Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
E30 4ever
Mert elmennék rá szívesen...
Nem is értem ,hogy miért ilyen távol tartották...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
nekem se sokkal több, csak nekem hozzá se kell nyúlni a sajátunkhoz. Polírozza a rozsda azt eleget:D
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
E30 4ever

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
amúgy nem rosszak,thx
Szegedi Tuning autó kiállítás pár képe. Majd ha lesz idõm feltöltöm mind a 600 képet. De most vidót grebbelek róluk :)
uhh
ez se semmmi
Chevi
Legszebb festés
Ez nem lenne nagy dobás
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo
Van rá hivatalos nemzetközi postacsekk. Úgyanúgy az összegtõl függ hogy mennyit fizetsz.
más:
most ezt tervezem nissan helyett (mert még mindig nincs raktáron,festékrendelést meg le kén már adnom:S) csak nemtom milyen színû legyen...
olyan szép metábordó festéket nem találtam modellbolt.hu-n szal helyette feketére v fehérre gondoltam... sztetek milyen szín állna jól neki? vagy ha tud vmelyikõtök metálbordó színt nekem az is jó:P

E30 4ever
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
E30 4ever
persze... endzsöl ájsz,mi?:D:D:D:D<#idiota>#idiota>
E30 4ever
sõt az lenne a legjobb,ha így is tudna világítani:D

belekezdtem a bimmerbe, lefestettem azt a panelt az elején<#idiota>#idiota>meg eltávolítottam gumikról a sorját,meg a kasztni hátuljáról
egyenlõre ennyi mert várom LED-eket.. addig nem csinálhatok többet
E30 4ever
SAS
Replica
HO-KI
ezeket a helyeket alapból kizártam:
Fabulis
Kolosy téri bolt
Modell & Hobby
Tescot ajánlottak még,de oda nincs kedvem elmenni,Pest másik oldala majdnem,Lurdy is a világ másik oldalán van
TéDéIi Inszájd :D diesel power semmi más :)

A Western Union még jó dolog de ott 2000 Ft a minimum költség.
1/24-ben én nem tervezek Trans Am-ot.
Most találtam kint egy Aston Martin Le Man's játékszert.Gondolkodom egy átépítéses átfaragásos kihozatalon.<#eplus2>#eplus2>
De néhány országba lehet postán is pénzt küldeni mint itthon postai csekken. Pl Németbe. Az olcsóbb.
E30 4ever
Viszont ha haverod szamlajara akarsz utalni vagy befizetni hogy o rendeljen neked akkor a legegyszerubb az hogy elballagsz egy olyan bankba ahol a haverod a szamlajat/kartyajat "tartja", es ott fizeted be..igy minden extra koltseget megsporolhatsz!!! (lustasag=fizess, nem lusta=meguszhatod "occson" <#gonosz1>#gonosz1>)
E30 4ever
E30 4ever
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
-jónapot beszeretném fizetni a számlát
-rendben elõtte 3000ft befizetési díj
<#idiota>#idiota>
szal akkor ez mégsem ugyanolyan mint a hlj<#idiota>#idiota>szóval innen asszem nem lesz prelude-om<#zavart2>#zavart2>
E30 4ever
sajnos nem alapoztam, mert elfoygott, igy az kimaradt... :S
3 réteg szin, 2 réteg lakk
TéDéIi Inszájd :D diesel power semmi más :)
E30 4ever