Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majd nyomok az öntõkeretekrõl képeket, hogy fájdtítsam a fejed <#eplus2>#eplus2>

(merthogy ebbõl van vagy 4 "tubus" otthon <#idiota>#idiota> )
kép 1
kép 2
kép 3
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Ezek nem metál szemcséék, hanem gyöny, de ja egyszínû, ezüst...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
De valószínû, hogy így nem jön át rendesen...
A metál szemcsék szinesek benne vagy króm szímû egységesen?
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
Az R33-am tuti ilyen lesz...
Én kipróbáltam, sõt az NSX-en az van, abszolút nem nagyok a pigmentek, ráfújtam 4 réteget, és sztem bõven elég lett, állatul néz ki, fõleg fényben, de ha nincs akkora fény, akkor majdnem nem is látszik, hogy gyönyház, de ittvannak a képek: #33696
Ha nyitogatni akaarod, akkor mindenféleképen valamilyen zsanéros megoldást kell találni!!
Találtam egy régi ujságban,hogy a Réz lap is tökéletes hozzá.
Csak félekhogy nem találok erõs ragasztot mert az kénne hozzá Itt mutatja az ábra,hogy hogyan kell megcsinálni.

Minnél több kis Fasznak Beütt az EX annál komolyabb lesz a Kezemen a Rolex !!!!!!!!!!! UZUN ARAC Kis krisz volt aki kimondta hogy mivan Mindenki tudja hogy Igaz de mindenki kivan
beszélni azt nem mindig tudok, de rajzolni azt sose:)
Fémek
Üdv: Huncolin
.....mondjuk ha makett
kanyar fém, egyik végén lyuk, azt meg csavarozással a kaszni oldalára.
Segitenétek nekem?
Az lenne a Kérdésem hogy!: Van Egy 1:24-es Kamion makettem (Italeri)Ami zárt oldalu, de én szeretném ugy megcsinálni, hogy Nyiljon az ajtaja? Igen de most jönn az amit nem tudok!: Még hozzá azt hogy miböl csináljak Ajtozsanért?
Gondoltam Karton papirra de az egy idö után elfáradna és logna.
Nekem peddig olyan kéne ami nem fárad el és Hajlékony.
A választ elöre is Köszönöm!
Minnél több kis Fasznak Beütt az EX annál komolyabb lesz a Kezemen a Rolex !!!!!!!!!!! UZUN ARAC Kis krisz volt aki kimondta hogy mivan Mindenki tudja hogy Igaz de mindenki kivan
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
ez nem valami nagy eresztés :\
forrás
http://nemethdekor.fw.hu

http://nemethdekor.fw.hu