Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mennyi volt?
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
De egyet majd csinálok mindenképp, kell egy pár ennek :D
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Amúgy a következõ páciens 1/18-as BMW 850i Maisto.Nagyon szépen kivan dolgzova.Eddig fel sem tûnt,csak most hogy szétszedtem
ha másnak is kell valami innen akkor rendeljünk együtt, így olcsóbb lenne a postaköltség
http://www.hobbylinc.com/prods/skf.htm
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
meg még 1-2 ilyen extra cuccot, ami szépéé teheti a szépséget?:)
leginkább a kárpitpor érdekelne
szerintem jól néz ki,bár a hátulját még szokni kell...legalábbis jobban tetszik,mint a gyári enzo
rákell nyomtatni a mintát ennyit tudok róla...
Sokan csinálják ezt. Mgveszik szétszedik és updatelik (biztonsági öv, féktárcsa miegymás...)
jó lesz!

Elsõ próbálkozásra nem is lett olyan rossz a világítás!
A fényezés meg, háát, képekben nem rossz, de nincs olyan nagy fénye, majd polírozás után remélem...
Jahh, mi a helyzet szállásügyben? Van már valami?
Vagy a hídalatt alszunk? :DSDASDAS
A fényezés is jó!!
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
Ideiglenesen összeraktam az elemeket, hogy hogy fog festeni, és sztem egész jó lesz... Ja, meg majd a polírozás után még remélem szebb fénye lesz...
ki tudja hol lehet olyan por alapó,kárpitózós cuccot szerezni? kéne majd a 350z-hez:)
E30 4ever
Én a nagyobb részekre papírlapot teszek, csak a széleit fedem le, hogy ne menjen be a festék, így mindíg csak egy csík kell, és gyorsabb is mint õsszevissza ragasztgatni, legalábbis nekem...
De averda mint mondtam már nagyon ottvan!!
Én meg haladtam elég sokat ma az Enzoval, le van karbonozva a beltér, meg a kasztnin ami látcik ki részek, meg magkapta az elsõ réteg festéket is az össes kasztnielem, holnap a 2.-at, utána polírozás, és már nem is van messze így a vége, mostmár úgy látom, hogy megleszek Móvárra...
Jahh, meg a fékeket is összedobtam, elég jó lett sztem, szal lehet le sem festem a maratást...
Majd holnap világosban nyomok pár képet...
Na szal így utólag elolvasva annyit haladtam ma, mint eddíg 1 hét alatt :D
Hála Gerónak, ha nem lenne, nem is tudom mi lenne :D
lehetõ legvékonyabb drótok kellenek! pl számítógépben amik vannak drótok azok jók bele... szal vmi kiszuperált gépbõl találsz egy életre drótot:D
ledeket elektronikai boltban kapsz elméletileg... én két ceruzaelemmel használom:)
E30 4ever
és milyen elemmel toljátok? gomb?
kell kasznit fúrni hozzá? mert pl sztem a 350z-nél nem fér be a led,az elsõ lámákhoz
nagyon szépen köszi a helpet

E30 4ever
E30 4ever