Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kbx
Ha már Earhardtnál tartunk, ezt be kell raknom!!
Volt már, de a többi képet sajnos nem találom!

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

kbx
nem rossz, szépen alakul!! Angolon azért van még mit csiszolni<#crazya>

DJ RUSH99
nah lusta vok berakni képeket,úgyhogy itt megtaláljátok elejétõl mostanáig a képeket<#ravasz1>

E30 4ever

gordon 24
Hát ebbe igazad van!!
Én kb 15 autot raktam össze és két hajót, de az utolsó két NASCAR autóra mondom azt hogy megfelelõ a minõsége. De még ezeken is rengeteg hiba van. Egyszerûen nem tudok pár dolgot szépen megcsinálni.

Downhill!!

MikX
Dehogynem!
Csak idõ kérdése...
Én is elég kezdõ vagyok, de sztem egypár év múlva, már azt tuom mondani, hogy elértem egy olyan szinter, amit talán elismernek sokan...
De nem ez a fõ cél, most azért csinálom, mert egy jó idõtöltés számomra, és ez a lényege szerintem...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

gordon 24
Hát szeretnék egyszer ilyen szintre jutni, de szerintem nem fog sikerülni!<#rinya><#rinya>

Downhill!!

DJ Skyline
MikX
Sztem james Tremlett-é :D

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

gordon 24
Ez nagyon szép ,kié??

Hát az enyém azért nem lessz ilyen..

Downhill!!

DJ Skyline
Nascaros kollégák örömére!:)

MikX
Szépen néz ki, bár nekem ez a szín soha nem jött be...

DJ RUSH99
állllaaaaatt<#eljen><#eljen><#merges2>

E30 4ever

DJ Skyline

DJ RUSH99
hy all! lefújtam a bimmert! képek nemsoká<#ravasz1>

E30 4ever

gordon 24
Igen igazad van!

Akkor a NASCAR Jelenlegi istené-é!!!

Dale Earnhardt... 2001

Downhill!!

BiG G
A Nascar istene Dale Earnhardt volt, persze Gordon se rossz :-))

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

gordon 24
Az bizony!!!
A Nascar Istené-é!!!!!

Downhill!!

DJ Skyline
igen!<#smile>

kbx
Wow, szép, jó lesz!! Ez az a lángnyelves autó???

Seaweed
<#smile>
gordon 24
Remélem is!!!
Kösz a biztatást!!

Downhill!!

DJ Skyline
jó lesz!<#eljen>

DJ Skyline
majd kinn' a kertben lesz teszt nap...remélem jön már a jó idõ,nem ilyen esõs napok,aztán lehet tesztelni!:))

DJ Skyline
csak kölcsön kaptam,megnéztem,végig vittem,vissza adtam...

gordon 24
ez meg az "alváz":

Downhill!!

gordon 24
Ilyen lett a kaszni . Mondjuk matrica még nincs rajta, de alakul.

Downhill!!

Seaweed
Oszt mi van ma az RC tigriseddel?! Csapatod mar a satar vele kint az udvaron?! <#hehe><#gonosz1>
Seaweed
Nezem..keresem..de nem talalom ebben a makett temat....edekes..biztos ne vagyok a hulye...

szia DJ Skyline még anno honnan töltötted le a Knight Rider 2 Full Verziót?
mondassz egy honlapot
KÖSZI

DJ RUSH99
pontosabban vagyok<#hehe>

E30 4ever

DJ RUSH99
na kiváncsi leszek<#ravasz1>

E30 4ever

MikX
Most hál' istennek megleszek az enzo-val, és eddíg erre vagyok a legbüszkébb, nagyon tetszik most...

DJ Skyline
õõõ igen!:D
meg tamiya tigrishez eduard zimmerit maratást!:D
mondjuk idén gazdag nyúl lesz(nem tudom miért,pedig nem voltam olyan jó:D),meg nem is vagyunk millerek,de majd a fõatrakciót vasárnap mutato meg!:)

DJ RUSH99
szórópisztolyt hozott a nyuszi?<#idiota><#ravasz1><#eljen>

E30 4ever

DJ Skyline
én majd jövõre...addigra meglesznek álmaim makettjei,idõm is lesz makettezni,pláne,hogy van szórópisztoly!:D

MikX
Kösz, bár nem eszik olyan forrón :D
Nekem már az is jó, ha nem vagyok utolsó :D
Az elsõ 10-be nem is gondolom hogy leszek...

