Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

E30 4ever
Valaki tudna segíteni?Lakkozási tanács kellene,vagy ötlet!Egy teljesen matricázott kamionra!Ha valaki tud kérem segítsen!Elõre is köszönöm
!SCANIA!Simply the best! \"Köd elõttem, a többiek utánnam\"
Jósízést, izé, sznóboárdozást.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
Mennyire gondoltál?
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Ha nem ehez, akkor máshoz mindenképp kell...
Akkor kell a Nismo felni??
Na majd az R33! Bár azt nem nagyon akarom átalakítani, meg Midnight Purple-t akarok, azt tudod, hogy olyan festésst hogyan tudok csinálni?
Ja, a másik! Néztem megába a tamyia vaxot, 2500 vagy mennyi, mondom ez kicsit rablás egy ilyen kicsi valamiért, és vettem autóra valót, sztem megteszi az is, kipróbáltam, és simán szép fénye van így is!
Meg Enzo maratásról nincs infód?
OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Bár azért a egy-két helyen nem lett jól lecsiszolva a putty amivel csináltad az idomokat.
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo
Hátúlján picit elcsúszott az RS-R felirat <#vigyor>#vigyor>
E30 4ever
E30 4ever
\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
E30 4ever
A festéstõl légyszi tekintsetek el :D Ecsettel csináltam....
És az Enzoval.

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Megcsináltam a marticázást, de lehet kéne még rá renni! Vélemény?

OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu
E30 4ever
everlast.hu se semmi...van egy email címük és szevasz...semmi visszaigazoló email,semmi telefonszám,semmi...persze adószám,meg cégbírósági bejegyzési szám az kell<#help>#help> meg az adatvédelemrõl is írnak vagy 10 sort...
habár most vették a fáradságot,és írtak valamit a fõoldalra:
Tájékoztatjuk tisztelt Vásárlóinkat, 2005.12.17-étõl azokat a rendeléseket amelyek értéke nem éri el a 20000 Forintot csak abban az esetben tudjuk teljesíteni,amennyiben a vásárló átvállalja az áru szállítási és csomagolási költségeit.(Kb.1450Ft)Megértésüket köszönjük.
tehát nem igazoltam le azt,hogy vállalom a díjakat,azaz rendeljem meg újból!:SS
hétfõn telefon...igaz ezt mondtam 1 hete is,de azt mondták,hogy értesítenek ha megérkezik...
Ezer dolgom van,1 órát nem leszek otthon <#wilting>#wilting>
Megjött már az Seahawk ? :D
mondjuk én mondom akinek itt áll radiátor magasságig 6 makett + 2 doboz figura!:DDD
Hát a csíkokat én úgy csinálom/nám ,hogy készitek vmi sablont,amin egy vékony csík van,azon át ködölném a szint....
De így meg nem fokozatosan halványúl a szélei feléi,úgyhogy a faszom tudja... :I
de kell hozzá feljavító,mert nem elég részletes!mégpedig ez 7-8k + a pósta!:SS
tehát 25k-t félre kell tenni!:S:S:S