Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hééé, a hsz-em 😊)))
Naszal az írtam hogy:
"Jó az ötlet, viszont a víz furi."

Glpetyus
furcsa.

DJ Skyline
a dio címe:
River Crossing under fire.1944
under fire,tehát érthetõ a top speed!😄

DJ Skyline

😄DD

Fáj mi? ;-))

Glpetyus
A T-34 viszont nagyon szép.

Glpetyus

szerintem ez el van baszva.

Hogy így fröccsenjen a víz,szvsz vagy 30-al kell menni.
Persze bele mehet úgyis,csak sztem nincs az a barom a világon aki ilyen sebességgel kel át...

DJ Skyline

Glpetyus
😄DD

Jagi
ÁÁááá! Áááááá!

Ááááá! Áááááá!

"Még, üss még"!

: DDDDD

<#eljen><#eplus2>

Seaweed
fincsi!
Glpetyus

<#eljen>

hozza a színvonalat,Dragon rulz <#eljen>

Höh, most egykis kínzás következik 😛
Dragon Jagdpanzer

<#finom>

Jagi
Azé'jó! 😄DDD

Glpetyus

Ezt szívesen elfogadnám.

DJ Skyline
1/32 szinte ingyen!<#idiota> pláne ha az összerakott verziót rendeli az ember!

ez megtetszett nekem! kérdés,hogy lehet-e itthon kapni,ha nem akkor meg lehet rendelni<#help>

Glpetyus
milyen olcsó .o

kbx
A Skylinehoz még hozzá sem nyultam, az rx7-el sem volt idõm foglalkozni, most a héten ráérek, ugyhogy nekiállok!

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

Jagi
"Emánjó" (sztem)

Glpetyus
<#eljen><#eljen>

geronimo77
Faja!

Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo

MikX
Kösz 😄
A tied? Mármint a Skyline?
Meg az RX-7 hogy áll?

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

kbx
Jó lett az új kaszni!<#eljen>
Az NSX is jól néz ki!!

MikX
😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

MikX
Befejeztem az NSX-et, meg a skyline új karosszériáját is megcsináltam, meg egy új "R33 Style" hátsószárnyat!

DJ Skyline
Á-Á-Á!
15.000,- ez lesz a köv makettem! igaz egy petákom sincs,meg még Geronak is lógok 6000-el,meg a Sehawk sem jött meg!😄D
lehet igaza van Katának,hogy harácsoló vagyok,de kit érdekel!😄
egyszer úgyis összelesz minden rakva!:\

MikX
Hi!
Most néztem a Kabel1 en az autós mûsort, és ott mutattak be egy csákót, aki egy Auto Union-t csináltat Magyarokkal! 1:8-hoz, mûködõ futómû, kormány, még a kormány is annyit fordul mint a valóságban! nagyon állat! Minden full pontosan le van másolva, még a gyujtógyertyák is! 25 db-ot csinálnak belõle, 600 darabból van, nagyon jól néz ki a kidolgozása...
itt az oldal: Auto Union 1-8
Engem csak az lep meg, hogy magyarokkal csináltatja egy precíz német... (bár lehet, hogy csak az alacsony munkadíj miatt 😄)

DJ Skyline

ez volt-e már?<#wow2>

DJ Skyline
egy újabb nem egyszerûen kidolgozott anyahajó 1/350-es méretarányban! és külön részleg a "hogyan csináljunk 1/350-es részletes repülõt anyahajóra,saját kiegészítõkbõl" !😄
a végeredmény nem kicsit látványos!!

PrasCo
Vagy: Aki Smartot épít, figyeljen arra, hogy a Smartot tegye a tengeralattjáróba, és nehogy véletlenül fordítva. <#idiota>
MikX
hehe...

Glpetyus
😄DDDDDD

Szép darab. Vajon 1:72-es ? :o

kbx
Ilyen kompozíciót még nem láttam: "Tengeralattjáró egy Szappanos dobozban"<#idiota><#vigyor>
A Smartot meg azzal a Transittal hozták, mert így nem lehet vele közlekedni😊))

Seaweed
Nagyobb a makett mint az auto..loal 😄DD
DJ Skyline
LOOL...ezt makettinfón találtam,idézem:

"Tanulság:aki tengeralattjáómaketteket épít,ne vegyen szmartyot!"

Glpetyus
😊

DJ Skyline
érdekes...nekem is van ilyen "elsõ" diorámám,ahol áá inkább hadjuk!😄D
gyufából van az oszlop,cérnából a kerítésen a drót,stb szóval nem egy nagy izé...ja a tank nyoma meg filctoll segítségével készült...igaz eltelt már vagy 5-6 év mióta csináltam

Seaweed
Miert en azt irtam hogy nekem tetszik? <#idiota><#ravasz1>
Glpetyus
Nekem nem tetszik :I

Seaweed
Az 5let kivalo a kivetelezes hagy kivanni valot maga utan! Pl ami nekem egybol szemet szurt az a guruloutak! hogy gondolta hogy fog elferni az a Su-25 a bunkertol?! Meg a festes mint valami autout...szelsebbnek is kellene lennie, a kanyaroldast segito jelzesek is tul "szukek". De azert annyira nem rossz!
streeter
Az a helyén van és mozog azzal nincs gond. Valszeg el van akkor tömõdve. Na majd szétszedem.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Ja hogy átfújni sem tudtál rajt <#zavart1>
bocs felületesen olvastam át. Akkor el van tömõdve.

DJ Skyline
jatek-makettrõl jut eszembe! lassan Február és még sehol a Seahawkom! :\
hétfõn felhívom õket,hogy mi van már! :\

A palackból úgy jön levegõ, ha valalmi kis hegyes szögecske lenyomja a nyílást, nos abban a szürke cuccban + jel felé való csavaráskor is egy kis szögecske megy lejjebb, nézd meg, hogy helyén van-e a cucc.
http://kepfeltoltes.hu/060127/P1270004_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Seaweed
Az igen az a 4390 ft! En mikor ilyet hasznaltam ugy 11-12 eve mar akkor is sokallottam a 2K-t erte...de most is 2.7K csak. Csak a palack volt enyi, vagy a keszlet volt enyi es abban volt?! (De abba meg nem nagyon raknak nagy palackot ha jol tudom)
Glpetyus
ja,hogy nincs csõ ?
akkor a cucc van eltömõdve 😊

Glpetyus
nyilván el van tömõdve a csõ...

Seaweed
5letem sok van..de mivel en itt vagyok a cucc meg ott nalad...szedd szet nezd meg hogy mi van vele.
streeter
Hali!

Van egy olyan problémám, hogy van ez a palackos airbrush festõ készlet és az a csatlakozó ami rámegy a palackra nem engedi át a gázt és így ugye nem lehet festeni vele. Csavargattam mindenfele a szabályzót meg minden de nemjó. Kipórbáltam úgy hgy belefújtam de nem tudtam rajta átfújni. A palackba meg tuti van gáz mert megnéztem.
Van valami ötletetek mi lehet a hiba??
Errõl van szó:

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

PrasCo
Panzah 4 KACSAAAAAA! ^^ (ká)