Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó 5let, kíváncsi vagyok mien lesz...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
rájöttem hogyan fogom megcsinálni a taxi táblát
a képen is látszik,hogy az alja fekete,tehát az nem világít,így azt meglehet formálni tömítõbõl,vagy másból! a tábla másik részét is kiformálom valamibõl,majd ahogy írták a makettinfón ráolvasztok plexit,a felesleget levágom,majd ráragasztom az "alljra",persze elõtte beteszem a ledet,meg lefestem belülrõl sárgára,meg kívülrõl is!:)
íme egy kép,nem a legjobb,de a lényeg látszik!:)

a képen is látszik,hogy az alja fekete,tehát az nem világít,így azt meglehet formálni tömítõbõl,vagy másból! a tábla másik részét is kiformálom valamibõl,majd ahogy írták a makettinfón ráolvasztok plexit,a felesleget levágom,majd ráragasztom az "alljra",persze elõtte beteszem a ledet,meg lefestem belülrõl sárgára,meg kívülrõl is!:)
íme egy kép,nem a legjobb,de a lényeg látszik!:)

Üdv.Ezért igen igen hálás vagyok.
ez eszembe sem jutott,pedig tudom h ott van<#idiota>#idiota>köszi<#wink>#wink><#worship>#worship>
E30 4ever
Hi.ma kibontottan az otot, és lassan nekiállok.
addig a calsonic pihen a polcon

addig a calsonic pihen a polcon
Három boszorkány Swatch órákat néznek. Melyik boszorkány nézi melyik Swatch órát? Three witches watch three swatch watches. Which witch watch which swatch watch?
hy skacok! nincs vkinek egy tamiya mitshubishi 3000 gto összeszerelési útmutatója? bármilyen jó...netrõl vagy bescannelt:P elõre is thx:)

E30 4ever
kedvem támadt építeni egy Daytona Chargert! Igaz az "orr" nélkül!a nagy "ruhaszárító" hátsó szárnyat,meg megtudnám építeni sztirolból!
a kasztni fekete lenne, a csík meg hátul piros,fehér,vagy narancssárga
mint itt
csak az orrt hagynám le róla,az nem tetszik

a kasztni fekete lenne, a csík meg hátul piros,fehér,vagy narancssárga
mint itt
csak az orrt hagynám le róla,az nem tetszik

kigyártja,hol lehet kapni,stb?:D
voltam fabulisban vettem tûs,és tubusos ragasztót...tamiya maszkoló nem volt,sztirol sem amilyet szerettem volna...majd elmegyek a SASba
megnéztem az 1/48-as hasegawa magyar messzert,modta a srác,hogy 8200 az alap messzer,és ez a magyar messzer limitált széria,amibõl kb gyártanak 1000-et...
voltam fabulisban vettem tûs,és tubusos ragasztót...tamiya maszkoló nem volt,sztirol sem amilyet szerettem volna...majd elmegyek a SASba
megnéztem az 1/48-as hasegawa magyar messzert,modta a srác,hogy 8200 az alap messzer,és ez a magyar messzer limitált széria,amibõl kb gyártanak 1000-et...
<#worship>#worship>egyik kedvenc
hali...nem tudjátok létezik Dodge Charger makett? azt tudom,hogy van F&F Charger,de nekem a "sima" kéne!
görgess le a lap aljára,majd írd be,hogy alapoz,aztán Mehet!
nem kell sokat visszaolvani,a #35000 kommenttõl olvasgasd...
nem kell sokat visszaolvani,a #35000 kommenttõl olvasgasd...
a celicára ugye nem kell majd alapozó,még sosem használtam!Fehérre lesz lefújva az alap szine meg gondolom szürke vagy fehér
Nem tudom, megézegettem a címeket, de egyik sem utal rá, de emléxem, hogy valamelyik MM-ben volt egy csikk errõl!
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
De ha ne lenyeg az atlatszosag akkor Gunze Strong putty vagy barmilyen mas ketkomponensu "gyurmazos" tomitoanyag (pl haztartasi Henkel tomito (kek-feher maggal)) meg felel a celra...kigyurmazza az ember a format nagyjabol aztan nekiesik reszelovel, meg csiszolopapirral....ennyi. Nem egy hidenagy dolog szvsz.
A plexit nem értem ,én 0,2 fóliát használok.Ha megcsinálod a Taxi jelzõ tömör formáját és elküldöd a többit meg tudom oldani
Valamelyik Nyiregyi makett boltban lehet tamiya spray-t kapni.Vagy egyáltalán vmilyen spry-t beszerezni?
én nem értem ezt a dolgot...írta egy srác a makettinfón,hogy
"Szeirntem ezt úgy a legegyszerûbb megcsinálni, hogy fából kifaragod/csiszolod a formát, mikor tök jó és sima akkor plexilapot felmelegítesz és ráhúzod."
na,de hogy szedem ki belõle a fát,ha ráhúzom a plexit?<#idiota>#idiota>
"Szeirntem ezt úgy a legegyszerûbb megcsinálni, hogy fából kifaragod/csiszolod a formát, mikor tök jó és sima akkor plexilapot felmelegítesz és ráhúzod."
na,de hogy szedem ki belõle a fát,ha ráhúzom a plexit?<#idiota>#idiota>
Makettinfón olvastam a Taxi szabadjelzõ problémádat,ha stirolból kicsiszolod a formát vaakummal meglehetne csinálni.Ha raksz bele LED-et még világít is.
Arra is gondoltam, de nem tom ,hogy egy Matt fekete joban állna-e?
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
áhh...rendeltem új kasztnit,meg alkatrészeket...a régibõl már nem lesz makett...megy a levesbe
Sikerült már lemaratni a modellt?
Üdv mindenkinek<#wave>#wave>.Sok sikert!A matrica feszítõvel vigyázz mert a Hasegawa matrica nem mindegyiket szereti!