Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Nagy teljesítményhez muszály a nagy benzinpumpa 😄
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A kék mûanyag gyûrûket kell még a csõvekre ragasztani, meg a direktszûrõt beragasztani...
aksit, meg néhénykütyüt raktam a csomtartóba😊
Már csak a bukócsövet kell veragasztani, és kész a belseje!
E30 4ever
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
de még meg sincs a makett,ez csak egy terv
nem figyelsz.
jol mondod, hogy ebben a két fõ dologban különbözik a széria chargertöl, DE a srác azt irta, hogy az orrkúpot NEM rakja fel. rgo, ha én zsüri tag lennék egy makett versenyen, és meglátnám azt a hibrid dodge, esélye nem lenne semmi dijra. de ha neki igy teccik, akko csinálja meg a polcára. szvsz
Mert ahogy elnézem a csatlakozóját se nem Tamiya típusú se nem Aoshima. Szóval nem lesz egyszerû felrakni egy makettre sem.
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo
Három boszorkány Swatch órákat néznek. Melyik boszorkány nézi melyik Swatch órát? Three witches watch three swatch watches. Which witch watch which swatch watch?
nem egy leányálom ez a seahawk...illesztési problémák vannak,akkor sorjás is,a belsejét nem lehet beletenni,mert akkor nem illeszkedik össze a géptest,még nem tudom hogy fogom belegyömöszölni...mondjuk 3800ft-ért nem is vártam sokat,de reménykedtem benne,hogy legalább normálisan összelehet rakni,de látom nem...
http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!