Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ RUSH99
aztarohadt!!!!!!!!!!!<#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1><#wow2><#wow2><#wow2> asszem egyszerre szerlmes lettem és pajzán gondolatok fogalmazódtam meg bennem az én e30-asommal szemben<#idiota> <:nemfélreérteni> ez nagyon üt

E30 4ever

DJ Skyline
én is szeretnék majd egy kis diorámát a ledes autóknak (bár még a holdba' vannak),hogy a sok kábel ami kijön az autóból ne legyen annyira illúzióromboló!😊)
egy kis parkoló! én is sok diorámán gondolkozom,csak hely kéne hozzá...

DJ RUSH99
<#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1><#eljen><#wow2>

E30 4ever

DJ Skyline
ez az alváz sem kispályás...

Irigylem azokat akiknek van annyi idejük makettezni ,hogy minden fázis után kis diorámát állítanak be és fotóznak.
Seaweed
Azon en is gondolkoztam hogy mi akar lenni...de inkabb nem szolok be..nem az en asztalom 😛
DJ Skyline
hi!
nem semmi,vannak ám ötletei a srácnak!

Üdv!<#wave>Napokban KBX-el elemeztük a csávó mentális képességeit.Fõleg a csillagszoros garázs mini diorama beállítos képet.
DJ Skyline
érdekes! e30 ötvözve a c-class dtm-el! az autó eleje engem leginkább egy hókotróra emlékeztet,de szerintem annyira nem rossz! íme

kbx
Eléggé<#vigyor>

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

kemszi2
no fene még mindig beszerzés alatt van a celciám...biztos akkor jön meg mikor nem lszek itthon 1 hétig😞
Jagi
😄DD

ChevyG work
mennyire?<#nevetes1>

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

Jagi
rendes 😊

ChevyG work
és milyen az a nõci?<#finom>

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

DJ RUSH99
psszt<#guluszem1><#banplz><#idiota><#idiota>

E30 4ever

te ugye gregbenz vagy?😄D

DJ RUSH99
hát jó lenne,ha meglennének a festékek mire a bmw ideér... még így is,hogy kb 1 hónapja várom és semmi nyoma<#confused><#rinya>

E30 4ever

kbx
Telefon - felemel - felhív - megbeszél, mi a f'sz van!!
Nem bonyolult! Egy aranyos nõci ül a boltban, biztos segíteni fog!!

DJ RUSH99
hy all! lenne egy kérdésem...
március 9-edikén adtam le modellvolt.hu-nak a rendelésemet,és azt írták 2 munkanapon belül értesítenek a postázás idõpontjáról... ma van az a bizonyos második munkanap,és semmi nem jött,de sztem nem is fog... szerintetek mit csináljak? adjam le 16-án újra a rendelésemet vagy szóljak rájuk most?<#fejvakaras>

E30 4ever

kbx
Megnéztem, van hozzá sportülés és kormány is!!<#hawaii>

kbx
Ez elég jónak tûnik, ellenben az enyémmel amirõl találtam egy képet az Aoshima honlapján és azt hittem sírva fakadok!
Apex

Asamoto
[/img]

kbx
Igen, sima utcai belõvel van, az enyémben még sportülés meg sportkormány sem volt, de az apexesben asszem van... Sõt, még meg is kell ültetni, fõleg a hátulját, mert elég magas!
Ez jól hangzik<#vigyor>

Random_
Elektromos és 26500-at forog. 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

geronimo77
Király! Gratula,
Én is megrendeltem az Apexest. Ha majd elkészül az is akkor majd rávszem Robit hogy legyen a 2-bõl cikk a PM-ben. De aztán ha lassan készül akkor lehet hogy csak a tiéd lesz benne <#wink>
Figyu, már nem emlékszem hogy hogy van ennek a belseje? Sima utcai van hozzá, hátsó ülés meg minden. És azt kell szétvágni, csak a hátuljába kell betoldani?

Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo

kbx
Szakét vaze, azért lehet vele kilencsel elõre autózni😄D Szürcsölöd mint Schumacher a vizet az F1-es autóban😄

kbx
Lehet, ezt már soha nem fogjuk megtudni...😞

MikX
:SADSADAS

Az 5szög alakú valami sztem pl a tankjelzõ érzékelõje is lehet...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Seaweed
Nah jo! Lebuktattal... <#mf2><#vigyor3>
kemszi2
az elõzõre visszatérve szerintem.az adagolja a pálinkát
kbx
Vald be, hogy nem ismered az ékezetes betüket, nem szégyen az<#crazya><#papakacsint>

kbx
Fagyiadagoló!? Ilyen hülyeséget ki halott még!? Az egy szamovár japó módra<#idiota>

Ok, viccet féretéve; elõtte az a 5szög alakû valami mi lehet??

Glpetyus
szép darab

Seaweed
psssz nincs ekezet a billenytuzeten <#mf2> de ez titok...volt..aztan lett olyan billentyuzet amin mar van..de en maradtam a regi <#gonosz1>
kemszi2
<#wow1><#vigyor>
MikX
Annak kéne lennie 😄
De te tudod mit csináltál!
Ráfoghytod, hog yegy fagyiadagolót csinltál bele, ami közvetlenül fecskendez a vezetõhöz 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

kbx
LOL! Az ékezet is triviális!😛PPP<#vigyor3><#hehe>

kbx
ÕÕÕÕÕ
Akkor egy kis referencia, ami alapján csináltam a "pumpát"(ha az??).

MikX
LOOL 😄

DJ Skyline
<#hawaii>

DJ Skyline
csöppet havas lett!😄

Glpetyus
😊))

Ez benzines ugye?
Mennyit forog ?
Vagy 20 ezret gondolom 😊

Random_
Hát a kerekek nem erre lettek kitalálva, de lusta voltam feltenni a szélesebb tüskés kerekeket. 😊

Az igazán jó megoldás a széles gumi kis facsavarokkal telerakva. Az tuti tapadás. Amúgy ment mint a meszes. 15-én szerintem egy hosszabb nyomulás vár rá. 😄

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Glpetyus
<#gonosz1>

Bírja rendesen ?

Random_
Nézétek meg a galériám pár képét:
http://www.sg.hu/galeria.php?guid=1063607079&status=galeria&galeria=RC

Ma este készítettem mikor kimentem egy kicsit ökörködni a buggy-val. 😊

Glpetyus
<#alien>

Seaweed
mikroboss <#gonosz1>
Glpetyus
boss <#gonosz1>

Glpetyus
:SDA:

Seaweed
<#gonosz1>