Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Downhill!!
E30 4ever
makett 10.000 körül
maratás "szett" 4000 körül
zimmerit maratás 2000 körül
Vannak hiányosságai is ennek is, dehát valamibõl kell tanulni, de sztem ez a legjobb munkám eddíg...
Persze meg lehetett volna csinálni sokkal szebbre is, de végülis nekem tetszik...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
a maratás 4,5e
karb.matrica 2e
festékek kb 3e
meg a fékeket elrontottam, és kellett egy másik öntõkeret, az 2e volt... (De azon van a motor is, szal van egy plusz 6.0 V12-m 😄)
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
E30 4ever
Egyébként most ez az enzo nagyon bejön nekem, lehet csinálok mégegyet vmi más színben, mert nagyon jó! Bár nem most, kicsit azért sokba van ez az enzo 😄
én biztos nem bíznám másra a fényezést😛 a legjobb rész<#idiota>#idiota>
skyline: durva<#eljen>#eljen>
E30 4ever
Nagyon szép, csak nekem annyira nem tetszik a piros szín.
Egyébként neked van rendes fújó cuccod?
Az én maketteimet mindig a bátyám fujja. (õ autó fényezõ)
Downhill!!
egyébként meg azért sem metál,mert nem metált akartam,hanem pirosat
😄ADSDDSADAS

E30 4ever
E30 4ever
Sokkal jobban állt volna neki valami szép metál fény.
Downhill!!
( a jel nincs feljõve,csak pont oda esik vmi árnyék,vagy mi és úgy néz ki😄.. de gondolom ti tudjátok h lakk alól nem jön fel😛)

E30 4ever
Csináltam bizt. öveket, meg bekábeleztem a motrot, majdnem kész van már, meg még egykét apróságot csináltam...

Az U-boat mekkora is? Kicsit nagynak tûnik 😄
Ez a maratás meg Nagyon állat lesz a Tigeren!
Eduard Zimmerit maratás a Tamiya Tiger I-hez

8 keret,a hajótest 2 részben,és egy "csomag" cérna,meg matrica amibõl áll
6 féle közül választhatunk:
U-69
U-82
U-203
U-253
U-552 korai/késõi verzió
az összerakási útmutató tipikus revell!😊 füzet szerû széthullós,zsúfolt,de érthetõ útmutató!😄 28 oldalas
íme:
szép a hajó skyline😊
amúgy a milleres dologról annyit,hogy nem kell magyarázkodi,stb... ha azok vagytok azok vagytok,ha nem nem😊 nem bûn millernek lenni..ha rendesen megdolgozott érte vki akkor még tisztelni is lehet😛
E30 4ever
nos íme a fõatrakció amit említettem a #36991-ben
megjegyzem nem vagyunk se nem millerek,se nem újgazdagok,nem is kapok minden nap ilyet,hanem most így jött ki a lépés!😊

Ez a mostani pedig AMT.
De egyébként a moci is össz vissz 7 db van. A két fele a motornak a karburátor, szelep fedelek, hütõ, két hûtõ csõ, két kipufogó. azt ennyi, de várjá ez igy már 10 db.
Egy bajom van ezzel az hogy a Revel a normál mérete (1:24) gyártja, az AMT pedig 1:25-öst.
De szerintem mind kettõnek sok hibája van. A Revel model jobb mint az AMT, csak annak a kasztnia nem jól van magcsinálva, az erdetihez képest, mert túl hegyes az orra.
Az AMT ilyen szempontból jobb viszont gyengébb a kidolgozottság.
Downhill!!
Mert szoktam látni majdnem minden Nascar autó makettben!
Bár nem nagyon értek a Nacsarhoz, hogy mien gyártók ,miet csinálnak, szal azértkérdezem...
Ráadásúl amiatt hogy verseny autó, majdnem minden belsõ eleme fekete, meg aluminium szinû.
Összesen két falyta festék kellet hozzá meg a szine.
Szóval azért ezt nem olyan nagyon bonyolult összerakni mint egy utcai autót.
Ott van mindem belsõtér, ülések,kardánboksz kárpit stb.
Itt meg csak egy ülés meg egy csomó bukócsõ.
Szoval ezért egyszerû.
Downhill!!
Énm ár nem is tom, 4 hónapja csinálom az enzo-t 😄
#37014 és #37011 ROXXX <#wow2>#wow2><#eljen>#eljen>
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo
Az a másik gondom vele: hogy az elsõ szélvedõje deformált és nem tudom szépen a helyére rakni, de nem olyan vészes.
Te az ablakait festeted? Én nem vágtam bele abba.
Downhill!!
Tudod mi lesz a gond vele. A kék és narancs találkozása nagyon átüt a matricán.
De jó lesz az.
Nekem hiába lett jó a Skyline, nincs benne motor.
MOst az ablakkerettel szívok. Kívülrõl kell fújni fehérre.