Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
E30 4ever
De ez megint csak az én furcsa észjárásom szüleménye<#wow1>#wow1>
Szerintem kezd el felcsiszolni kezzel, azzal is le lehet szedni a festeket csak nem 2 perc.
íme
E30 4ever
az a baj,hogy nagyon kicsi a led,és valami "burkot" kéne köré csiálni...
E30 4ever
E30 4ever
E30 4ever
na de ne offoljunk tovább😄
E30 4ever
E30 4ever
"Tájékoztatjuk hogy a megrendelt termék(ek) mintaboltunkban átvehetõk."
zser' !végre
Látom mindenki szépen halad a dolgával. Sky! ZSír a merci!!! rem vagytok most. kicsit unom az info órát..<#gun>#gun>
üdv: mm
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

E30 4ever
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
a srác itt elrontotta,mert a kasztni piros része sötétebb mint a matica
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Szóval én nem szoktam, most azonban kellett mert elég sokmindent átalakítottam, tömítettem. Ezért kellett. De utólag viszagondolva elég lett volna azokra a területekre fújni, nem pedig az egész kasznira.
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo
de ide írjanak mert az RCmodellt már nem olvasom
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
E30 4ever
Lehet, hogy keletje lesz a Square cuccnak. A fúrumon érdeklõdnek utánna szóval ne lepõdj meg ha kapsz pm-et. Gondoltam jobb ha egyenesen téged keresnek így egyszerûbb mindenkinek.
Meló helyett buggy-t szereltem mindkét tenyerem olajos, de megérte. 😄
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.