Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
jaja enyém is "vedlik"

LSL
Úgy volt, csak azóta fontosabb dolgaim akadtak, és el is felejtettem.

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Jagi
Mostmér'... (levanszarva majd meglátjátok! 😊 )

Jagi
Talán most:

Jagi
Azt már nem! Soha! : )

Jagi
ÍÍííí! Ejnye ba_sszameg : ) pedig a linkelés után 2 perccel még láttam : (

DJ Skyline
internet explorerrel' megtudod nyitni

kbx
Pedig tök jó!!

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

kbx
Nem látom a képeket!!

Jagi
: DDD

Seaweed
Luzer weblap a nem tamogatott...meg aki csinalta...
Jagi
Nem támogatott a faking böngészõm 😞

Jagi
Ilyen "húúd"-ot akarok az Rx 7-re:

vagy ilyet:

Vagy hasonlót

kbx
Autósoknak ezt érdemes kipróbálni!!
Rendszámtábla tervezõ program, megcsinálod amilyenre akarod, aztán egy print screen, és már csak át kell méretezni!! Tök jókat lehet csinálni, eu-at, és régit is!

kbx
<#eljen>

Seaweed
Jah az enyem is elviselt volna tobb ragasztot! (kottesd ujra konyvkotovel!)
LSL
Ovatosan nyitogasd, nekem már csak darabjaiban van meg... Nagyon rossz a kötése.

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Jagi
Eh, usznaaak! <újjal mutogat>

Glpetyus

Jagi
OK! Mivel tegnap rámjött a "csinálhaznék valamit" érzés, elõvettem az erixhetet
és... szal csinálom. Kisebb modding leszrajta, addig kihúzza, míg jó idõ nem lesz.

: DDD
Van amiben nagyon könnyen meggyõzhetõ vagyok!
<#worship>

Glpetyus
<#guluszem1>

Random_
Kosárba tettem. 😄

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Kata
Butykolok, butykolok én is közben. Most épp a hiányos fedélzeti szerelékeket gyártom papírból és fából a hajóhoz, és ha a héten megjön a kiegészítõ, akkor remélhetõleg végre lefedem az ütegfedélzetet és jöhet a fõfedélzet. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

DJ Skyline
<#nemtudom><#idiota>

Seaweed
<#crazya>
MikX
Miért van külön magyaroknak gyártott hud, amit fel lehet használni?

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

DJ Skyline
tudom,hogy a HUD az a hed áp diszpléj,csak azt hittem,hogy elírtad!<#idiota>

MikX
Akkor meg is vettem 😄D

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Seaweed
Kezdoket gyakorlatilag 200%-osan felvilagositja minden kerdesben! Olyankoban is amikrol nem is halottak es nem is gondoltak volna hogy lenyeges, de meg a haladoknak es profiknak is hasznos olvasmany, hatterkonyv lehet! Mindenkepp megeri minden egyes forintot annak aki komolyan gondolja magat a makettezest!
Seaweed
Jogos! HAD (Hungarian Armour Decals) matricait hasznalta es a Pavla kabin van benne...

Skyline a HUD az azert kisse mas teszta! az a Head Up Display <#vigyor3>
MikX
És mi jó van benne?

DJ Skyline
akkor kevertem...megint fejembe szállt a ragasztó szag<#zavart2>

kbx
HAD van, de én úgy tudom, az csak matricákat gyárt!!
Lehet hogy FM Detailre gondolt...<#nemtudom>

DJ Skyline
megvan!^.^

DJ Skyline
lehet én tudom rosszul,de nem HUD?😄
vagy a HAD az más?<#nemtudom>

Seaweed
Ma megjott ez a konyv is, amint MELEGEN AJANLOK mindenkinek!!!!!(Hianyzott a gyujtemenyembol) Viszont irto gaz hogy 10 napba tellett mire Pecsrol ideert..es nem a futar kesett...az penteken megkapta..hetfo reggel 9-re le is szallitotta!!!!
Seaweed
Ujabban Hyperscale-en Missing-Lynx hirek is vannak! Ez jo 😉

Seaweed
Imadom az ilyen elenk szinvilagu gepeket!! <#finom>

Seaweed
Ez nagyon szep! Ismerven a makettet tenyleg az!(Fujimi 1:72 Mig-21Bisz) kabinhoz pl a magyar HAD keszletet hasznalta fel!

futomu irto jo lett!!

MikX
Ja, én meg mivel amíg nincs itt a cucc, addíg pangok, így átalakítottam az eredeti Skyline felnit peremesre, és sztem elég jó lett, lehet azt teszem fel, majd dobok képet!

MikX
Én is így szoktam, de ez sztem elég egyértelmû, tiszta pocsékolás lenne minden kis alkatrészt külön külön fújni, nem?

Seaweed
Gero volt idod ma feladni a cuccost?! Varhatom holnaptol?!
MikX
Megkaptad a privit?

kbx
Ráadásul én úgy szoktam festeni, hogy a különbözõ kittekbõl összeválogatom azokat az elemeket amiket azonos színre kell fújni, és egyszerre festem. Lusta vagyok, és utálom takarítani a szórópisztolyt!<#idiota>

Jagi
A végén még rábeszélsz.

DJ Skyline
nem baj!😊

kbx
sokáig, amihez éppen kedvem van azt csinálom! Fõleg mostanában, mert amilyen átalakításokat csinálok, idõnként elmegy a kedvem tõle és félrerakom, aztán elõveszek egy másikat és azt csoinálom... Így sikerült a Mustangot elhúznom másfél évig, az RX-7-el lassan 1 évnél járok, de be lesz fejezve Móvára😊

Glpetyus

DJ Skyline
1/72
sok kép van,nincs kedvem nekiállni linkelgetni!😄
lehet már volt de nem baj😊

Jagi
És meddig tart? Nem kezdek másikat amíg be nem fejezem, mert sosem lesz befejezve. Tudom magamról.