Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ejj, gyerekek, 70 üzi?
Azt hittem spam, de láss csondát, meglepõdtem!!
Azt hittem spam, de láss csondát, meglepõdtem!!
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
hugom nézi,õ már amúgy is selejet kiskora óta<#hehe>#hehe><#eplus2>#eplus2><#vigyor1>#vigyor1>
De ari, :D
ilyet összeraknék, pedig nem foglalkozom repülõ makettekkel.
ilyet összeraknék, pedig nem foglalkozom repülõ makettekkel.
nekem nem! <#felkialtas>#felkialtas>Annak kap lattan nekem egy olyan indiai gep jutott az eszembe ami hires legigyozelmet aratott...tom-tom koczkavagyok<#hehe>#hehe>
<#szomoru2>#szomoru2>
tök jó,hogy most mindenkinek az @@v>_:XY@>#@>#&*x*x!44!@ cigány jut az eszébe... <#wilting>#wilting>
tök jó,hogy most mindenkinek az @@v>_:XY@>#@>#&*x*x!44!@ cigány jut az eszébe... <#wilting>#wilting>
indiai 29-es paradeee:
szep a Hasegawa 29-es makettje (72), dea lerx tul szeles rajta...
szep a Hasegawa 29-es makettje (72), dea lerx tul szeles rajta...
nem csak már annyi trendyek' ember jár ide az sg-re,hogy már iskolát lehetne nyitni hogyan legyünk trendyek címmel<#idiota>#idiota>
pl az überláma sg csetes beszólások topikból:
20:03 Orsolyka: lehet Delon madárinfit kapott vagy beijedett Tündétöl:-)))))
<#wilting>#wilting>
pl az überláma sg csetes beszólások topikból:
20:03 Orsolyka: lehet Delon madárinfit kapott vagy beijedett Tündétöl:-)))))
<#wilting>#wilting>
es hogy ontopicok is legyunk:
minoseget nagyon ne nezzetek! ez egy 32-es Revell makett..ami koztudottan elnagyolt, es ronda makett...
minoseget nagyon ne nezzetek! ez egy 32-es Revell makett..ami koztudottan elnagyolt, es ronda makett...
A rózsaszínt meg lehánnyák<#zavart1>#zavart1>
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
ezt nem vágom, hogy veszik hasznát?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"