Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy nem vágom mit csinál pontosan... átviszi a fémet a mûanyagra vagy mi az isten?<#bdead>#bdead>
E30 4ever
Na ha így tudnék, akkor olyan skylineom lenne most... 😄
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
az oldalafalon még meg kell festenem majd a kilincset😊

E30 4ever
ezt így ahogy van akarom megcsinálni!
E30 4ever
és itt egy nagyon durva darab<#guluszem1>#guluszem1>

E30 4ever
E30 4ever
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
de nincsen nekem matt lakkom<#nemtudom>#nemtudom>
de ennyi fénye igazából is van a bõrnek... nem?<#fejvakaras>#fejvakaras>
E30 4ever
http://www.teszvesz.hu/show_item.php?item=92459811
festegetem az üléseket... szenvedek vele mint a barom! feketére vajjal festeni nagyon fos! mindig kiüt vhol a fekete<#falbav>#falbav>még ez sem végleges

E30 4ever

Nemtom, felénk lapra rajzolnak a gyerekek, de nálatok béemwére...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

ilyen hulladék autókkal nem foglalkozom:S:S:S
😄😄😄😄😄😄😄:
(ezért még indiába is elmennék h lemoshassam<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>)
E30 4ever
az a szép ezüst szín alig látszik már :p

E30 4ever