártók már tuti meggazdagodtak...