DJ RUSH99
én feketére gondoltam... szívesen csinálnék ilyen króm keretet,de nincs króm festék,max ezüst,az meg nem olyan szép:P szal marad a fekete:)

E30 4ever

DJ Skyline
attól függ,hogy milyen színûre szeretnéd festeni pl az ablak keretet
lehet fekete,lehet ezüst,de akár festheted a kasztni színére is...én félfényes,vagy matt feketére festeném...szerintem festhetsz a lakkra,nem lesz semmi baja

DJ RUSH99
hy all! nagy gondban vok! készülök a bömbi festésére,de nem tudm,hogy majd a díszléceket,ablakkereteket,stb-t (tehát a fekete részeket) lakkozás elõtt,vagy után fessem-e... a festéket elméletileg megoldja a másik festék,a lakkra meg szar festeni úgy hallottam! szóval segítsetek pls! (tudom,hogy kérdeztelek kbx,de szeretnék több véleményt is hallani:P mindenki mást mond<#idiota>)

E30 4ever

kbx
Hát, ahogy a Toyotádat elnéztem, verseny kategóriában biztos befutó lesz!!<#eljen>
A fényezéssel mi a helyzet, Robi mondta, hogy volt egy kis gondod...?

geronimo77
Kemény!
Én már labdába sem fogok rúgni az utcai autó kategóriában :(

Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo

Kata
H0, azaz 1/87 arányban sima diorámákat is építenek már nem csak vasutat. Pl.: http://www.1-87vehicles.org/

[/cserf][/fülünyúl]

thx a helpet, amúgy nekem van 1-2 H0-s vasútam, meg sín, meg trafó, nem lehet nagyot, kb egy szobányi anyag, van terepasztalszerûségem is, váltóm is, csak rég hülyültem vele, szegény megboldogult nagyapámank volt ez a mániája:) õ vitt bele minket ebbe,meg a makettezésbe, de én maradtam a sima maketteknél

DJ Skyline
mind1,jól elkalandoztam!:D
lényeg,hogy H0-ás (Há Nulla) méretarányú dolgokat fellehet használni diorámához,meg egyébb cuccokhoz

DJ Skyline
pl diorámához (mondjuk egy 1/48-as kifutópálya mellé) kiváló a H0-s fûszõnyeg!:D
de autós témához is jó...na persze nem kell 10m x 10m biztos lehet kapni kicsit is,de az elsõ kis diorámámak az alapja az volt!:D
vagy 1/35-s harcjármû diorámához lehet kapni szép fákat H0-s méretben,azok is jók...hiába 2 különbözõ dolog (félig-meddig) a vasútmodellezés,és a makettezés,mégis vannak dolgok,amiket átlehet "importálni":D habár végülis a terepasztalépítés is felfogható makettezésnek,mert míg megépül az asztal addig makettezel,utánna jön a modellezés rész!:D
emlékszem mikor kicsi voltam mindíg jó nagy terepasztalról álmodoztam,volt a Petõfi csarnokban terepasztal kiállítás,és ott olyan jó nagy,szép terepasztalok voltak...de sajna ez a legnagyobb hátránya,hogy hely kell neki,meg pénz,és idõ...persze lehet építeni N,Z,TT méretben,de egyik kissebb mint a másik,az meg már nem olyan jó!:\ H0 az igazi!:D és jó drága:D

ebben van valami hallod-e:)
ez nagyon jó 5let:)

MikX
Kérdezd meg a Játék-Makettet, rendesek voltak, azt mondták, hogy úgyis hoznak vissza rossz pisztolyt, és annak a vezetéke nem kell, és odaadta...

DJ Skyline
egyszerûbb,ha bemész egy vasutasboltba,és annyi féle por van ott,amennyit akarsz! és nem kell külföldrõl rendelni,és olcsó is szerintem

DJ Skyline
15.000
már csak air kéne amivel fújok!:D kompresszor nincs,egyenlõre marad a sûrítettlevegõs palack...meg még1 csõ amivel a levegõ átmegy a palackból a pisztolyba!:D

kemszi2
elég drága cuccok vannak!De nem találtam semmi Bmw-re valót....fõleg 1/18-hoz