Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

úristen 4,5 rongy a kárpitpor:O:O

MikX
Jónak néz ki...
Mennyi volt?

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

MikX
Gondolkodtam róla anno, de most örülök, hogy ezzel is készleszek Móvárra :D
De egyet majd csinálok mindenképp, kell egy pár ennek :D

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

rendben:)

DJ Skyline
na lett szórópisztolyom!:)) nem kager hanem valami más márka
ilyen

kemszi2
én szétnézek
kemszi2
thanks!Ezek nemtudom,hogy ledek e.Karácsonfa izósorrból végtam ki magamnak.
Amúgy a következõ páciens 1/18-as BMW 850i Maisto.Nagyon szépen kivan dolgzova.Eddig fel sem tûnt,csak most hogy szétszedtem
király, még hangszórókat is lehet kapni, asszem rendelek:)
ha másnak is kell valami innen akkor rendeljünk együtt, így olcsóbb lenne a postaköltség

találtam 1 oldalt, ahonnan lehet rendelni extra cucckat mekettekhez, féktárcsák, és egyebek:)
http://www.hobbylinc.com/prods/skf.htm

obiban voltam ma ott nem találtam...

DJ Skyline
nekem 2 PVC vágom van már 1000 éve...egy kissebb,meg egy nagyobb...mind2-ben OLFA penge van (made in Japan:D ),szal csak akkor törik el,ha én töröm el,vagy ha nagyon erõltetem a vágást,és beletörik,de ilyen eset ritkán van! menj be egy Praktikerbe,vagy ezermester boltba,és biztos lesz...

orvosi boltban lehet kapni: néhány 10Ft a penge de jó ha veszel hozzá nyelet is 1000Ft-ért!

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

ja, meg az is érdekelne hogy olyan fém sebész szikét honnan lehet beszerezni amit 1-2 képen látni nálatok? sehol nemtaláltam olyat... a mûanyag szikékkel meg televan már a ***öm:)

ki tudja honnan lehet szerezni olyan kárpit port?
meg még 1-2 ilyen extra cuccot, ami szépéé teheti a szépséget?:)
leginkább a kárpitpor érdekelne

DJ RUSH99
látom terjed a LED-láz<#idiota>szép:)

E30 4ever

azért a veyron odabasz:D

kemszi2
ha még ettõl is lesz brutálisabb verzió,akkor kezdhet félni a veyron
DJ Skyline
több kép róla
szerintem jól néz ki,bár a hátulját még szokni kell...legalábbis jobban tetszik,mint a gyári enzo

DJ Skyline
MikX csináld meg ilyenre az Enzot!<#vigyor5>

DJ Skyline
elvileg igen,de én elõtte fekete fehéren kinyomtatnám egy sima papírra,hogy hogy nézne ki meg stimmel-e minden,aztán mehet a matricalapra!

kemszi2
sima nyomtatóval rákell nyomtatni a mintát és annyi?
MikX
ja, és utána le kell lakkozni ugye...

DJ Skyline
vegyél matrica lapot,és akkor a hello kittytõl kezdve a batmanig mindent tudsz rárakni a kocsira!:D
rákell nyomtatni a mintát ennyit tudok róla...

kemszi2
csak most nem tudok honnan szedni egyet sem!LEhet valahonnan külön matricát rendelni?
Jagi
MATRICICA inkább. Vannak joak! :)

kemszi2
az gt3-as!Még egy két helyen festeni kell.Meg lehet vmi feliratot még fel festek rá
Jagi
ÁÁÁÁáááááááááá! Ez kész! :)))<#eljen>

Sokan csinálják ezt. Mgveszik szétszedik és updatelik (biztonsági öv, féktárcsa miegymás...)

DJ Skyline
ez gt3-as porsche ha minden igaz!? ja az lesz a gt2-esnek van egy rés a csomagtartó alatt
jó lesz!

kemszi2
komolyan az 1/24 burago fém modell
Jagi
LOL! Komolyan kárdeztem :)

kemszi2
:)Burago
Jagi
Milyen gyártmányú a Posche? Tamiya?

kemszi2
Ma szünet van szóval egész nap csak a porsche-val foglalkoztam.Itt az eredmény:

Elsõ próbálkozásra nem is lett olyan rossz a világítás!
kemszi2
nagyon bitang lett!
DJ RUSH99
nagyon vad!<#wow2><#eljen> gratula<#wink>

E30 4ever

MikX
Ok, én sem akarom már, de a lyukakba futtatok híg feketét sztem...
A fényezés meg, háát, képekben nem rossz, de nincs olyan nagy fénye, majd polírozás után remélem...

