Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Naszal az írtam hogy:
"Jó az ötlet, viszont a víz furi."
Fáj mi? ;-))
szerintem ez el van baszva.
Hogy így fröccsenjen a víz,szvsz vagy 30-al kell menni.
Persze bele mehet úgyis,csak sztem nincs az a barom a világon aki ilyen sebességgel kel át...
Dragon Jagdpanzer
<#finom>#finom>
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
A tied? Mármint a Skyline?
Meg az RX-7 hogy áll?
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Az NSX is jól néz ki!!
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

15.000,- ez lesz a köv makettem! igaz egy petákom sincs,meg még Geronak is lógok 6000-el,meg a Sehawk sem jött meg!😄D
lehet igaza van Katának,hogy harácsoló vagyok,de kit érdekel!😄
egyszer úgyis összelesz minden rakva!:\
Most néztem a Kabel1 en az autós mûsort, és ott mutattak be egy csákót, aki egy Auto Union-t csináltat Magyarokkal! 1:8-hoz, mûködõ futómû, kormány, még a kormány is annyit fordul mint a valóságban! nagyon állat! Minden full pontosan le van másolva, még a gyujtógyertyák is! 25 db-ot csinálnak belõle, 600 darabból van, nagyon jól néz ki a kidolgozása...
itt az oldal: Auto Union 1-8
Engem csak az lep meg, hogy magyarokkal csináltatja egy precíz német... (bár lehet, hogy csak az alacsony munkadíj miatt 😄)
a végeredmény nem kicsit látványos!!
A Smartot meg azzal a Transittal hozták, mert így nem lehet vele közlekedni😊))
"Tanulság:aki tengeralattjáómaketteket épít,ne vegyen szmartyot!"
gyufából van az oszlop,cérnából a kerítésen a drót,stb szóval nem egy nagy izé...ja a tank nyoma meg filctoll segítségével készült...igaz eltelt már vagy 5-6 év mióta csináltam
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
bocs felületesen olvastam át. Akkor el van tömõdve.
hétfõn felhívom õket,hogy mi van már! :\
http://kepfeltoltes.hu/060127/P1270004_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Van egy olyan problémám, hogy van ez a palackos airbrush festõ készlet és az a csatlakozó ami rámegy a palackra nem engedi át a gázt és így ugye nem lehet festeni vele. Csavargattam mindenfele a szabályzót meg minden de nemjó. Kipórbáltam úgy hgy belefújtam de nem tudtam rajta átfújni. A palackba meg tuti van gáz mert megnéztem.
Van valami ötletetek mi lehet a hiba??
Errõl van szó:
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC