Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
brutál!<#eljen> jó lesz

MikX
Hmmm...
Miért a Suzuki nem az a JWRC-ben?

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Punker
magyarul az itteni rabszolgák csinálják az alja melót.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Glpetyus
vágom-vágom :o)

Japán tulajdon ,japán tervezés,angliában van a fejlesztõ részleg(most ott van náluk az SX4 WRC) és itthon "csak" üzemeltetik az autókat.
Glpetyus

Na így már értem,thx :)

Glpetyus
Az azért nem ugyanaz.Azok élvonalbeli csapatok. De ez a team nem talált itthon megfelelõ tehetséget,vagy mi ?
Ezt nem értem. Meg ha jársz ki futamokra,hát nem sok külföldit látni magyar rendszámú kocsival menni.

kbx
Japán Subarut, amin Angol rendszám van!! Így helyes:P

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

MikX
Hmm... ez alapján miért Grönholm vezeti a Japán Subarut, meg Scumacher az Olasz Ferrarit??!?

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

DJ RUSH99
má nem is szokok<#idiota><#idiota><#idiota>

E30 4ever

A fotó méretéért bocsi!!
Sziasztok!A dolog úgy néz ki hogy magyarországra van bejelentve(Esztergomba)a Suzuki gyári rallye csapata ezért az autó hivatalosan magyar jármû!A vicc hogy tavaly amikor a kép készült a Swifteket angliában készitették fel és magyarországon csak az Ignisek voltak
Glpetyus
Egyébként mért egy svéd faszi vezeti a magyar verdát ? <#confused>

kbx
Ja, én is EU-sra tippeltem volna, azok azok kb JD-nél jöttek be...

Glpetyus
Az matrica,te butus :o)

Punker
érdekes, elméletileg hamarabb lett eu-s tábla mint ez a járgáyn nem? mondjuk látszik hogy nem hivatalos van rajta hanem valami homemade :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Glpetyus
Jagi,várom a képeket.. :P

Glpetyus
Mért kapna,ez 1024-es :)

Nem magadból indúlj ki greg ecsém',aki 2048x736478-as képeket szok' berakni <#idiota>

Glpetyus
Szép a szine :)

DJ RUSH99
ezért fox kapni<#idiota>

E30 4ever

Így!
DJ RUSH99
hy all! én is haladtam picit! lefestettem hátsó ülést! elsõ réteg van még csak rajta,sztem ahhoz képest szép lett! holnap jön be második réteg<#wink>

E30 4ever

flamerPUG
köszi, igyekszik az ember :P

TéDéIi Inszájd :D diesel power semmi más :)

kbx
Komoly!! Fasza lesz!<#eljen>

kbx
Júj de ismerõs, mintha állna egy ilyen a vitrinemben;)
Látom téged sem vett rá a lélek, hogy lefesdd az elsõ és hátsó krómozott alkatrászeket:))

flamerPUG
Haladtam egy keveset a Forddal, beraktam az elsö lámpákat, igen komoly fényereje lett, mintha xenon lenne benne :)

Glpetyus
köfi :)

Jagi
hazamegyek rakok :)

Glpetyus
még képt !

Jagi
Egyszerû... nemtom<#nemtudom>

Punker
1 pici "kötekedõ" kérdés, hogy lehet rajta régi tipusú rendszámtábla? :)

Jagi
Matt fekete... (fav)

Glpetyus
<#guluszem1><#guluszem1><#worship>

flamerPUG
nagyon szép felnik vannak alatta, azt hittem valami Fujimi kreácio ez, hasonlóakat adnak ki, stylusban hasonlóakat.

Jagi
Amit kaptam hozzá. Akkor mág nem moddoltam, de nem is volt 1 év, mígy összeraktam :)))

flamerPUG
sorry, a hülye kérdésemért, a galériádban benne is van a kocsi :P
Milyen felnik vannak alatta?

DJ RUSH99

E30 4ever

flamerPUG
szép kerekek vannak alatta, Tied?

Jagi
Nem nagyon szoktam, (képet dobni) most is csak azért, hogy ne maradjak ki a sorból. :)
amíg nem lesznek újak addig ez.
bár régebbi, de még mindig a kedvencem:

kemszi2
ez jóóó!
Köszi és igen fotómaratás.Kicsit belejavítottam az eredetibe itt-ott mert tele volt a modell hibával.

flamerPUG
uram, még mindig le a kalappal <#wow1><#eljen><#vigyor3>

kbx
Hi,Széééép!!!!<#eljen> A kerekek maratottak??

Jagi
véercsé!<#eljen> :D

Üdv, az elsõ Swiftem.
Jagi
Ez kész...:D <#eljen>

DJ RUSH99
nah sikerült befejeznem egy ülést és lefestettem másik oldalpanelt+a másikon kifestettem kilincset

E30 4ever

kemszi2
a Celica alváza lassan kész.Már csak a fékeket kéne lefesteni.Egész jó lesz.Amúgy a ez a kaszni is megkapta a gyöngyház fehér tamiyat.
DJ RUSH99
nm,én csak közvetítõ vok<#wink><#idiota>

E30 4ever

De,nem tetszett neki az 1/43!!!!! modell alakja és formája ezért (szerintem cinnel) felpakolta majd visszareszelte.Majd miután legyártotta szinte az összes alkatrészt büszke a munkájára.(teljesen jogossan!!!)
Neked is köszi,két olyan technológia volt benne amire nem is gondoltam!