Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lassan már magamhoz térek, szal el is olvasom õket :D
A Ferrarinak szép fénye van!
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Messerschmitt Bf109G-6 'Hungarian Air Force'
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
tehát itt lehet ezüst az alapozó,majd kimaszkolod amit nem kell lefesteni,és lefújod pirosra
E30 4ever
E30 4ever
Én nem nagyon szeretem azt a fórumot, mert kb 2 hónapja beírtam a Hiroboy motors Skyline topikjába, hogy küldje már el nekem a motortér elemeinek másolatát emilben, erre valami fasz úgy elküldött a picsáb, hogy mekora f'asz vagyok hogy már november óta nem írt oda senki és akkor minek írok bele!? Az volt a mázlija a gyereknek, hogy annyira nem beszélek jól angolul, úgyhogy inkább megalászkodtam, a kérdésemre azóta sem kaptam választ, pedig priviben is megírtam neki a kérésemet!! Úgyhogy azóta nemírogatok oda...
Viszont itt nagyon rendesek az emberek: Escale modell
E30 4ever
E30 4ever
ha jól tudom azért jó az alapozó,mert akkor jobban látszanak az esetleges hibák,mondjuk ha feketére festenéd rögtön...így valami világos színnel,állt. fehér,vagy világos szürke lefújják a végsõ szín elõtt,hogyha van valami hiba,az látszódjon...majd ha minden ok,akkor jöhet a végleges szín...aztán lehet nem így van,majd aki tudja leírja pontosan!:))
amúgy te mit mondasz az alapozózásról? csak akkor kell,ha nem fehér a kasztni,vagy ha gitteltél or csiszoltál,vagy mindig?<#fejvakaras>#fejvakaras>
E30 4ever
Hát ez már nagyon durvás...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
,,magyaroknál 1000 ft pk jön rá,hlj-n meg 780yen ( kb 1600 ft) ,,
tehát magyaroknál 1000 ft postaköltség jön (a játék-makett.hu-nál) hlj-nél meg 780 yen,azaz 1600 Ft<#idiota>#idiota><#nezze>#nezze><#wink>#wink>
E30 4ever
1000+780yen=kb 3500 Ft Bár még így is olcsóbb mint a magyar boltban.
De azért itt nagyobb az elveszés kockázata
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo
<#buck>#buck><#nezze>#nezze>
dehát ízlések és pofonok:))
te nem vágod véletlen a nismo-s dolgot?:P
E30 4ever
E30 4ever

E30 4ever
#34973 -t hsz-t visszavonom most látom hogy van ott egy,,ne"szócska is sry
E30 4ever