69149
98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • m1garand
    Kis segítség, mielőtt belefutnál valamibe:
    http://www.armorama.com/modules.php?op=modload&name=Reviews&file=index&req=showcontent&id=5621
    Érdemes a hozzászólásokat is átolvasni!
  • bgabor
    Privi ment.
  • m1garand
    Azok annyit érnek, persze a kereskedők jóval többért adják.
    Igen, McFrost hozzászólását erősítettem meg az ezressel.
    De meglepődnél a többiek által belinkelt makettek mennyibe kerülnek mire elkészülnek. Azokat is adogasd össze. És köss beléjük!
    Amúgy aki dolgozik annak fizetnek!
    Sajnos az olcsó makettek nem teszik olcsóvá a makettezést. És nem a legdrágább makettet kell megvenni, hanem a legszarabbat nem szabad megvenni.
  • bgabor
    Rendben.
  • Freeda Krueger
    A párducról,privátban ,hogy ne terheljük a forumot...
  • bgabor
    Te kezdted azzal hogy te egy ezrest se adnál a háromért. Ezek után talán ne engem vádoljál hangulatkeltéssel.

Van igény elérhető árú makettekre is? Igen, van. Lehet hogy te megengedheted magadnak a Tamiyát húszezerért, el is hiszem látva a többszázezer forintos gépedet amivel az aláírásodban hivalkodsz, de nem mindenki engedheti meg magának a legdrágábbat. Ez van.
  • m1garand
    Akkor muti képet, hogyan sikerültek!

Az Italeri nem én miattam igénytelen, hanem mert erre is van "igény". A jó minőségű kit-ei azok árban is a többi gyártóhoz igazodnak.
    Hozzászólásod abszolút hozzánemértésedről tanúskodik.
    Te sose állod meg, hogyne szíts vitát?
  • McFrost
    Már lefaragtam belőle, ez csak amolyan kiinduló alap volt.
    Általában ebayen vásárolok.
  • bgabor
    Én Italerit szoktam venni többnyire, különösebb gondom sosem volt velük. Nem szoktak lenni illesztési hibáik meg ilyesmi. Persze akinek sznobériából csak a Tamiya meg hasonlók felelnek meg, azzal nem lehet mit kezdeni.
  • bgabor
    Hogyne, melyikről? Mindháromról? Az se gond. :D
  • m1garand
    Szép lett, csak mintha magas lenne.
  • m1garand
    Én se adnék érte egy ezrest se! Inkább jobb kit-et többért, a rossz makett csak az ember kedvét szegi. Honnan vettél legutóbb?
  • Freeda Krueger
    Képeket tudnál esetleg rakni/küldeni?
  • McFrost
    Közben elkezdtem faragni a kilométer követ:
  • McFrost
    Abrams - 8-9000 Ft
    Panther - 3-4000 Ft
    Marder - 4-5000 Ft
    Ha ebben állod a postát, akkor kelendőbb. Én Ebayen hasonlítok mindig árakat. Legutóbb 4000-ért vettem vadiúj Tristár Marder III-at: MArder
    Ennek függvényében az Italeri 100 Ft-t sem ér pl.Ha egyben kínálod mondjuk 15.000-ért postával együtt, lehet elkel előbb.
  • bgabor
    Köszi!
  • Glpetyus
    Szerintem sok lett a koszolás,ráadásnak olyan helyeken sáros/poros? ahol amúgy csak akkor lenne,ha elmerülne a sárban.
    A kevesebb néha több,szerintem vissza kéne mosni,és elölről kezdeni.

• Glpetyus
    4-5 ezer ft.
    Ha gyorsan el akarod adni,akkor -1000.
    Esetleg az abrams egy ezressel több mint a másik kettő.
  • bgabor
    Persze nyilván átböngészem a nevezett topikot hogy mi mennyiért megy.
  • bgabor
    Köszönöm, megnézem, bár azt még mindig nem tudom mennyit kérjek értük. :D
  • m1garand
    Makettinfo.hu cserebere topikban tudod eladni.
  • bgabor
    Srácok, eladnám néhány makettemet, mondjuk Vaterán, de lövésem sincs mennyit kérhetek értük. Adjatok már tanácsot ha tudtok, plíz.

- Italeri 1:35 M1A2 Abrams no 6390
    - Italeri 1:35 Panther Ausf A no 270
    - Italeri 1:35 Marder 3 no 6210

Az Abrams totál bontatlan, a Panthernek és a Mardernek még a kereteken lefújtam a lánctalpait festékszóróval világosbarna színre(keretről nem vettem le őket). Tehát gyakorlatilag ezek is érintetlenek. Képeket is csináltam róluk.

Csakhát még sosem adtam el makettemet, így lövésem sincs semmiről. Ha valakinek volna ötlete, tanácsa, ne tartsa vissza.
  • McFrost
    A kép csal, nem tudok fotózni sajnos:(
    Valóságban rikít a fehér feje.
  • Marci7
    Továbbra is szép, de az arca kissé sápadt és sárgás lett. Vagy csak a fotón tűnik így?
  • McFrost
    Egyik szereplő a célegyenesbe ért, Bocskain van még festeni való, de a színe annak is kész van.
  • lackoka25
  • lackoka25
    h3.googleusercontent.com/-XumC8dRev0A/U3IppZ8HTII/AAAAAAAAC2c/Rx1wb5wfK2A/s2500/015.JPG[/IMG]

Köszi Sándor a linket le is töltöttem:)
    Próbáltam még kis pigmentekkel eltakarni a rikító részeket rem sikerült és befejeztem a katit!
  • m1garand
    A függőleges tiszta felületre egy csíkos lefolyást kéne vinni ott nemigen maradt meg a por.
    48, 58-ik oldalon van a panzer grey felülethez tippek, de mehet 46. oldalon a rozsda, a motorhoz 45. oldalon mehet egy kis olaj. De ezeket nagyon kis méretben csináld mert ez a PZ I nagyon kicsi. Van még a 48. oldalon az a világos agyag szín.
    ak-interactive-catalogue-2013.pdf
  • Glpetyus
    Hát ahhoz képest meg k. jó.
  • McFrost
    Ezek a készletek fejei.
  • Glpetyus
    milyen figurák ezek? gyári fejek,vagy hornet?
  • Glpetyus
    Sziasztok!
    Elkészült a Firefly,de basszus,egy normális képet nem tudtam készíteni róla!
    Régen fotóztam makettet,kék háttér elött,rendesen megvilágítva,egy sokkal gyengébb géppel a mostaninál,és elég vállalható képeket is tudtam lőni.
    De most... hát lehet megint beruházok egy kék kartonra,meg belövök valami plusz világítást,mert így az erkélyen olyan förtelmes képeket lőttem,hogy azokat fel nem rakom ide.
    közben már dolgozok a következő projekten :)
  • lackoka25
    A járművel még nem foglalkoztam csak a figura miatt raktam be!
  • McFrost
    Könyörgöm! A rikítóan tiszta részeket koszold már át!
    Figura elsőre összességében nem rosz.
  • lackoka25
    raktam rá city dirt nevű mig pigmentet kicsit szürkiteni porolni de lehet kevés lett rá nem igazán tudom milyen szin kellene rá!
  • m1garand
    Kis pigment por? A nadrágján próbálgasd.
  • lackoka25
    Ezek a nácik adnak magukra :)de még nem teljes a kép valahogy koszolni kéne kicsit az egyenruhát!
  • m1garand
    Aha, jó csak túl tiszta a csávó ehhez a tankhoz, de jól mutat. Ahogy szokták mondani a szeme sem áll jól :). De jól sikerült, lesz ez még jobb is. Gratula!
  • lackoka25

talán itt jobban látni
  • lackoka25

Az én figurám ilyen egyenlőre! gégemikrofon pisztolytáska hiányzik egyenlőre! Büszke panzer officer :)