Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Glpetyus
Glpetyus

Kéne venni :-/

DJ Skyline
ezt tegnap láttam én is,jól néz ki!<#eljen>

Glpetyus
omg

Glpetyus

Glpetyus
<#csodalk>

Glpetyus
A fényszórókon nagyon látszik,hogy vastag mûanyag sztem...,a fényezés szép :o

DJ Skyline
csúnya,mert nem tetszik a flip-flop fényezés!😄D
van 1-2 szép flip-flop szín,de ez a lila/zöld nem tetszik

Glpetyus
😄

MikX
De nem csúnya az sem, nem?
Nekem nagyon bejön, fõleg, ha kész lesz!

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

DJ Skyline
a belseje jól néz ki,de a kocsi színe nem tetszik!

MikX
Ezt az AF-on találtam, szerintem kicsit ottvan a fényezés...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

MikX
Sõt,

Glpetyus

:o

Glpetyus
Bocsi :-/

MikX
Hát az tény, hogy el lehett volna intézni békésebben is...

Píísz emberek, píísz...

DJ Skyline
háború<#idiota>

Glpetyus
Én hibám.
Elszállt az agyam,gyakorlatilag ok nélkûl :I

Punker
mi volt itt? 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

MikX
😄

DJ Skyline
azért ilyen pro nem vagyok még,de az ötlet nem rossz!😄

MikX
Az A talán jobb, (de persze csak ha értesz hozzá) kicsit el kellene forgatni/megdönteni 3D ben, vagy forgó gif-et csinálni 😄

MikX
Kösz, ez az új, miért?
A régin nem látwszanak a panelvonalok már, olyan sok festék van rajta 😄

Glpetyus
^.^

Ez vmi kuul... Hány lóerõs egy ilyen gpezet...?

Punker
a quad kasznist néztem én, keress vissza durva videó van róla.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

DJ Skyline
új változások az oldalon (sgmakett)...nagy nehezen de sikerült egy gombot hozzáadni(Fórum),és feltöltöttem petyus 3 makettjét!

geri15
nicez <#wow2> V8 roolz (H)(Y)

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Caby
109ropi. Ennek a nagytesóját? Az melyik? Mert azért ez is elég nagy 😄 4.1 köbcentis moci, 1/8as méretarányhoz.

OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu

Punker
ennek a nagytesóját akartam én venni, amit linkeltem anno, mennyi volt?

kbx
A.

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

Seaweed
nekem tok mind1
Paál
nekem az "A"

DJ Skyline
well csináltam 2 félét

A.
B.

kinek melyik tetszik jobban?😊

nekem az A. jobban tetszik,a B. kicsit csálé lett!😄

Paál
hátööö.... 110k-ért má "rendes" 1:1-es ótót veszek<#vigyor3>

Glpetyus
...segít rajta.. 😄

Pedig az alap nagyon jó! Próbáld meg azt, hogy elhomályosítod.. majd élesíted. Bár nemhiszem hogy..

DJ Skyline
eléggé fostaliga sg logót csináltam...nem tudok a fotosoppal' bûvészkedni!😞

túl pixeles

Glpetyus
Ja,...így oké 😄

DJ Skyline
makettjeit
nem makettjét!😊

És még lövegcsöve is van meg lánctalpa.. meg minden... nem minta savage-nek <#idiota><#eplus2><#vigyor>

Glpetyus
tököm venne makettet 100-é' .o

Ja, de amíg kerítesz valahonnan benzínt.... 😄

DJ Skyline
nem tartom gyerekjátéknak,nekem is van 1/16-os RC Tigris tankom,csak az 25k volt!😊

DJ Skyline
csak az árát olvastam,mást nem!😄D
akkor is sok...109.000-bõl megveszem álmaim makettjeit + hozzá feljavítót,ha kell!😄DD

Glpetyus
hülye ez benzines <#banplz>

Caby
😊 Ezt nem kell tölteni, max az üzemanyagtartályt. Ez robbanómotoros. Akkumulátor csak a távirányítóba és a vevõbe kell, illetve a Rotostartba(kurbli elven mûxik, ezzel röffented be a movit)azok pedig kibírják egy töltéssel 2-3napig bõven. Elektro-motorost soha az életben nem vennék. Pont ezért. "10-15 perc örömért,aztán 4-5 óra töltésért" Bár tudom ez is sok, meg mindenki gyerekjátéknak tartja. Valószínû azért játszanak vele annyian, meg azért rendeznek nemzetközi versenyeket is.

DJ Skyline
109 ezer 10-15 perc örömért,aztán 4-5 óra töltésért?😮
😄D

Caby
109ezer volt, újonnan a Modell&Hobby-ban vettem, de ez volt az uccsó darab<#buck>. Több Savage 25öt nem árulnak, mert kifutó modell volt, majd február vége felé jön a Savage X.

Mennyi volt a gép?