Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
kicsit javítottam a kinézetén,felkerült egy SG logó (majd lesz szep,most így sikerült😄 ),új gombok vannak,és kibõvítettem a linkek részt
Tanácsot szeretnék kérni feljavító-készlet ügyben...Immár kb 3 éve féltve õrzök a fiók mélyén egy Academy 1/48-as F-86-ost.Ugygondoltam eljött az ideje összerakni,de elõtte gondoltam körbekérdezek,hogy melyik cégek fotomaratásai a legjobbak,mert szeretném igényesen megcsinálni a gépet😊
Vagy esetleg valamelyikõtöknek vana tipushoz kiegészítõje?
Elõre is köszi!
Üdv: Balu
-- AMD FX-8350 -- ASUS GTX760 -- Samsung SyncMaster P2450 24 --
Ez egy kifejezettem elektronikai zavaro szazad, ami az agresszorok kozott is ritka.
az enyem egy spec Desert Storomos gep lesz. Volt mar itt rola kep.
nem egyszerû!<#wow2>#wow2><#wow1>#wow1>
természetesen miért is ne,be kell regisztrálni,hogy megtudd nézni õket
De ha az a liba nem lenne ott, kis - B-katos eksönönök "felnõtt :Ð" - fejemmel még el is tudnám képzelni, így azonban nehéz komolyan venni. =) Halál komolyan Nils Holgerson Mártonja jut tõle az ember eszébe, ráadásul seggrészegen, bizonytalanul kerülgetve a becsapódásokat. ^^
[/cserf][/fülünyúl]
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
<#nevetes1>#nevetes1>
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]

Azt mondtad, hogy nincs sok hátra...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85