Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(amugy asszem ezt mar vagy feleve beraktam 1x)
Ittvannak a képek a felnirõl, így maradjon, vagy fessem le más színûre?

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Jaja valamelyik kell, ha jo csaj van a háznál akkor idö kérdése és meglesz a kocsi is, ha meg egy Sky vagy egy Supra parkol lent akor meg a csaj se fog hiányozni :)))
Viszont én pl nem tudtam rola hogy a honban van Sky... nagyon nem hallotam rola.
TéDéIi Inszájd :D diesel power semmi más :)
Mondjuk én bírom a japcsi, de legfõképp a Kínai kaját!!
Beszélni mondjuk nem nagyon tudok Jaánul, csak kb 3 szót :D
Nade mind1, megyek, majd csak megértenek vhogy...
Na szal Skyline-ból csak átépítve lehet találni balkormányost, egykét arabnál láttam...
És venni is simán lehet itthon is, megkapja a forgalmit is, van is M.O-gon, de nem sokról tudok, talán 1-2...
Az egyetlen ok amiért nem nagyon elterjedt, az, hogy az alkatrészellátás nem a legjobb, Japóktól kell hozni az alkatrészt, meg ugye sok mindenkit zavar a jobbkormány...
Meg a németeknél van pár csak azok tényleg eléggé szét vannak hajtva, vagy onnan, de leginkább angliából lehetne behozni jobbakat, ott nagyobb a választék :D
jo éjt
szioka
<#wave>#wave>
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
ezekért az autokért és a japo csajokért meg tudnám szokni azt a rohadt riszt :DDD
amugy ha jol tom az uj skyline.oknál is ugy müködött mintt pl a porsche Cayeneknél hogy azt rakatsz bele amit akarsz, ergo a bal és jobb kormány közötti cserét is simán el töm képzelni
De ez vicc, egy Ikarus azért habgosabb az érdi emelkedõn fõlfelé, lefelé meg pláne! Egy kb 300 lóerõs autó túl erõs nekik, amikor egy RS4-es audi 400 ló körül van!! Hol van itt a logika??

:PP