Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kbx
Ja amúgy a felni dobozgrafikájánán is egy Skyline-on volt a..

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

kbx
A féket én sem piszkálom, inkább a felnit marom ki belülrõl...

Glpetyus
<#eljen>

Glpetyus

ágyazz be :D

Glpetyus
<#eljen>

Glpetyus
szép :o

streeter
Készül az Impala SS-em.

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Caby
:) Köcce. Hasznosnak néz ki. Én még ezt is ismerem: RCoffroad.hu
Elektromossal nekem az a bajom(bár volt elektromosom is), hogy az élvezhetõ játékidõ 10perc körül van. Utána meg kezd merülni. Lassabban megy. Ez meg addig megy teljes sebességgel, míg be nem horpad a tank oldala (kb 15-20perc egy tank).

OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu

Random_
Ajánlom ezt a címet http://forum.rcmodell.hu/index.php

Itt van a modellezõk színe-java amit itt nem tudsz meg azt sehol se.

Én nem szimpatizálok a robbanósokkal mert nekem az bonyolult és zajos meg büdös. :D

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Caby
ugye ugye? :D Ready-to-Runt azért vettem, mert nekem semmilyen ismerõsöm, barátom, rokonom, SENKIM nem foglalkozik ilyesmivel, én viszont már évekkel ezelõtt elhatároztam hogy akárhogy is de beszerzek egy ilyet. Valószínû nekem is ment volna, most hogy látom a kézikönyvet. Ebben is van teljes össze és szétszerelési útmutató. Így megnézve nem olyan bonyolult. De itthon megkaptam. Hülye vagy? ennyi pénzt egy gyerekjátékra... nem vagy normális :D Majd meglátják ha beröffentem a kis csótányt. Csak gyõzzek menekülni :DDDDDD

szerk.: Neked milyened van?

Random_
Az RTR nem olyan izgi. Sokkal jobb ha magad szenvedsz vele nekem az elsõre egy éjszaka szépen ráment. :D
Nem tudtam kivárni a szombat reggelt.

Amúgy ez olyan, hogy mindenki csak nézegeti meg gyerekesnek gondolja, hogy távirányítós autóval játszunk, de ha kipróbálják egyszer aztán alig lehet kicsiavarni a kezükbõl a pisztolyt. A barátnõm is addig nyúzott míg nem vettem neki is egy autót. :D

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Caby
igazad van. Bár ebbõl is lehet olyan kitet kapni, amit neked kell összeszerelni, szal az egész autót csavarokban kapod meg. Szal lehet vele szöszmötölni. Olcsóbb is, de az bazinehéz :D Fõleg egy kezdõnek. Ez a Savage az elsõ robbanómocis modellem, szal még csak most ízlelgetem. Forgatom mint majom a diót. holnap pedig röffentem :D

Seaweed
Szep-szep de nem makett szal engem hidegen hagy.
Caby
Sziasztok. A mai nap folyamán hozzá jutottam egy Savage 25 robbanómocis csodabogárhoz, mitnemondjak, madarat lehet fogatni velem. Holnap lesz a bejáratás, aztán lehet küldeni árkon borkon.... <#hawaii>
Azért írtam ide, mert ez is valósághû 1/8as kicsinyítése, a Ford F150 Savage Monster-nek.

geronimo77
Jó lett a festés. De ez a régi kaszni nem?? vagy az új??

Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo

geronimo77
Mind a kettõ jó :)

geronimo77
Ezek tényleg jók. Én ezt a fajtát az NSX-re akartam tenni. De a skylinon is jól mutat. Én csak azért nem tettem rá Aoshimát mer nem akartam baszakodni a fék átalakítással.

