Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elõzõhöz komment: Segge, eddig 12db alkatrész.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Csak írtad, hogy help, mondom én meg átmagyek mindenkin aki beszól neked

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Aki beszól...

Gondolkodsz a következõn? 😄DSSAS
AZ KÜLDJE EL DJ SKYLINE-NAK A KÉPEKET,PL. ZIPBE CSOMAGOLVA ÕKET (TÍPUS,GYÁRTMÁNY MEGJELÕLÉSSEL)
Lefújtam a skyline-t, arany színre, (végre választottam 😄) majd tolok képt holnap, ha megszáradt...
Tulajdonképpen már csak a kasztni van, minden más kész rajta!
Csak azt nem tudom, hogy mien lakkot nyomjak rá? van itthon gyöngyhát, csak nem tom jól állna-e az arany színen?
Sky!
Régen halattál magadról! 😄
Hogy állsz a makettekkel?

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
De még a sisakokon elhelyezkedõ hadosztály jelzés is.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
semmi náci hajlamom nincs,csak így veszít a hitelességébõl! :S
így kéne kinéznie:
ez jól néz ki, kár ,hogy nincs róla több kép!
létezik ilyen színû fû?😄
"szörfözik"<#idiota>#idiota>