Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bár én eddig úgy számolgattam,hogy ugyanott vagyok árban mintha itthon venném meg,sõt néha még egy kicsivel (nem sokkal) olcsóbban is jövök ki)
mért olyan nagy baj az,hogy külföldrõl jön?:O
E30 4ever
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo
Nem gyõztem végigolvsni.
Azért jó csávó ez a gallhun: "még 1 normális modellt nem láttam/kivétel Geronimoé sztem õ itt a legnormálisabb" <#eljen>#eljen><#awink>#awink>
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo
E30 4ever
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
E30 4ever
Az italeri-nek van te az nem az utolsó évjáratú....
arra meg alig talál valamit...
viszont ha xanavi nismo-ra keresek rá akkor íme
skylineok között van 1-2 350z
skyline: nekem bejött az oldal,de nem találom a kocsit
E30 4ever
E30 4ever
Volt egy-két király repcsi...
A Legjobb a Su-27 vécépapíron :D
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"