Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
E30 4ever
egy kis parkoló! én is sok diorámán gondolkozom,csak hely kéne hozzá...
E30 4ever
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
E30 4ever
Nem bonyolult! Egy aranyos nõci ül a boltban, biztos segíteni fog!!
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
március 9-edikén adtam le modellvolt.hu-nak a rendelésemet,és azt írták 2 munkanapon belül értesítenek a postázás idõpontjáról... ma van az a bizonyos második munkanap,és semmi nem jött,de sztem nem is fog... szerintetek mit csináljak? adjam le 16-án újra a rendelésemet vagy szóljak rájuk most?<#fejvakaras>#fejvakaras>
E30 4ever
Apex
Asamoto
[/img]
Ez jól hangzik<#vigyor>#vigyor>
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Én is megrendeltem az Apexest. Ha majd elkészül az is akkor majd rávszem Robit hogy legyen a 2-bõl cikk a PM-ben. De aztán ha lassan készül akkor lehet hogy csak a tiéd lesz benne <#wink>#wink>
Figyu, már nem emlékszem hogy hogy van ennek a belseje? Sima utcai van hozzá, hátsó ülés meg minden. És azt kell szétvágni, csak a hátuljába kell betoldani?
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo
Az 5szög alakú valami sztem pl a tankjelzõ érzékelõje is lehet...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Ok, viccet féretéve; elõtte az a 5szög alakû valami mi lehet??
De te tudod mit csináltál!
Ráfoghytod, hog yegy fagyiadagolót csinltál bele, ami közvetlenül fecskendez a vezetõhöz 😄
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Akkor egy kis referencia, ami alapján csináltam a "pumpát"(ha az??).

Az igazán jó megoldás a széles gumi kis facsavarokkal telerakva. Az tuti tapadás. Amúgy ment mint a meszes. 15-én szerintem egy hosszabb nyomulás vár rá. 😄
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
http://www.sg.hu/galeria.php?guid=1063607079&status=galeria&galeria=RC
Ma este készítettem mikor kimentem egy kicsit ökörködni a buggy-val. 😊