Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Volt már, de a többi képet sajnos nem találom!

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
E30 4ever
Én kb 15 autot raktam össze és két hajót, de az utolsó két NASCAR autóra mondom azt hogy megfelelõ a minõsége. De még ezeken is rengeteg hiba van. Egyszerûen nem tudok pár dolgot szépen megcsinálni.
Downhill!!
Csak idõ kérdése...
Én is elég kezdõ vagyok, de sztem egypár év múlva, már azt tuom mondani, hogy elértem egy olyan szinter, amit talán elismernek sokan...
De nem ez a fõ cél, most azért csinálom, mert egy jó idõtöltés számomra, és ez a lényege szerintem...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Downhill!!
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Akkor a NASCAR Jelenlegi istené-é!!!
Dale Earnhardt... 2001
Downhill!!
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
szia DJ Skyline még anno honnan töltötted le a Knight Rider 2 Full Verziót?
mondassz egy honlapot
KÖSZI
meg tamiya tigrishez eduard zimmerit maratást!:D
mondjuk idén gazdag nyúl lesz(nem tudom miért,pedig nem voltam olyan jó:D),meg nem is vagyunk millerek,de majd a fõatrakciót vasárnap mutato meg!:)
E30 4ever
Nekem már az is jó, ha nem vagyok utolsó :D
Az elsõ 10-be nem is gondolom hogy leszek...
E30 4ever
E30 4ever
A fényezéssel mi a helyzet, Robi mondta, hogy volt egy kis gondod...?
Én már labdába sem fogok rúgni az utcai autó kategóriában :(
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo
[/cserf][/fülünyúl]
lényeg,hogy H0-ás (Há Nulla) méretarányú dolgokat fellehet használni diorámához,meg egyébb cuccokhoz
de autós témához is jó...na persze nem kell 10m x 10m biztos lehet kapni kicsit is,de az elsõ kis diorámámak az alapja az volt!:D
vagy 1/35-s harcjármû diorámához lehet kapni szép fákat H0-s méretben,azok is jók...hiába 2 különbözõ dolog (félig-meddig) a vasútmodellezés,és a makettezés,mégis vannak dolgok,amiket átlehet "importálni":D habár végülis a terepasztalépítés is felfogható makettezésnek,mert míg megépül az asztal addig makettezel,utánna jön a modellezés rész!:D
emlékszem mikor kicsi voltam mindíg jó nagy terepasztalról álmodoztam,volt a Petõfi csarnokban terepasztal kiállítás,és ott olyan jó nagy,szép terepasztalok voltak...de sajna ez a legnagyobb hátránya,hogy hely kell neki,meg pénz,és idõ...persze lehet építeni N,Z,TT méretben,de egyik kissebb mint a másik,az meg már nem olyan jó!:\ H0 az igazi!:D és jó drága:D
ez nagyon jó 5let:)
már csak air kéne amivel fújok!:D kompresszor nincs,egyenlõre marad a sûrítettlevegõs palack...meg még1 csõ amivel a levegõ átmegy a palackból a pisztolyba!:D