Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
😄DD
jók,mi?:o

Menj a... Vettem egy jó makettet temegitten elkergeted az önbizalmam... <#idiota><#idiota>

DJ Skyline
rosszul linkeltem õket atw-rõl!<#idiota>
(javítva)

Random work
Milyen szép piros x-ek. 😊

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

DJ Skyline

tudom volt már

Glpetyus
Elöbb ne jött be 😊

DJ Skyline
banner alatt?<#idiota>

Glpetyus
link ?

DJ Skyline
tegnap ismét "elõvettem" az sgmakett oldalt!😊
kicsit javítottam a kinézetén,felkerült egy SG logó (majd lesz szep,most így sikerült😄 ),új gombok vannak,és kibõvítettem a linkek részt

DJ Skyline
itt beírod a name-hez,hogy F-86,a scale-t meg 1/48-ra állítod,majd search,és kapsz 3 oldalnyi cuccot!😊)

DJ Skyline
durva..<#wow2>

Lt.Balu
Sziasztok!

Tanácsot szeretnék kérni feljavító-készlet ügyben...Immár kb 3 éve féltve õrzök a fiók mélyén egy Academy 1/48-as F-86-ost.Ugygondoltam eljött az ideje összerakni,de elõtte gondoltam körbekérdezek,hogy melyik cégek fotomaratásai a legjobbak,mert szeretném igényesen megcsinálni a gépet😊
Vagy esetleg valamelyikõtöknek vana tipushoz kiegészítõje?
Elõre is köszi!

Üdv: Balu

-- AMD FX-8350 -- ASUS GTX760 -- Samsung SyncMaster P2450 24 --

Glpetyus
Ezt láttad ? <#guluszem1><#guluszem1>

Glpetyus

<#guluszem1><#guluszem1>

Seaweed
Itt lehet olvasni Corsairekrol, ez egy EA-7L gep amugy, es ott van is kep az en keszulo gepem eredetierol.
Seaweed
Miert ugy nez ki mintha valami baj lenne? <#ravasz1>
DJ Skyline
Tomcatbõl is van ilyen verzió

Kata
Jól van, nem vagyok kompetens a századjelzések között.

[/cserf][/fülünyúl]

Seaweed
VAQ-34-esek jelevenye:

Ez egy kifejezettem elektronikai zavaro szazad, ami az agresszorok kozott is ritka.
Seaweed
Ez nem orosz! Ott az oldalan a VAQ-34-es szazad felirata azaz ez egy Agressor szazadba tartozo gep ami a kikepzorepuleseken az ellensegett jatsza/jatszotta.
az enyem egy spec Desert Storomos gep lesz. Volt mar itt rola kep.
Kata
Orosz corsair? Tied is ilyen lesz?

[/cserf][/fülünyúl]

DJ Skyline
<#zavart1><#zavart1><#zavart1>
nem egyszerû!<#wow2><#wow1>

DJ Skyline
hmm nem lehet linkelni a kepfeltoltesrol :\\\\ se url ként,se kép ként,se úgy,hogy bemásolom a linket szöveg ként...sehogysenem!:\

Seaweed

Seaweed
ez igy durva lesz!
DJ Skyline
amúgy a diorámák itt találhatóak!
természetesen miért is ne,be kell regisztrálni,hogy megtudd nézni õket

Seaweed
<#nyes><#nevetes1>
DJ Skyline
lehet megijedt,vagy így próbál menekülni,hogy belecsobban a vasszerba,és a tüdõkapacitását kihasználva elúszik a víz alatt!<#idiota>

PrasCo
...antigravitációs anomália. ^^
De ha az a liba nem lenne ott, kis - B-katos eksönönök "felnõtt :Ð" - fejemmel még el is tudnám képzelni, így azonban nehéz komolyan venni. =) Halál komolyan Nils Holgerson Mártonja jut tõle az ember eszébe, ráadásul seggrészegen, bizonytalanul kerülgetve a becsapódásokat. ^^
I.C.ram
Az a durva, hogy a tank épp belehajt a tócsába, az meg kapaszkodik belé 😄 Kicsit el van bénázva a helyzet 😊
Kata
De lehet, csak jól gyorsulnak a fiúk az evezõlapátokkal.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Én inkább a még ép csónak hátulján kiesõ embert nem értem. Lövésnyomot nem láttam rajta, a detonáció légnyomása ellenkezõ irányú.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Igen, én fotóztam, hogy késõbb diorámát készíthessen belõle valaki. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

MikX
Ez mindenekfelett a legkimerítõbb válasz volt, talán ott voltál az esetnél? 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Seaweed
...es a kez beer a bilibe, es lon nagy meglepetes mikortajt felebredni latszik a szegeny legeny/leany...

<#nevetes1>
Kata
Esés közben felrándult a lába reflexszerûen és pont beleakadt a kötélbe. De valszeg csak elõbb ragasztotta a katonát a csónakhoz, mint a kötelet fûzte volna be. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Lehet, hogy épp lõszerbõl kifogyva igyekeztek a legközelebbi parancsnoki állás felé, a kocsiban a manusz állt és onnan terelte a jónépet, a hitleres kép meg a propaganda anyag része, amit vittek az obersturmhauptlieutenantherrgenerálnak. 😛

[/cserf][/fülünyúl]

Seaweed
De azt se telljesen ertem mit keres a legmagasabb palyan repulo katona laba a gumicsonak peremen vegigfuto kotel alatt?!?!?!?!?!?!?!!!!!!!!!!!

Kata
Tök jó ahogy a légnyomás oldalra sodorja. 😄

[/cserf][/fülünyúl]

Seaweed
De-de! ha jol megneze meg Nils Holgerson is ott ul a lud hatan<#idiota>....hat kb ilyenralisztikus a hitlereskepuszikafolyonesrepkednekatarnelkulharcolokatonakmikozbennyakonylovika tarsukatesaschwimmwagenbolkilottkatonaelottaszelvedoep diorama <#vigyor>
PrasCo
Azt a libát ugye õ maga sem gondolta komolyan... <#idiota>
MikX
Akkor kész is lesz a héten?
Azt mondtad, hogy nincs sok hátra...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

MikX
😄

Glpetyus
Igaz ^.^

Hát sztem éppen húzza ki, azé fröcsög ott minden dolog összevissza, merhát gyorsan csinájja'

Glpetyus
😄
Épp az ERÕvel tolja át a tankot!!!44

Frászt... Jedi, a gazon/bokron áll. <#idiota>

Glpetyus

vagy a ballanszot tartja a 60 tonnának <#idiota>

DJ Skyline
szvsz épp leugrik!? :\

Glpetyus
Akkor meg mért támaszkodik ott hátúl halál nyugottan egy MOZGÓ harckocsinak ? :d