Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem nem igazán tetszett, amit a videóban láttam, elég összecsapott munkának tûnik... (átgondolatlan kopások, pigmenthegyek, stb.)
makett.tk
Ezt az fix 50mm-eset ki szeretném majd próbálni, már olvastam a makett.org-on is, hogy jó, és tényleg nem vészes az ára.
Köszi a segítséget! :)
Az állvány a fotós legjobb haverja! :)
Szerintem ezzel a géppel felmehettél volna akár 800-ig is.
Ajánlom a fix 50-es lencsét (nem drága , 1:8 a fényereje!!)
Nekem nagyon bejött.
csak így tovább! <#worship>#worship>
Ennek is lockolt már a bootloadere?
Stultus, ha fentebb tekerem akkor sötétebb is lesz a kép, ugye? Így rémlik, és fénybõl sajnos nem volt valami sok... (vakuval fotózni meg nem szeretek, bár tavaly bevált ugyanitt) Szóval kicsit magasabb ISO-t kellett használni hogy rövid záridõvel tudjak fotózni (így is kicsit bemozdult néhány kép), ez látszik is, de most ez van... :) Legközelebb lehet viszek állványt is, vasárnap reggel általában lehet nyugodtan fotózni...
Köszönöm a tanácsot!
Én is ilyet kaptam, csak arany színû a Bolyais logó. :) Meg egy 72-es Italeri Bf 110-et, sajnos pozitív panelvonalas, így még nem tudom, mi lesz a sorsa.
Én ezt kaptam:

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
A többi kép amit láttam túl kicsik. :)
makett.tk
<#taps>#taps>
Itt vannak az ígért képeim:
Bolyai 2013
Ne haragudjatok, nem lettek túl jók a képek: remegett is a kezem, a fény is változó volt, stb... A színek nem az igaziak, szerkeszteni meg most se idõm, se kedvem... :) Majd egy párat megcsinálok, a kedvenceim közül.
Sanyi, köszönöm szépen! :)
Hamarosan én is feltöltök pár képet.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Marcinak gratu a Zéróért!
https://www.facebook.com/pages/Bolyai-Makett-Klub-Egyesület
makett.tk
makett.tk
mást is megmozgat a téma(engem is érdekelne,de kivárom hátha)
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
talán ki lehet fogni...
vagy
itten
Szerintem csak hatalmas mázlival lehet hozzájutni :(
Vagy kiadja a HobbyBoss/Trumpeter :)
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
lehet elkezdem a második tankomat.
nem tudjátok hogy amerikai m103-as tank van e makettben? nem találtam sehol:S
!Forza Ferrari!
Azért milyen illúzió romboló, hogy a tank oldalán a 20-30as páncél lemezeket vékonyabb varrattal tették össze, mint felette azt a kapaszkodót...
Köszi Marci leírtam.
Ezt Pánczél Matyi írta az org-on:
"A hengerelt felület kialakítása a következõen készült (fröccsöntött alapanyagról beszélünk):
1., maró anyaggal (itt etil-acetáttal) jól bekened a felületet, kb. 2 ncm-t.
2., egy kör keresztmetszetû, fa fogvájóval "behengergeted" a felületet.
3., megvárod, amíg megszárad a felület, majd megcsiszolod 500-600-as csiszolópapírral.
4., újra átkened a felületet etil acetáttal."
Bolyaira szerintem én is megyek.
Bolyaira megyek.
Marci érdekel! Kécci írd le megint.Surfacer nincs kéznél jelenleg, azért maradt a paszta de szerintem jó lett. Majd festés után jobban látszik.
Kösz a képeket! Tudtam hogy számíthatok rád :)
!Forza Ferrari!
http://the.shadock.free.fr/sherman_minutia/
makett.tk
http://m1garand1978.minus.com/uploads
makett.tk
http://the.shadock.free.fr/sherman_minutia/manufacturer/m4_105mm/m4_105mm.html
makett.tk