Jahh, mi a helyzet szállásügyben? Van már valami?
Vagy a hídalatt alszunk? :DSDASDAS

kbx
Húú, nagyon állat, a fékek nagyon szépek, azt ne is festd le!
A fényezés is jó!!

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

MikX
Jahh, és ittvannak a képek:
Ideiglenesen összeraktam az elemeket, hogy hogy fog festeni, és sztem egész jó lesz... Ja, meg majd a polírozás után még remélem szebb fénye lesz...

MikX
Én is gondolkodom, hogy veszek majd egy Dual-ost, ha meglesz a kompresszorom, mert azzal sokkal precízebben tudnák festeni mint ezzel...

DJ Skyline
hi
na elvileg lesz ma szórópisztolyom!
Kager 130as ha jól emlékszem!:))

Glpetyus
Szép :)
Ez már hanyadik sky ? <#idiota>

:):)
ki tudja hol lehet olyan por alapó,kárpitózós cuccot szerezni? kéne majd a 350z-hez:)

DJ RUSH99
nem! eredetileg ülés alatt elfér, (szóval eredeti elematartóval),de nem adtak hozzá ilyen fém biszbaszt,így nem használható... szal vettünk sima 2elemes tartót,de most derült ki h nem férne el az ülés tõle... szal végére úgy lett,hogy kivezettem drótokat és kívülrõl csatlakoztatom rá:D

E30 4ever

MikX
Huhh, látom nem igen spórolsz a maszkolószalagon :D
Én a nagyobb részekre papírlapot teszek, csak a széleit fedem le, hogy ne menjen be a festék, így mindíg csak egy csík kell, és gyorsabb is mint õsszevissza ragasztgatni, legalábbis nekem...

De averda mint mondtam már nagyon ottvan!!

Én meg haladtam elég sokat ma az Enzoval, le van karbonozva a beltér, meg a kasztnin ami látcik ki részek, meg magkapta az elsõ réteg festéket is az össes kasztnielem, holnap a 2.-at, utána polírozás, és már nem is van messze így a vége, mostmár úgy látom, hogy megleszek Móvárra...
Jahh, meg a fékeket is összedobtam, elég jó lett sztem, szal lehet le sem festem a maratást...

Majd holnap világosban nyomok pár képet...

Na szal így utólag elolvasva annyit haladtam ma, mint eddíg 1 hét alatt :D
Hála Gerónak, ha nem lenne, nem is tudom mi lenne :D

de a ceruzaelem nagy, az hol van ha nem használod? csomagtartóban mint n2o-s palack?:D

justin
Sziasztok! Nekem is egy kis segítség kéne. Akinek van, milyen nyomáson használja a festékszóró kompresszorát? Tudom ez függ a festékszórótól is, ezért ha lehet azt is írjátok meg milyet használtok. Kösz!

DJ RUSH99
a bmw-vel mázlim volt,mert alapból ilyen ,,ledezhetõ,, makett,szal lámpák helye megvan... igaz így is volt mit alakítani!
lehetõ legvékonyabb drótok kellenek! pl számítógépben amik vannak drótok azok jók bele... szal vmi kiszuperált gépbõl találsz egy életre drótot:D
ledeket elektronikai boltban kapsz elméletileg... én két ceruzaelemmel használom:)

E30 4ever

én is akarok majd világítást a 350z-be, de az belemegy minden kocsiba? nehéz beleoperálni? vékony kábel kell hozzá nem? hol is kapunk ilyen pici ledeket?
és milyen elemmel toljátok? gomb?
kell kasznit fúrni hozzá? mert pl sztem a 350z-nél nem fér be a led,az elsõ lámákhoz
nagyon szépen köszi a helpet

DJ RUSH99
jah és itt a mûszerfalról egy jó kép! nem ilyen ám (hogy középen ennyire világít) csak rossz a kép... igazából szépen egyenletesen világítja át:)

E30 4ever

DJ RUSH99
mert ezt nem lehet úgy.. egyrészt alatta is le kell fújni a kasztnit,másrészt bizti h nem úgy folyna az illeszkedéseknél a festék,hogy szép legyen:I nem véletlen van ez külön:P

E30 4ever