Placebó
uhh

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/

Placebó

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/

MikX
Csak nem marad a putty a stirolon, túl kicsi helyre kell

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

kbx
Ahol összeér, ott tömítsd és akkor már jó is lesz...

kbx
Hát, az az igazság, hogy a széria az biztos kell, a Nismot még nem tudom... lehet hogy azt neked adom, majd még alszom rá egyet:)

MikX
tulajdonképpen nekem fekete kell, úgyhogy...
De ez egyértelmû volt számomra...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Random work
Csak arra kell figyelni, hogy fehér színt nem tudsz nyomtatni ezért vagy olyan kell ami nem tartalmaz fehéret vagy azt a részt festeni kell.

Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

MikX
Hát, amennyit már szívtam ezzel a kocsival, sztem nem kísérletezek vele... :D

MikX
Thx...
Élõben gáz kicsit, akárhogy csináltam, mindenhogy látszik ahol összeér a sztirol kér vége.
Bár így utólag gondolkodva úgy kellett volna, hogy esztergálom, és abba "húzom bele a felnit, de mind1 már...
Vagy ha a te dobozodból nem kell az alap Felni, vagy a Nismo, és felajánlod, akkor megveszem tõled! :D

DJ Skyline
lehet kapni matricalapot,arra rányomtatod amit akarsz,vagy körbemaszkolod és lefújod!:D igaz nem tudom mennyire egyszerû dolog mind a 2 oldalon ugyanoda felfesteni a mintát,lehet egyszerûbb lenne kartonból,vagy félfamentes rajzlapból kivágni,aztán úgy,a franc tudja..:D

kbx
Jól áll neki ez a szín, meg zsír lett a felniszélesítés!

MikX
naja, csak hogy alakítsam át a matricát? MOndjuk gondoltam rá, hogy levágom azt a bumszlit a végérõl, és csinálok oda vmit, de nem tom, hogy lenne jobb, erre találtam ki a HKS matricát, ami élõben ugyanoan szélees, mint a matrica!
Thx, azér így jobb :D
Ezt amit csináltaál felrakom az AF-ra a régi hejett, ok?

kbx
Kb 10K volt a maratással együtt + 2500 a felni!

kbx
Még nem, de ki fogom:))

DJ Skyline
nem vagyok egy photoshop bûvész,de kicsit igazítottam rajta!:)

és az én verzióm,ahogy én csinálnám inkább:

MikX
Hi!

Na én meg lefestettem a Skyline-t!
Meg csináltam egy kis matrica tervet is

nem ennyit rakok rá, csak nem volt kedvem a többivel b***akodni :D

DJ Skyline
Nismo R34 Skyline GT-R Z-tune, Tamiya, Autó,7 700 Ft.
fabulis.hu szerint

De még mindig nem mondtad mennyi a péz ezért a csodáért!

<#zavart1><#help>

Jagi
Csak nem kivágtad a motorháztetõt? : )

Jagi
Jó hát! A Felni meg sirály.

kbx
Nem, Light Pearl Blue lesz, végülis majdnem ezüst....

Élõben ennél világosabb + ezüstös, nagyon kellemes szín..

DJ Skyline
szép lesz! a színe a kocsinak milyen lesz? lehetne ilyen ezüst!:)

Random work
Szééép!

Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

kbx
Cak hogy egy kis autó is legyen:
Kicst belekezdtem a Skylineba, a Nismo kerekeket lecseréltem erre az Aoshimára, szerintem sokkal jobb!

Jagi
Bakker! Teljesen kiment a fejembõl. Most már tudom miért volt hiányérzetem...

DJ Skyline
rohatt modelshipgallery...gyorsítótár törlése után semmit nem hozott be,ami a fórum oldalon volt!:\
kukáztam azokat a kommenteket

Glpetyus

Csinálgatnom kéne azt a kúúúrva S-100-ast... :)
Olyan szép,..de már megnézném összerakva is :P

Glpetyus
:DDD

Minden porcikámmal! :DD

MikX
Ezt megnézte vki? Vagy volt már? Múltkor belinkeltem, de úgylátom nem érdekelt senkit, pedíg szerintem nagyon jó!

Glpetyus
Már neki is estél ? :DD